Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Grecji Triada 7+7

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.05, 18:29
Co do organizacji spoko, hotele na objeździe ujdą - żadna rewelacja jakies
słabe 3*. Jedzonko jak dla dziewczyn wystarczające, niektórzy faceci
narzekali że za mało. Autokar to duży minus Triady - kiepska klima,
przeciekające szyby ( po wizycie w myjni bywało mokro na siedzeniach), stary
rzęch. Ledwo co jechał. Kierowca - bardzo miły GREK. Pilotka Ewa Przybyła
rewelacja. Ma niesamowita wiedzę i umie ją przekazywać. Ostatniego dnia
musieliśmy wykupować dobę hotelową - to minus dla Triady! Wylot mieliśmy o 4
rano a doba hotelowa zapewniona zgodnie z umową kończyła się o 10 rano
poprzedniego dnia, aby nie ślęczeć w holu hotelu zapłaciliśmy te 20 E i
mieliśmy przedłużoną dobę. Gdy wracaliśmy do Polski i jechaliśmy na lotnisko
przyjechał po nas do hotelu autokar z kierowcą Grekiem i tyle........ Nikt
nie wiedział czy to ten autokar, kierowca ani mru mru po polsku nie umiał
mówić, potem dopiero znalazł jakąś listę z nazwiskami i musieliśmy się
poodchaczać. Nikt z triady nie ruszył tyłka by nas odtransportować na
lotnisko. To było nieładne. A najgorsze z całej wycieczki - koszmar wręcz to
ludziska turyści z Polski. Jakaś głupia lalunia piszcząca że ma trzy krople
wody na siedzeniu ( po wizycie w myjni), pilotka sprawdzała czy siedzenie jej
jest rzeczywiście mokre, było suche. Jakaś kretynka totalna. Ludziska
narzekające na wszystko, na okno z hotelu nie z tej strony jak im się podoba,
na dżem truskawkowy a nie pomarańczowy itp. Totalne czuby. Za rok jadę z
mniejszą grupą bo z Polaczkami trochę wstyd - bynajmniej z tymi na których
trafiłam. Pierwszy raz miałam tak kiepską grupę. O mało nie pisali reklamacji
do Triady że za bardzo im słonko grzeje. Co za dno!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pepiko Re: Wróciłam z Grecji Triada 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:07
      cześć gdkjgfbvnjgcdrhnc

Zapomniałaś dopisać że:
      - ludzie jak zobaczyli ten rzęch na lotnisku w Salonikach to się wpychali doń
      drzwiami i oknami żeby sobie zająć jak najlepsze miejsca, tym co byli na końcu
      ostały się miejsca z przeciekającymi szybami - brawa dla Ciebie, umiesz się
      rozpychać skoro takiego miejsca nie miałaś, przecież jesteś z Warszawy
      - jak gościu w sklepie z ikonami mówił że mają w ofercie mieszankę 60% złota i
      40% tytanu, czyli średnio 14-karatowe złoto to głupie Polaczki w to uwierzyli
      - jak w Meteorach wyraźnie powiedzieli że nie wolno filmować ani robić zdjęć to
      ludziska turyści z Polski tylko szukali jakiegoś ukrycia żeby ten zakaz złamać
      - gdy sąsiednia grupa jechała jeszcze większym rzęchem, który w drodze
      powrotnej padł i nasz kierowca zatrzymał się żeby mu pomóc to ta kiepska grupa
      nie mogła zrozumieć dlaczego musi tak długo czekać
      - itd., itd., itd.
      Można by wymieniać te minusy, tylko po co? Skarżysz się na grupę, że marudzili
      a popatrz na swojego maila ile narzekań wymieniłaś. Czemu nie znalazałaś tyle
      odwagi w sobie żeby o tych negatywach powiedzieć przy wszystkich na scenie w
      Epidavros? Grzałaś wtedy 4 litery na kamieniach a teraz się rozpisujesz że z
      jakimiś patałachami pojechałaś.
      Żałuję że siedziałem z Tobą w tym samym rzęchu.
      • Gość: malutka Re: Wróciłam z Grecji Triada 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:21
        Bylam z Triada juz 3 razy. Hiszpania, Turcja i teraz Grecja - wszystkie imprezy
        7+7. Nie wszystko bylo idealne to fakt, zwlaszcza hotele na objezdzie, ale za
        taka cene nie mozna wymagac cudow. Sa jednak pewne rzeczy, ktore mozna
        zorganizowac lepiej np. program zwiedzania Grecji, ktory na tle dwoch
        pierwszych wypada ubogo (np.Termopile). Praktycznie z 7 dni objazdu, zwiedzanie
        trwalo 3 a reszta to bezsensowne przemieszczanie sie autobusem (a raczej
        rzechem) lub koczowanie na lotnisku. Wszystko jednak zalezy od tego jak sie
        trafi. Wiele zalezy od pilotow i rezydentow i kontrahentow Triady na miejscu.
        Co do pilotow na szczescie zawsze mielismy farta byc pod opieka doskonale
        przygotowanych ludzi. Szczegolne pozdrowienia dla Pani Ewy Przybyla (Grecja) i
        Wojtka Jaszczaka (Turcja). Nieporozumieniem jest natomiast ze podczas objazdu
        grupy sa rozkwaterowane w kilku hotelach o mocno rozniacych sie warunkach,a
        przeciez za te same pieniadze. Mozna trafic znosnie i dziwic sie krytyce albo
        nie przespac kilku nocy i 'wieszac psy' na Triadzie.
        Przyznaje ze 'pozegnanie' w imieniu Triady przez greckiego kierowce odebralismy
        jako jednoznaczne 'olanie' nas przez organizatora imprezy.
    • el_vampire Re: Wróciłam z Grecji Triada 7+7 25.09.05, 08:30
      Hej spokojnie! Cóż za agresja! Ja też byłam z Wami na tej wycieczce, moje
      wspomnienia są trochę mieszane - co do organizacji Triady i trochę co do
      towarzystwa. Ale musze dodać że nie było tak źle, ludzie trafiali się super! A
      narzekać każdy lubi! Co prawda może nie aż w taki sposób, ale przecież to
      warszawka - więc czego się spodziewać!!!!! A jeśli ktoś żałuje że siedział
      przy kimś tam no to sorry........
      • Gość: pepiko [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.05, 08:38
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: pepiko Re: Wróciłam z Grecji Triada 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 16:14
          brawo pepiko, a właściwie gdjkckslcvujbssfcostam
          ale miałem ubaw, prawie się nabrałem
          ale jak popatrzyłem na adres z którego wysłałaś swoje przyznanie się do winy to
          się zorientowałem że piszesz o sobie
          a za żonę dzięki, może sobie kiedyś taką kłótliwą załatwię
          Warszawkę oczywiście pozdrawiam
          • Gość: Mika Re: Wróciłam z Grecji Triada 7+7 IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 23:04
            Witajcie współtowarzysze niedoli:) co do organizacji to juz wszystko zostało
            powiedziane, ale jesli chodzi o naszą grupę to była rewelacyjna pod każdym
            wzgledem .
            Pozdrawiam 10 buraków (średnia wieku 50+) z centralnym burakiem na czele
            (zainteresowani wiedzą o kogo chodzi),którzy prawie że zgodzili się aby Ewa
            sfinansowała klime w ostatnim hotelu (zrobili awanture ,że muszą płacić)!!!
            naszych 4 kolegów i oczywiście Zbyszka !!! Zbyszek jesli ktoś jeszcze nie wie
            uczestniczył w 1 edycji programu Idol i był bardzo popularny. Właśnie podczas
            naszego objazdu "minął 3 rok od kiedy został osobą publiczną " (cytat
            zainteresowanego):). I jak tu się nudzić z taką ekipą!!!! El_vampire nie było
            nam dane sie spotkać w 4 oczy (chyba, że to ty siedziałaś przed nami):))
            • Gość: pepiko Re: Wróciłam z Grecji Triada 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:32
              Ooooo tak, Zbyszek był napewno atrakcją tej wycieczki, nie mniejszą niż sam
              Akropol. Gdyby ktoś nie wierzył to dysponuję zdjęciami na potwierdzenie tezy
              Miki:)
    • Gość: wanderer Re: Wróciłam z Grecji Triada 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:16
      Tutaj także jest opis objazdu po Grecji (Triada 7+7).
      rajzefiber.pl/viewtopic.php?p=383

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka