vanessa_io 19.09.05, 13:02 Czy ktoś był w lutym w Grecji? Warto się tam wybrać czy lepiej poczekać? Chodzi mi o temperaturę. Chcę zabrać moją mamę do Grecji i ona ma urlop albo w lutym albo od lipca, a znów upały odpadają... Będe wdzięczna za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f Kreta: 19.09.05, 13:17 www.cretetravel.com/weather_Crete.htm#Weather%20by%20Month tu poczytaj. Zbiory oliwek od stycznia - czasem krótki rekaw przy pracy, czasem jeszcze deszcze...i polarowe bluzy. Nie jest to zima polska. Może byc miło, bo pusto i pełno atrakcji lokalnych. Ale Grecja, to może byc co innego zuupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Ateny 19.09.05, 14:54 Nie jest to regułą, ale dwa lata temu w Walentynki tak śnieg zasypał Ateny, że miasto zostało sparaliżowane:-) Znajomi wybrali się na tamten weekend do Aten właśnie (taki prezent od męża dla żony)i przywieźli takie zdjęcia, że lekkiego szoku doznałam kiedy zobaczyłam miasto. Uroki zwiedzania były w związku z tym średnie i to też należy wziąć pod uwagę, choć... mnie się podobały na tych zdjęciach pomarańcze na drzewach otulone takimi śnieżnymi czapami, a łańcuchy założone na koła samochodu stojącego w Atenach wprost mnie rozbawiły:-) Pozdrowienia. B. Odpowiedz Link Zgłoś