madana1 08.05.06, 13:23 czy ktoś był może na cyprze z Cypryjskim biurem turystycznym CTBA (mieszczą się na chmielnej)? działają podobno w Polsce od 5 lat ale wygląd biura mnie przeraził... Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pikola2 Re: wakacje z biurem CTBA 14.06.06, 15:53 Podciagam temat;) gdyz naprawde biuro jest tragiczne , siedzi jakis facet i wystawia kwitek bez pieczatki bez niczego niby potwierdzenie wplaty.najgorsze jest to , ze ja juz im wplacilam 30% kwoty przelewem. na klatce Pani dozorczyni sprzatala to nawet nie wiedziala, ze takie biuro istnieje! prosze was o podpowiedz - moze ktos slyszal cos o nich lub gdzie mozna sprawdzic czy te biuro to legal? Odpowiedz Link Zgłoś
pikola2 Re:Czy ktos z was zna Cypryjskie biuro podrozy War 26.06.06, 13:27 Witam, podciagam temat, czy ktos korzystal z was moze z tego biura ktore miescie sie w warszawie przy ul.chmielnej?Ja chce kupic tylko bilety lotnicze i juz wplacilam 30% zaliczki.Gdzie mozna sprawdzic wiarygodnosc takiego biura? Odpowiedz Link Zgłoś