Dodaj do ulubionych

Kreta Stalida Hotel Katrin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:53
Proszę o informację czy w Hotelu Katrin jest klimatyzacja.
Wybieram się tam w sierpniu a w ofertach Biur nie ma na ten temat wzmianki
pozdrawiam serdecznie
Kasia
Obserwuj wątek
    • tullla1 Re: Kreta Stalida Hotel Katrin 08.02.06, 19:10
      Byłam tam 3 lata temu i wtedy była:) płatna około 2 euro za dzień jeśli dobrze
      pamietam - trzeba zgłosić w recepcji jeśli chce się korzystać
      • Gość: Kasia Re: Kreta Stalida Hotel Katrin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:22
        dziękuję bardzo - a jak ogólnie hotel ??
        • tullla1 Re: Kreta Stalida Hotel Katrin 08.02.06, 20:30
          Ogólnie hotel podobał mi się:) my mieszkaliśmy w apartamencie - połozony nieco
          wyżej niż budynek główny, ale za to mielismy do własnej praktycznie dyspozycji
          basen - o którym katalog milczy:) ale to byla taka bardzo mila
          niespodziewanka:)hotel jest bardzo spokojny, co bardzo ważne czysty, jego
          najsłabszy punkt to kuchnia, ale może to ja jestem marudna... śniadania bardzo
          monotonne, za to całkiem dobre pieczywo... a kolacje jakk dla mnie
          niedoprawione... aby dojsc do plaży trzeba przejśc przez dość ruchliwą drogę:(
          życzę miłych wakacji
          • Gość: czarodziej Re: Kreta Stalida Hotel Katrin IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 09.02.06, 21:46
            Nie tylko twoim zdaniem najgorsza jest kuchnia. A nśniadania to faktycznie
            najsłabsze. Za to plaża świetna- dla mnie jedna z lepszych na Krecie
    • apja Re: Kreta Stalida Hotel Katrin 10.02.06, 09:08
      Ja bylam w tamtym roku. Wcale nie uważam aby śniadania byly monotonne.
      Codziennie bylo (oprócz tego co nazywacie monotonią) coś nowego. Obiadokolacje
      wspaniale. Na plaże wcale nie trzeba przechodzić przez tą ulicę, można pod
      ulicą tunelem.
      Plaża na przeciw hotelu jest droga, możesz pójść dalej w stronę Malii i tam
      znajdziesz tańsze plaże.
      Hotel czyściutki, atmosfera wspaniała. Ja zaplacilam za pokój w hotelu a
      dostalam apartament dwupokojowy na samym dole.Pokoje są codziennie sprzątane
      dość dokladnie. W recepcji pracuje Pani Monika żona wlaściciela hotelu - i co
      najważniejsze Polka. Jest wspaniala i bardzo pomocna. Klimatyzacja jest tylko
      trzeba zglosić w recepcji że chcesz i co bardzo korzystne, sterowana
      indywidualnie.
      Gratuluję dobrego wyboru.
      Jeśli będziesz coś chciala pisz na priv.
      • tullla1 Re: Kreta Stalida Hotel Katrin 10.02.06, 11:16
        Hmm tak... przez te obiadokolacje na 2 lata zniechęciłam się do mussaki...
        dopiero w tym roku w jakiejs knajpce w Grecji dowiedziałam się jak powinna
        smakować... mmmm... a pani Monika jest faktycznie fantastyczna i bardzo miła:)
        Ten hotel to naprawde dobry wybór:)
        • apja Re: Kreta Stalida Hotel Katrin 10.02.06, 21:05
          A wiesz że ja w tamtym roku nie trafiłam tam na Musakę :DDDDD
          Za to nie chce narzekać ale (jedynie!!!) kalmary mi nie smakowały.
    • Gość: Beata Re: Kreta Stalida Hotel Katrin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:08
      Byłam w tym hotelu 4 lata temu. Polecam Ci go z pełną świadomością i
      odpowiedzialnością. To bardzo fajny hotelik za nieduże pieniądze. Jedzenie -
      pierwszy tydzień Ok, drugi troche gorzej. Jest czysto, sympatycznie, na pewno
      nie bedziesz żałować. Wez coś na komary. Klimatyzacja jest. Pozdrawiam
      • Gość: mi Re: Kreta Stalida Hotel Katrin IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 09:38
        planuje wyjazd do tego hotelu z dzieckiem. Jest tam w ofercie basenik i plac
        zabaw - jak się prezentja. I ostatnie pytanie czy plaże są płatne ? Czy chodzi
        o leżaki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka