Gość: egj IP: *.acn.waw.pl 09.02.06, 22:17 Czy ktoś mógłby doradzić- czy ktoś tam był ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arciu Re: Dolphin Beach Possidi IP: *.lanet.net.pl 01.07.06, 19:00 Tydzien temu wrocilismy z wycieczki na Halkidiki z Triada. Wylot byl z Katowic 19.06 o godz. 9.50 i juz byla pierwsza wpadka Triady ! Dopiero Po przejsciu odprawy paszportowej skad nie było sposobu juz się cofnac dowiedzielismy się ze samolot do Salonik jest opozniony. Spędziliśmy ponad 4 godziny na krzeselkach w oczekiwaniu na przylot samolotu ktory jak nam pozniej mówiono był opooniony z powodu poznego przylotu z poprzedniejszego rejsu ! Na szczescie to tylko a dla nas aż 2 godziny bo to automatycznie skracało to nasz urlop !!! Grupa ktora wylatywała tydzień temu czekala na samolot 7 godzin !!!!!!! Na takim lotnisku jak Katowice to naprawde koszmar !!!! Szkoda ze Pani z Triady nie powiadomila nas o tym przed odprawa bo można było się cofnac !!! Z Salonik do naszej miejscowości Possidi jest około 110 km a jechaliśmy ponad 3 godziny bo odwozilismy innych klientow do ich hoteli uwaga autokarem bez Klimy, gdzie temperatura na dworze przekraczała 35 w cieniu ! To było straszne, okropne i nie wiem jak mam to nazwać jeszcze !!! Czulismy się jakbyśmy byli w saunie !!! W ofercie TRIADY wybrałem hotel Mount ATHOS 3 gwiazdkowy bezposrednio przy plazy dwa baseny oraz wykupiłem obiadokolacje w formie bufetu ale TRIDA tydzien przed wylotem poinformowała nas ze w tym sezonie ten hotel nie zostanie otwarty i probowała nam wcisnac hotel ktory był oddalony od plazy o 250 m i byl bez klimatyzacji oraz obiadokolacje były serwowane przez kelnerow ale po moim niezadowoleniu zmieniła nam ponoc na lepszy hotel 4 gwiazdkowy Possidi Paradise. Po przyjezdzie na miejsce był najgorszy dla nas szok bo jak przystalo na hotel 4 gwiazdkowy powinien miec basen a tu wielkie rozczarowanie bo basen to brodzik dla małych dzieci bo starszym juz było wody po pas i niewygodnie było im się kapac a co mowic dorosłe osoby. Gdy zapytałem Rezydentkę TRIADY gdzie jest basen powiedziała że ten brodzik to basen a innego nie wybuduje !!! Hotel mial byc połozony przy plazy a jedynie promenada miala go dzielić od morza. Jakie bylo nasz zdziwienie gdyz hotel od plazy dzielila lokalna ulica ! Plaza tez miala byc piaszczysta a tam kolejny zonk bo wsrod kamieni nie mogliśmy znaleźć ziarnka piasku ! My znalezlismy fajna piaszczysta plaze ale dopiero 2 km od hotelu. Hotel był 4 gwiazdkowy ale to chyba małe 3 gwiazdki bo na poczatku nie moglismy się dostac do pokoju nie Dosc ze klucza w drzwiach nie mogłem przekręcić to drzwi było opadniete i otwieraly sie do polowy ! Male tego drzwi od balkonu byly tak zaklinowane ze dopiero na drugi dzien obsługa mi go otworzyla ! Ale to wszystko jakos dalo sie przezyc bo nie jestesmy wymagającymi klientami ale to co mnie najbardziej wkurzyło to niedzialajaca Klima w pokoju !!! Po wielu interwencjach u Rezydentki i w recepcji Klima zadzialala ale po 4 dniach po czym nastepnego dnia już nie dzialala !!! Ostatniego dnia pobytu zabilem kilka karaluchow biegajacych w szawkach !!! Jedzonko takie sobie, obiadokolacje dosc smaczne i duzy wybor salatek ale sniadania to brak słow bo ser był seropodobny a w wedlina wedlinopodobna i przez 7 dni to samo !!! Taka jest prawda o hotelu 4 gwiazdkowym Possidi Paradise !!! Szczerze to nikomu nie polecam tego hotelu !!! Droga powrotna to już totalna paranoja ! Mieliśmy wylot o 10.15 z Salonik a z hotelu wyjechalismy o godz. 5.30 malo tego razem z nami pojechalo 14 osob na objazdowkę po Kasandrze. Przez 3 godziny zbieralismy gosci z innych hoteli po czym jak już przyjechalismy na lotnisko to jakis człowiek z TRIADY oznajmil nam ze samolot jest opozniny o 3 godziny. Cale szczescie ze nie wybralismy tej objazdowi bo po pierwsze kosztowała 40 euro a TRIADA specjalnie wybiera poniedzialek na dzien objazdowki zeby przy okazji odwiesc klientow na lotnisko !!! Ludzie ktorzy wyjechali z nami o 5.30 na objazdowkę musieli z nami czekac na lotnisku do 11.00 a moze i dłuzej na pilota TRIADY i mieli zmarnowane pol dnia bo TRIADA odprawiala przy okazji swoich klientów do Polski!!!! Z TRIADA bylismy wczesniej na RODOS w hotelu 3 gwiazdkowym AMBELIA i było przecudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naprawde nawet dla wybrednych klientow nie ma się do czego przyczepic bylem 15 dni zapłacilem za hotel 3 gwiazdkowy i mialem to co chciałem no i przewoźnikiem byl LOT a nie tani i kiepski Centralwings. Tak to jest jak szuka się oszczędności i cierpią na tym klienci !!! Po prostu teraz TRIADA dala ciala !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś