Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:53 Proszę o informację czy w Hotelu Katrin jest klimatyzacja. Wybieram się tam w sierpniu a w ofertach Biur nie ma na ten temat wzmianki pozdrawiam serdecznie Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tullla1 Re: Kreta Stalida Hotel Katrin 08.02.06, 19:10 Byłam tam 3 lata temu i wtedy była:) płatna około 2 euro za dzień jeśli dobrze pamietam - trzeba zgłosić w recepcji jeśli chce się korzystać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kreta Stalida Hotel Katrin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:22 dziękuję bardzo - a jak ogólnie hotel ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tullla1 Re: Kreta Stalida Hotel Katrin 08.02.06, 20:30 Ogólnie hotel podobał mi się:) my mieszkaliśmy w apartamencie - połozony nieco wyżej niż budynek główny, ale za to mielismy do własnej praktycznie dyspozycji basen - o którym katalog milczy:) ale to byla taka bardzo mila niespodziewanka:)hotel jest bardzo spokojny, co bardzo ważne czysty, jego najsłabszy punkt to kuchnia, ale może to ja jestem marudna... śniadania bardzo monotonne, za to całkiem dobre pieczywo... a kolacje jakk dla mnie niedoprawione... aby dojsc do plaży trzeba przejśc przez dość ruchliwą drogę:( życzę miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziej Re: Kreta Stalida Hotel Katrin IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 09.02.06, 21:46 Nie tylko twoim zdaniem najgorsza jest kuchnia. A nśniadania to faktycznie najsłabsze. Za to plaża świetna- dla mnie jedna z lepszych na Krecie Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: Kreta Stalida Hotel Katrin 10.02.06, 09:08 Ja bylam w tamtym roku. Wcale nie uważam aby śniadania byly monotonne. Codziennie bylo (oprócz tego co nazywacie monotonią) coś nowego. Obiadokolacje wspaniale. Na plaże wcale nie trzeba przechodzić przez tą ulicę, można pod ulicą tunelem. Plaża na przeciw hotelu jest droga, możesz pójść dalej w stronę Malii i tam znajdziesz tańsze plaże. Hotel czyściutki, atmosfera wspaniała. Ja zaplacilam za pokój w hotelu a dostalam apartament dwupokojowy na samym dole.Pokoje są codziennie sprzątane dość dokladnie. W recepcji pracuje Pani Monika żona wlaściciela hotelu - i co najważniejsze Polka. Jest wspaniala i bardzo pomocna. Klimatyzacja jest tylko trzeba zglosić w recepcji że chcesz i co bardzo korzystne, sterowana indywidualnie. Gratuluję dobrego wyboru. Jeśli będziesz coś chciala pisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
tullla1 Re: Kreta Stalida Hotel Katrin 10.02.06, 11:16 Hmm tak... przez te obiadokolacje na 2 lata zniechęciłam się do mussaki... dopiero w tym roku w jakiejs knajpce w Grecji dowiedziałam się jak powinna smakować... mmmm... a pani Monika jest faktycznie fantastyczna i bardzo miła:) Ten hotel to naprawde dobry wybór:) Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: Kreta Stalida Hotel Katrin 10.02.06, 21:05 A wiesz że ja w tamtym roku nie trafiłam tam na Musakę :DDDDD Za to nie chce narzekać ale (jedynie!!!) kalmary mi nie smakowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Kreta Stalida Hotel Katrin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:08 Byłam w tym hotelu 4 lata temu. Polecam Ci go z pełną świadomością i odpowiedzialnością. To bardzo fajny hotelik za nieduże pieniądze. Jedzenie - pierwszy tydzień Ok, drugi troche gorzej. Jest czysto, sympatycznie, na pewno nie bedziesz żałować. Wez coś na komary. Klimatyzacja jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Kreta Stalida Hotel Katrin IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 09:38 planuje wyjazd do tego hotelu z dzieckiem. Jest tam w ofercie basenik i plac zabaw - jak się prezentja. I ostatnie pytanie czy plaże są płatne ? Czy chodzi o leżaki? Odpowiedz Link Zgłoś