goldenmoon1 08.07.08, 23:00 Hejka mam pytanie wybieram sie znajomymi w połowie lipca do hotelu ATLAS, ponieważ jest to dość nowy hotel, to mało jest informacji w necie, może ktoś był i coś więcej umie mi powiedzieć. Bardzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scarlett Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 17:51 Hej, wróciłam z w środę właśnie z tego hotelu, i moja opinia jest super pozytywna, hotel jest zupełnie nowy - tzn odrestaurowany na nowo, wyposażenie pokoi nowe, ceramika w łazience również, jedzenie all, nie dało sie tego przejeść, napoje bezpłatne, jedyny mankament to pozajmowane leżaki, ale nie z winy hotelu, raczej gości, którzy o 5 rano zajmowali leżaki recznikami, polecam plaże, za 3 euro 2 osoby mają na plaży leżaki, parasol i co najważniejsze święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.attu.pl 31.07.08, 11:40 Wlasnie wrocilismy z hotelu Atlas w Turcji w sumie hotel ok bo po duzym remoncie zastrzezenia mam do: lazienki ,obsugi sprzatajacej,a tak to ok Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Re: hotel Atlas Alanya Turcja 31.07.08, 14:01 Proszę napisz coś wiecej.Lece 3 wrzesnia z dzieckiem.Jaka plaża? czy daleko?czy oklica ładna? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.attu.pl 10.08.08, 07:26 Prosze wejsc na strone hotelu www.atlasotel.com tam widac wszystkie zdjecia Do plazy jest ok 400 m plaza nalezaca do hotelu ma nr 16 jest ladna szeroka ma natrysk i WC zamiast piasku jest zwirek moze mniej przyjemny niz nasz morki ale nie jest zly Obsluga hotelowa tzn kelnerzy b. mili jak wczesniej pisalam mam zastrzezenia do pan sprzatajacych ale moze przesadzam Alanya to piekne miasto warto troche pozwiedzac Juz wiem ze wybralismy dobrze Acha najlepiej miec pokoj nie od strony ulicy Pewnie za niewielka doplata mozna sie potargowac Pozdrawiam i zycze milego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.crowley.pl 11.08.08, 16:28 A zakwaterowali was w pokoju bez balkonu?Moze to glupie ale nie wyobrazam sobie brak balkonu:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.attu.pl 10.08.08, 07:30 Hotel sympatyczny czysty z b. dobrym jedzeniem i mila obsluga kelnerow Mam zastrzezenia do sprzatajacych za malo dokladnie a moge wrecz powiedziec ze po tzw lebkach Pokoje ladne przestronne z nowymi meblami terakota na podlodze My mielismy pokoj z lazienka ktora ma wiele do zyczenia nr pokoju 213 i nastepny mankament to halas z ulicy niestety przenika przez zepsute niedomykające sie okna :( trzeba wziac konecznie stopery Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azi Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.gprs.plus.pl 13.08.08, 00:28 Opinia o hotelu jak najbardziej pozytywna.Czysto, miło i przytulnie.Obsługa bardzo dobrze wywiązywała się ze swoich obowiązków, w szczególności kelnerzy.Jedzenie strawne w bardzo dużych ilościach, napoje nielimitowane, nawet te alkoholowe. Pokoje ładnie urządzone, wszystkie meble nowe, indywidualnie sterowana klimatyzacja - bardzo duży plus przy takich upałach! Bardzo blisko do morza oraz głównej ulicy, skąd można szybko dojechać do centrum Alany'i. Jedynym mankamentem są niektórzy rodacy i niemcy - stale narzekający i zajmujący leżaki przy basenie poprzez rzucenie ręcznika ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda w Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.eranet.pl 15.08.08, 00:08 Mam pytanie chcemy wybrać się z 6 latkiem i rocznym dzieckiem czy jest odpowiedni hotel dla takich dzieci? Jakieś animację są dla dzieci ? Czy w nocy jest b. głośno jeśli nawet to czy mocno słychac w pokoju? Proszę o odpowiedz jak można w miarę szybko , ponieważ planujemy wylot pod koniec sierpnia, ale chcemy się upewnić. Dzięki pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 19:41 Alanya jest bardzo rozrywkowym miastem i całom noc coś sie dziej wiec nie jest cicho a jak bedziesz miał pokuj od ulicy to napewno bedzie głosno.Najlepiej jest w paszport włorzyc 5 euro i napewno dostaniesz dobry pokuj. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: hotel Atlas Alanya Turcja 09.09.08, 17:51 Lece tam 24.09 i mam pytanie w jakiej dzielnicy lezy ten hotel i jak daleko znajduje się od bazaru.Jeszce jedno czy ta ulica przy hotelu jest zatłoczona czy to jakas boczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 20:34 Hotel lezy w dzielnicy Obagol niewiem czy to dzielnica czy miejscowosc ale jest oddalona o około 1,5 km od centrum Alany a ulica jest bardzo ruchliwa i lepiej nie miec pokoju od jej strony.Ale to wiem od osoby która tam była sam sie przekonam 24.09.2008.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewidzialny77 Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.chello.pl 09.09.08, 20:58 No to jesteśmy w tym samym czasie:)Skad lecisz bo ja z Gdańska Juz wiem więcej o tym hotelu położenie itp. Strona hotelu www.atlasotel.com/en/c,4- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk72 Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:20 Witam wybieram sie 15 pax do hotelu Atlas,mam pytanie jak tam jest,na co trzeba uwazac,co zwiedzic?czy w wersii inklusive alkohole sa dostepne piwo wheskey itp. Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Re: hotel Atlas Alanya Turcja 10.09.08, 16:18 A ja właśnie dziś wróciłam z niego:) ps:pozdrowienia dla Pani Magdy ( nawet nie wiedziałyśmy że mamy tak samo na imie).Uściski dla dzieciaków. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: 195.128.228.* 10.09.08, 17:36 I co sądzisz o tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: hotel Atlas Alanya Turcja 10.09.08, 22:16 Fajnie że wróciłaś,ale może coś jeszcze napiszesz?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Re: hotel Atlas Alanya Turcja 11.09.08, 09:08 Nic nowego nie dodam ale jeśli chcecie prosze bardzo. Hotel nowiusienki,czyściutki.Pokoiki bardzo ladne urządzone z małym balkonikiem.Basen + brodzik dla dzieci.Picie-herbata,zimne napoje,kawa dostepna cały czas.Bar z alkoholami dostepne o 11 do 24. Bardzo miła obsługa.Jedzonko urozmaicone i w dużej ilości.Plaża ładna drobno żwirowa nr 16 przynależna do hotelu.Można kupić bilet albo w recepcji albo na plaży.Słyszalny lekki ruch od ulicy ale od tej najgłowniejszej na szczęcie oddalony wiec nic nie dobiega.1,5 km do centrum Alanyi dojedziecie dolmuszem za 1 lira od os. Spędzicie tam bardzo udane wakacje.Ja dokładnie nie mam się do czego przyczepić!!!!!.Jestem b zadowolona Bawcie się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belian z Ibelinu Do Niewidzialnego IP: 194.42.116.* 12.09.08, 15:39 Pierwsze, hotel nie jest w dzielny Obagol tylko Cumhuriyet, Ogagol jest na wschód, za rzeką Oba. Reszty możesz się do wiedzieć wpisując mój nick w wyszukiwarkę. Odpisywałem komuś na ten temat. Byłem w innym hotelu, ale zaraz obok Atlasa. oto link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=660&w=83565449&a=83700244 Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: Do Niewidzialnego 12.09.08, 22:22 Dzięki bardzo ,poczytałem sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk TURCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 01:08 Witam. Belian z Ibelinu o ...nicy Obagol, napisalem ja ze wzgledu na pozyskane opinie i komentarze, ogulnie wszystkie na temat Atlasu są pozytywne tak jak i te na temat Turcji, oczywiscie ktos narzeka na Rosjan ze piją i są hamscy, na Niemców ze zajmują lezaki o piatej rano recznikami, ale spujżmy na siebie Polakow jak sie zachowojemy i kim jestesmy??? Ale gdzie nie jestesmy tam sie wszedzie zaklimatyzujemy i sie zapoznamy i zawsze sobie poradzimy, powiem szczeze to moje pierwsze wakacje za granicą i moją kochaną kobietą i dlatego pytam sie na forach co i jak. Ps. Niewidzialny wypijemy drina w atlasie??? I kto jeszcze jedzie 24.09 tego roku...??? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: TURCJA 13.09.08, 11:00 W Turcji tez jeszcze nie byłem,wiec wszelkie informacje mile widziane:) Co do towarzystwa to mniej ważne gdzie, ważne z kim. Ps. Mk jasne że wypijemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: TURCJA IP: *.kalisz.mm.pl 14.09.08, 13:24 ja się do wad chętnie podłącze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mMm Re: TURCJA IP: *.kalisz.mm.pl 15.09.08, 08:16 ja również lecę w terminie 24.09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: TURCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 21:42 A czy ktos leci z Warszawy? i z jakiego biura lecicie ja z GTI a tu Alanya www.alanya.bel.tr/kamera.asp?camID=2303899392 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: TURCJA IP: 195.128.228.* 16.09.08, 09:41 Podobno dobre biuro zajmuje sie tylko Turcjom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: TURCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 23:07 Niewarzne z jakiego miasta lecimy wazne ze spotkamy sie w tym samym hotelu ale jak sie rozpoznamy kto ma jakis pomysł???? :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia :) Re: TURCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 23:12 hehe to niezly balet sie szykuje.. :) tylko zebysmy jakos sie poznali w hotelu!!! :) tylko jak?? hehe pozdrawiam goraco :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: TURCJA IP: *.limes.com.pl 17.09.08, 18:36 wszystko nieźle tylko pytanie: czy akurat teraz nie ma Ramadanu? :) ja wylatuje 22.09 z gdańska, ale na pewno jakoś się popoznajemy ;) zwłaszcza, że hotel jakiś wielki nie jest, a na plaże chyba każdy pójdzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: TURCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 18:43 Ramadan jest ale nas nie obowiązuje oczywiscie trzeba to uszanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: TURCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 18:47 Ramadan trwa od wschodu do zachodu słonca a puzniej balety nawet muzłumanie biesiadują do rana . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: TURCJA IP: *.limes.com.pl 17.09.08, 18:54 no to chyba tym samym trzeba jakoś grupowo wybyć :] a i tak pewnie na jakiejś wycieczce fakultatywnej sie zobaczymy ;) pzdr dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: TURCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 21:47 Spoko jakos to bedzie ja w hotelu bede sie pytał kto pisał na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: TURCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 21:51 Na imprezy nocne i do klubów trzeba chodzic ekipom mysle ze uda sie nam zorganizowac kilka osób. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: TURCJA 18.09.08, 08:58 Dolary i Euro zakupione(mam nawet 20 w nominale 1 dolara na napiwki:)) Teraz wypada tylko czekac na wylot.Jako że jestem Niewidzialny moze byc problem z zauważeniem ,dlatego bede jak cos w biało- zielonej koszulce he! he!Pozdrawiam wszystkich wycieczkowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: TURCJA IP: *.limes.com.pl 18.09.08, 13:34 a my chyba sie nie zobaczymy w hotelu, bo właśnie panienka z biura powiedziała, że nie zdąrzyła zrobić rezerwacji wczoraj i ktoś nam sprzątnał oferte sprzed nosa.. wrr.. ale i tak życze udanego wyjazdu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: TURCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 18:15 Zerknij jeszcze w innych ofertach Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: TURCJA 18.09.08, 19:12 Ja wyrwałem ostatnia oferte z biura zostały tylko wyloty z innych miast:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: TURCJA IP: *.limes.com.pl 18.09.08, 20:55 z Gdańska nie ma żadnych lotów o Turcji do końca września :P ale w zamian za to popodziwiam Maroko ;) bawcie się dobrze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda W. Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.eranet.pl 20.09.08, 22:18 Bardzo dziękuję za pozdrowienia przepraszam,że dopiero teraz odp. jak zwykle brak czasu. Jak czuje się synek czy już wszystko jest ok ? U nas wszystko wraca do normy tylko pogoda robi psikusy już tęsknimy za Turecką pogodą. Pozdrawiamy całą rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda W. Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.eranet.pl 20.09.08, 22:48 Chciałabym wszystkim opisać warunki hotelu ATLAS.Jechałam z mężem i dwójką dzieci tak jak mi doradzono włożyłam 10$ w paszport i poprosiłam ładny pokój. Dostaliśmy 2 pokoje (duże)wyposażone w dwa telewizory, nowe meble i łóżka nawet kabina miała nieściągniętą folie od nowego jedynie mogę mieć zastrzeżenia co do sprzątaczki była trochę leniwa (więcej rozmawiała przez tel. niż sprzątała).Mieliśmy pokój 314 rodzinny na trzecim piętrze.Plaża jest ładna, ale jest dużo kamieni w morzu. Jedzenie b.smaczne codziennie inne potrawy na gorąco surówki są te same, ale dobre. Barmani są uprzejmi a kelnerzy jeszcze bardziej (najlepszy był Ali ,mój syn Krystian go uwielbiał.Basen nie duży , ale starczyło miejsca dla wszystkich dużym powodzeniem cieszyła się zjeżdźalnia nie tylko dla dzieci.Hotel był ładny czysty i bardzo przytulny i jak najbardziej zasługuje na 4*. Jeśli się tak wybieracie to weźcie ze sobą swoje płyty CD, bo muzyka leci ładna tylko często się powtarzała.Pozdrawiamy serdecznie wszystkie te osoby, które przebywały w tym hotelu w terminie 27.08-09.09.2008. Jak będziecie na stronie to dajcie znać !!! Magda,Marek,Krystian i Oliwierek. Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Re: hotel Atlas Alanya Turcja 21.09.08, 11:32 Pani Magdo pozdrawiam:) Pogoda nas nie rozpieszcza:(,Kamil chory ponownie z racji chyba zmiany klimatu wiec dalszy kocioł:( Bardzo prosze o kontakt na maila magda.pb@wp.pl i przeslanie paru fotek jak maluchy bawily sie na plazy:).Serdeczne sciski i oby do lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: hotel Atlas Alanya Turcja 24.09.08, 09:42 Dzisiaj wylot a tu za oknem swieci słońce, aż żal lecieć do tej deszczowej Turcji:)Do zobaczenia na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benio Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.gprs.plus.pl 25.09.08, 19:17 Czy już odwiedzily to forum osoby lecące w terminie 22-29.X.2008 do Atlasa 4*.Ja wylatuję z Poznania!Miejsca są już ponoć wykupione to napewno wszyscy szukają opini w necie o tym hotelu.Jak KTOŚ się znajdzie z 22-29.X to proszę o kontakt na forum :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: 81.210.10.* 10.10.08, 01:34 do tych ktorzy wiedza,ile kosztuje lir turecki?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 22:40 I wrucilismy pozdrowienia dla Białegostoku Sopotu Kalisza i całej ekipy super ludzie i super klimat tylko schabowego polskiego brakowalo.Mam nadziej ze sie jeszcze spotkamy <rodacy za darmo > hehe Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: hotel Atlas Alanya Turcja 03.10.08, 08:53 Wróciłem 01.10 i wszystkim z czystym sumieniem polecam ten hotel Obsługa hotelu miła,przyjazna wiecznie uśmiechnieta pomimo pracy po kilkanaście godzin na dobe.Jedzenie jak dla mnie dobre i urozmaicone i faktycznie tylko schabowych brakowało:)))Pozdrowiam Marta i Michał oraz całą zgrana ekipe z Polski. Ps.Rodacy, za darmo!!He he he!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Re: hotel Atlas Alanya Turcja 03.10.08, 11:09 No nie że fajny hotel?:).Jedzonko,obsługa,pokoiki:) ps.mam nadzieje że rodacy pozostawili po sobie miłe wrażenie;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: hotel Atlas Alanya Turcja 05.10.08, 11:38 Myśle że wrażenie zostawiliśmy po sobie dobre ,ale to trzeba sie Turków spytać;) Ps.Znajomi którzy zostali jeszcze tydzień pisza, że jednak po 10 dniach jedzenie staje sie zbyt monotonne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 21:15 Czesc mysle ze 14 dni to zaduzo a wrazenie zostawilismy napewno dobre nauczylismy turkow jezyka np mucha całuje ........hahahahahpozdrowienia niewidzialny za rok mozna SIE SPOTKAC W TURCJI ?? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialny77 Re: hotel Atlas Alanya Turcja 06.10.08, 21:27 Można, zbieramy zgraną paczke i lecimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 21:34 Ale Turcja czy moze gdzies indzej? mi sie bardzo podobało w Alany ale napewno są inne fajne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk72 Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 14:40 Witam czy sa jakies osoby ktore leca 15.10 z POznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarius Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.serv-net.pl 13.10.08, 23:50 hej... tak my z zona lecimy 15.10 z Poznania, tez lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.tvgawex.pl 14.10.08, 13:03 ja z chłopakiem też lecuimy 15.10 ale z Krakowa:)ktoś leci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom P. Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.balex.com.pl 16.10.08, 15:59 Rzeczwywiście przychylam się do opinii Magdy.... Hotel jak najbardzej zasługuję na pochwałę. Jest godny polecenia. Za tę cenę otzrymujecie smaczną kuchnię, czyste pokoje oraz uprzejmość obsługi. Samo położenie jest ok. (blisko centrum). Przy tej okazji pozdrawiam Magę i Marka (mam nadzieję, że materac się przydał)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda W. Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.eranet.pl 17.11.08, 23:42 Dziękujemy za pozdrowienia i za pamięć.Materac nam służył i przetrwał, ale tylko jeden dzień nasz synek tak ambitnie skakał na niego do wody,że się wykończył.Był super szkoda,że tak krótko pływał. Pozdrawiamy serdecznie i gorąco(bo u nas jest zimno) jak na wczasach.Magdalena i Marek z chłopakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1SONY20 Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.belchatow.vectranet.pl 07.07.09, 00:47 Witam JA lece 15 07 09 z Poznania Kto jeszcze ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
niemam-nicka Re: hotel Atlas Alanya Turcja 07.12.08, 12:48 Witam widze ze Hotelik ma dobre opinie,jedzonko również , a jak z alkocholem,czy jest dośc ciekawy wybór bo jak w Grecji byliśmy to porażka tylko Ouzo :(. Panowie byli zawiedzeni.!!! :) a i może Państwo się orientują jaka pogoda około 7 Maja w Turcji. ? Odpowiedz Link Zgłoś
agni-es Re: hotel Atlas Alanya Turcja 22.02.09, 17:32 Hej a ja wybieram się do Alanyi w połowie maja- do h. Atlas, czy ktoś może powiedzieć co warto tam zobaczyć (zarówno w Alanyi jak i w okolicach). Mam tydzień czasu i rozsądną ilośc pieniędzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.sta.asta-net.com.pl 22.02.09, 17:51 Wejdź na stronę turecką o Alanya i poczytaj: www.alanya.bel.tr/kamera.asp a także na super stronę turcjawsandalach.pl Pozdrawiam wiem na 100%,że będziesz zadowolona z pobutu w Turcji.Turcja to wspaniały kraj. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: 195.128.228.* 03.03.09, 17:17 W Alany jest biuro turystyczne nazywa u Wujka i Mariolki napewno cos wybierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jol Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.CNet.Gawex.PL 02.03.10, 19:01 nie jedź tam bieda i nic wiecej ,brudno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda io pawelek Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: 78.165.230.* 12.05.09, 11:14 hej hotel jest w pozadku obsluga tez!!! ALE jest masa polakow a szczegolnie warszawiacy ktorych słychac dniami i nocami a takze muzyka w hotelu non stop puszczana jest ta sama pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Alanya Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: 85.106.167.* 12.05.09, 11:52 Zapraszam serdecznie do przeżycia wspaniałej przygody z historią, kulturą i pięknymi krajobrazami Turcji podczas naszych wycieczek fakultatywnych! www.lena-pachotour.pl.tl Pozdrawiam i zycze udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.06.09, 10:55 Jest tam świetnie,a nie jest to duży hotel. Kelnerzy, obsługa napoje przyjazny klimat. No, ale jedzenie mogło by byc lepsze xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ata Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.09, 20:07 Hotel ok.Czysto,miło, fajna atmosfera. Jedzenie dobre i dużo jak na Turcję to urozmaicone.Basen nie duży ale za to czysta woda, brodzik dla dzieci i zjeżdżalnie do wody. Do morza 400m.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aluś Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 09:35 Byłem tam w zeszłym roku z rodziną. Hotel ładny ale do centrum to albo 5 min jazdy busem (najpierw musisz do niego dojść 4 min.) za 1 lirę (dzieci gratis) albo 15-20 minut spacerem. Przy 40 stopniach to dla dzieci jak godzina - litr picia schodzi. Zanim wypijesz jedno piwo z lodówki ze sklepu to nawet widząc hotel wchodzisz do sklepu po drugie. Dzieci i młodzież mają kupę zabawy na małym basenie ze zjeżdżalnią w szczycie hotelu. Jeśli tylko potrafią powiedzieć " cola fanta ajs" przy barze, to nie musicie się martwić, że będzie im się chciało pić. Z lodem radzę uważać, bo po 10 dniach zabolało mnie gardło. Obsługa bardzo lubi i uważa na dzieci - trochę je zaczepiają ale to tylko dla żartu. Jeśli chodzi o animacje to przez dwa tygodnie były tylko 2 pokazy ciuchów ze skóry (jakiś sklep), ten drugi to dla drugiego turnusu. Aklimatyzacja to ok. tygodnia przy tej temperaturze, tak że jak ktoś ma problemy to radzę jechać na dwa tygodnie aby coś pozwiedzać i nie leżeć tylko przy basenie. W centrum Alanyi jest duży bazar przy krańcówce busów tak że można dojechać od hotelu. Na zamek (Kastel)radzę wybrać się ok godz 16,15 lub 17,15 (nie jest już tak gorąco) bo o 17,00 i 18,00 jedzie autobus z krańcówki i na górze jest jeszcze otwarte. Fajnie się schodzi z góry do centrum po zachodzie słońca. Jeśli chodzi o jedzenie w hotelu to jest dużo warzyw, serów ale mięsa też. Nawet dzieci nie będą chodzić głodne bo robią frytki, spaghetti i mięso jak do hamburgerów jak że można samemu zrobić i będzie jak w McDonald'sie. Lepszy bazar (więcej Cepelii) jest w przeciwnym kierunku niż do centrum (w Obakoy) - 10 min. drogą spod hotelu (nie trzeba iść najpierw do plaży). Radzę zaopatrzyć się w alkohol w Polsce na lotnisku, bo tam wszystkiego jest dużo ale strasznie rozrzedzają. Bar otwarty praktycznie do 23.00 bo po 24.00 to już zamykają na amen i reszta zabawy to tylko we własnym zakresie (wolno brać do pokoju). UWAGA. Na pierwszym spotkaniu rezydent biura podróży G.. wciska wycieczki, że niby promocja, ale są one 2-3 krotnie droższe niż na mieście. W centrum co 5-te biuro załatwi wam nawet polskiego przewodnika, wystarczy poszukać i pamiątki macie gratis. Życzę miłego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gola Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.prenet.pl 22.06.09, 10:42 Witam. Mam pytanie o sejf. Czy może orientujecie się ile się płaci dziennie bo nigdzie nie mogę znaleźć i czy zmieści się tam laptop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arleta Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.chello.pl 24.06.09, 08:07 Nam oferowali za 10 euro/tydzień, sejf jest w każdym pokoju w szafie, ale klucze są w recepcji, ale laptop to tam się nie zmieści, tylko dokumenty i aparat foto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gola Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.prenet.pl 24.06.09, 09:21 dzięki bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 20:34 Wyjeżdżamy z rodziną 01.07 z Rzeszowa na 14 dni. Jeśli ktoś jeszcze leci w tym terminie to proszę o wpis, będzie nam raźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.retsat1.com.pl 24.06.09, 20:56 My też wylatujemy 01 07 z Łodzi na 14 dni ,mamy 12-letniego syna. Do zobaczenia w Atlasie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towar Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.06.09, 21:37 My lecimy 1.07 z 7-letnia corka z Poznania. Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał i Asia Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: 82.177.91.* 27.06.09, 15:04 A my lecimy z Warszawy :-) 01.07.09 z 8-letnim synem Dominikiem. Niestety tylko na tydzień. Mam nadzieję,że będzie fajna zabawa :-)Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.nj.pl 19.07.09, 12:24 bylem tam wdrugiej polowie maja...i polecam strasznie, zero zastrzezen.......pozdrowcie Metina,Salika i Hanaka.....pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek0071 Re: hotel Atlas Alanya Turcja 03.07.09, 16:19 Witam moja rodzinka 2+2 wylatuje 08.07 z Gdańska na tydzień więc się spotkamy napiszcie jaką najlepiej zakupić walutę czy dolary czy euro co się bardziej opłaca a może liry tureckie może jeszcze jakieś sugestie co trzeb koniecznie zabrać ze sobą oprócz olejka do opalania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belian z Ibelinu Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.toya.net.pl 03.07.09, 18:06 chyba raczej filtra. ten hotel jest do sprzedania na allegro za 17 milionów. o jego położeniu na wschodnich obrzeżach dzielnicy Cumhuriyet pisałem w ubuegłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.ip.jarsat.pl 16.07.09, 12:55 Uwaga!!!Właśnie wróciłem z tego hotelu.Byłem tam 2 tygodnie od 1-15 lipca 2009.Nie jest to żaden 4*hotel.Nawet rezydent po interwancji dodał ,że to słabe 3 gwiazdki.Jedno co jest godne 4* to małe lecz odnowione pokoje.Jedzenie - Tragedia przez T.Zimne jedzenie na obiad.Za to na plaży przy barze (juz płatne i to nie mało) jedzonko bardzo dobre.zbieg okoliczności??:)Kelnerzy chodzą i sie podśmiewają pytająć czy pyszne.Więkoszość kasy wydana na jedzenie na mieście.Ostrzegam w szczególności rodziny z dzięcmi.Potrawy mięsne o ile bywały przechodziły wszelkie możliwe przemiany.Jednego dnia na obiad nastepnego pokrojone i włożone do sałatki.Trzeciego wymieszana sałatka z ziemniakami i podana znowu na obiad!!!.All inclusive - nieporozumienie !!nie dośc że mieszane drinki to jeszcze wyliczane.Aż wstyd czlowiekowi było stać w kolejce.Na basenie nigdy wolnego leżaka.Może starczało dla 10%gośći.Obsługa miła ,ale do czasu jak sie daje bakszysz.Potem różnie to bywało.O 24 są gaszone światła przy barze i daja do zrozumienia że trzeba iśc spać albo na miasto.poczuliśmy sie jak niechciani goście.Jednym słowem hotel dla emerytów,ale to i tak za dużo powiedziane.Uwaga większość opinii na forach jest pisana przez rezydentów.Jeszcze raz ostrzegam,nie popełnijcie tego samego błedu co ja.Aha bym zapomniał hotel jest oddalony nie żadne 1,5km od centrum jak jest napisane w katalogu lecz jakieś 4 km .Plaża - skaliste zejście do morza polecam zabrac buty ,bo nogi mozna pokaleczyc,jakies 1km żadne 400m jak w katalogu.Kłamia w żywe oczy.Jedydym plusem to napoje serwowane z butelek a nie z automatu.aaa bym zapomniał od 4-5 w nocy wyłaczają prąd ,nie wiem z jakiego powodu,ale nie można oddychac jak klima nie działa.Odradzam odradzam odradzam!!!jeden z najgorszych hoteli w Alanyi i do tego każdy kłamie ,żeby tylko zbyc gościa ,a najgorsze jest to że nawet manager trzyma ich strone.Jeżdze od kilku lat po arabach i powiem szczerze że to co mnie spotkało w tym pseudo 4- gwiazdkowym hotelu nadaje sie do telewizji(skarga w Gti oczywiście).Pozdrawiam i ostrzegam zmiencie hotel póki czas!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza z Łodzi. Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.retsat1.com.pl 16.07.09, 18:54 Pozdrawiam Daniela! Też wróciłam wczoraj z tego samego "turnusu". Jeżdżę tak jak Ty po krajach arabskich od kilku lat i z pełną odpowiedzialnością mogę stwierdzić,że hotel Atlas ma 2 gwiazdki domalowane!!! Jest to hotel typowo dla ...statecznych Niemców na emeryturze i Norwegów zasypiających przy dochodzeniu do baru po drinka:/ Myślę,że polscy emeryci na pewno się tam zanudzą. Nie ma żadnych rozrywek,no może jedynie zmienianie w kółko trzech płyt cd:-))Dla dzieci natomiast jedna huśtawka,na której po kilku dniach wszystkie bujają się jak z chorobą sierocą,no i dokarmianie kotów ,to też jedna z rozrywek dla dzieci,no bo kto ma zjeść te mielone "bobki " kolejny raz,jak nie koty?? Ogólnie MASAKRA!! Pragnę jednak zaznaczyć ,ze nie jestem osobą bardzo wymagającą i tak uważam,że było mi tam lepiej niż nad polskim morzem!!! Chciałabym jedynie ,żeby to ,co proponuje mi dane biuro pokrywało się z prawdą!! Za to ludzi poznałam super,w związku z czym pozdrawiam Renatę z Tomkiem,Natalą i Mateuszem....Karinę z Piotrem i Zuzią...no i Gosię(Norwegia:-) z rodziną. Iza,Sławek I Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 14:44 tylko widziałe ten hotel znajdował sie koło naszego club big blue z wygladu duzy stary hotel elewacja odnowiona i pomalowany na biało te 1.5 km to jest do centrum OBA - plaza dobre 600-700m niedaleko tego hotelu znajduje sie garaze naprawcze jest to tz.dzielnica przemysłowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: 81.168.172.* 21.07.09, 13:01 Podpisuję się pod postami Daniela i Izy. Pozdrowienia dla nich, Tomka, Renaty, Natalii i Mateusza oraz Beaty i Natlki 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
44ulala Re: hotel Atlas Alanya Turcja 22.07.09, 00:40 To co czytałam pod koniec, mnie przeraza! Wykupiłam ofertę tego hotelu dziś rano jako LAST ... na 29 lipca, nie czytajac nic na forum /mało czasu/. To miał byc prezent, a teraz mam! Moze uda się zamienić... oby! Dzieki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 11:41 hotel Atlas to hotel miejski nie typowy resort. Mały, z niedużym basenem i basenem z 1 zjeżdżalnią. Ale nie zgadzam się z opinią poprzedników - w tamtym roku była w nim moja rodzina, wszystko zgadzało się z opisem. A mamy lekkie zboczenie zawodowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.um.pabianice.pl 23.07.09, 12:17 44ulala spokojnie...na pewno prezent się uda...Ten hotel jak napisał WEB nie jest resortem ale dobrze wyposażony, jedzenie było smaczne, a kelnerzy wcale nie byli uszczypliwi. Troche Turcję poznałam tak samo jak ten hotel. Było szalenie przyjemnie, pokoje nie za wielkie, ale dobrze urządzone...grunt że czysto i niczym sie nie zatrulismy...jesli wolcie większy kompleks polecam Blue Star (ten sam właściciel) albo hotele w Incekum (ok. 25 km od Alanya)- tam jest ładniejsza plaża i zejście do morza. Będziesz miała piękne wakacje. Pozdrawiam serdecznie i miej pozytywne nastawienie w końcu to wakacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 18:15 Polecam ten hotel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
44ulala Re: hotel Atlas Alanya Turcja 24.07.09, 23:15 Zostaję, dałam sobie na luz. W końcu nie można wierzyc wszystkim, kazdemu odpowiada cos innego. Byłam w Turcji cztery razy,w tym raz na objazdówce, zawsze gdzie indziej i było ok. Dlatego tak bardzo podoba mi się ten kraj i polecam go innym. Troszke spanikowałam, to fakt, ale to juz za mną. Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: 195.128.228.* 25.07.09, 12:34 Jak wrucisz to napisz jak było Odpowiedz Link Zgłoś
44ulala Re: hotel Atlas Alanya Turcja 25.07.09, 22:06 Oczywiście, tydzień szybko minie. Wylot 29 lipiec... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emila Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.206.244.1.jpk.pl 26.07.09, 14:20 Hotel dla brdzo mało wymagających osób. Na wstępie napisze, ze rezydenci GTI powiedzii, że to jest hotel 3* natomiast w każdym katalogu są 4*. Hotel jest położony w drugiej lini brzegowej. Do plaży idzie się ok 10 minut. Do centrum jest 4 km ( katalog 1,5km), żeby przejść w normalnym tępie do centrum (pomink) potrzeba nam ok 40min. Jedzenie w tym hotelu to jest pomyłka. Raz w czwartke jest kebab aby zrobić dobre wrażenie. Następne dni to makarony (na zimno) najczęściej z mięta. Jeżeli jesteś mięso lubni to lepiej weście dodatkowe środki na dożywianie na mieście. W naszym turnusie większoś osób jadła w barze na plaży (płatnie oczywiście) tam jedzonko jest super. Aha no i jako przystawiki zawsze codziennie jest: talerz mięty, talerz cytryn, talerz paryczki, talerz utartej marchwi, reszta to oczywiście surówki, które nie są najgorsze. Teraz odnośnie all inclusive, bar jest otwarty od 10 do 24 jeżeli. Plusem jest to, że napoje typu cola i sprite są lane prosto z butelek czyli nie są colo podobne. Piwko jak to stwierdził nasz pilot to sikacz:) inne alkochole nawet dobre ale bardzo słabiutkie. Niestety pod koniec naszego turnusu barman nie chciał dawać więc niż dwa drinki. Spotkała mne taka sytuacja, że poszłam aby wziąć drinki ( po jednym) dla siebie i dla znajomych, którzy zaraz mieli przyjść. Niesstety barman powiedział, że mogę wziąć jednego, wypić go i wrócić z pustą szklanką wtedy on mi ją napełni:):) Chciałabym podreśli, że sama nie piję zbyt dużo alkocholu (podczas dwóch tygodni może wypiłam z 5 drinków), żeby nikt nie pomyślał, jokobym kupowała ten bar:) Jednak wydaje mi się, że skoro mam all inclusive to po to aby mogła iść do baru i nie tłumacząc się dla kogo i po co wziąć drinka. Konkulzują tej całej sytuacji było to, że ja już dostałam swoje drinki ( po wizycie u menagera) podchodzi do mojego stolika barman i mówi, że za 5 minut zamyka bar (23:55- ja cały czas czekałam na znajomych) i jeżeli w ciągu 5 minut nie wypije moich 4 drinków to mi je zabierze!!!!!!!!! To jest tylko jedna sytuacja dziwna która, może spotkać Was w tym hotelu. Jak wracaliśmy do Polski ludzie z mojego turnusa mówili, że napiszą opinie tym hotelu, żeby przestrzec innych ale widzę, że emocj uciekły wraz z powrotem do kraju. Jeżeli macie jeszcze czas to zmieńcie ten hotel jak chcecie bezproblemowo i wygodnie wypoczywać. Na koniec jeszcze pozytyw, są to pokoje. Są małe ale ładne i nie źle wyposażone. Może po naszym pobycie coś zmieniło się na lepsze i tego życzę wszystkim wybierającym się do 4* :) haha hotelu Atlas!! Odpowiedz Link Zgłoś
bionda83 Re: hotel Atlas Alanya Turcja 26.07.09, 14:45 male sprostowanie skoro sie na tym nie znasz: malo ktory nawet pieciogwaidzkowy hotel daje drinki dla znajomych, ZASADA JEST JEDNA: DRINK NA OSOBE, A NIE BIORE BO ZNAJOMI NA PLAZY A JA Z TACA CHCE DO NICH DOJSC, glupota, all przysluguje Tobie a nie Twoim znajomym ktorych kelner nawet nie widzi, rownie dobrze moglabys tak upic pol alanyi. niech nikt nie oczekuje ze beda wam wyadawac po 10 drinkow na osobe i to bez wzgledu na kategorie hotelu. TO JEST ZASADA OGOLNA, do reszty sie nie odnosze bo hotelu nie znam, ktos napisal ze jest w dzielnicy robotniczej, jezeli to prawda to do alanyi jest ok 4 km a nie 1.5 km ale nie ma strachu, busik kursuje co 10 min za 1,5 lira= 3 zl i kursuja do 3 w nocy!!!! nie ma czego sie bac tylko przed wsiadaniem podac nazwe hotelu lub dzielnicy-obagol, na 100% dojedziecie w okolice hotelu (przewaznie kierowcy kojarza hotele i mowia czy tam jada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.197.89.227.edial.pl 26.07.09, 14:49 Witam Was kochani, 22 lipca wróciłam z tego hotelu, pozdrawiam wszystkich którzy byli na tym samym turnusie co ja :)) Widzę opinie sa podzielone,napiszę w skrócie: jedzenie obrzydliwe - dietka gratis :))), i to jest najwiekszy minus tego hotelu!!! Dodatkowo chodzilismy na jedzonko na miasto, bo jak widziałam te stare mięsa i przetworzone sałatki, to mnie odrzucało, jedno co było pyszne i świeże to ciasta, które polecam. Pokoje- super!! Czysto, fajnie urządzone, godne polecenia. Obsługa - ok Jeżeli lubicie sobie podrinkować, to polecam dać na samym początku pobytu 5 dolarów barmanowi, to alkoholu będziecie mieć full, ja osobiście nie dałam, bo nie przepadam za alkoholem, to jak szłam po kolejne piwko-woda z rzędu dla siebie i narzeczonego, to patrzyli się na mnie z byka!!! Niby ALL ale nie do końca tak jak ma być. Z pobytu jestem bardzo zadowolona, pomimo że w tym hotelu tylko spałam, bo bardzo dużo zwiedzaliśmy, i jeździliśmy na fajne wycieczki, które polecam!!! Hotel dla osób nie wymagających!!! Pozdrawiam wszystkich którzy tam lecą!! Powinniście być zadowoleni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młot_na_debili Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 09:06 Co za głupota i jakaś maniera wynikająca z niewiedzy i braku zainteresowania kulturą danego kraju czy jakimikolwiek podstawowymi informacjami, innymi niz kurs liry...Wy ablo nigdzie nie jeździcie albo jesteście burakami i nieukami kompletnymi.... Micha interesuje - interesuje - ale juz nic ponadto....Zdjęcia z plaży rodzinie pokazać... Skoro jeździcie po krajach arabskich - jak piszecie - to co ma do tego Turcja ?????? TURCJA TO NIE JEST KRAJ ARABSKI!!!!!! Może by tak przed wyjazdem poczytać coś - a nie tylko opinie o hotelu? Żenada i buractwo - idealny cel dla mojego młota!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość - seb Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 11:58 witam wszystkich Lecę 12.09.2009r. z Wrocławia i myslę że będzie fajnie, czy ktoś będzie w tym czasie w Atlasie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve82 Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.limes.com.pl 29.07.09, 13:40 witam ...wybieram się z chłopakiem z Gdyni w tym samym czasie, mało tego czystym zbiegiem okilicznosci wybiera się w tym samym czasie również moja kuzynka z ekipa z Lublina.... zapowiada się wesoło;D Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jus Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:53 będę z rodzinką od 12.08.09 r. dwa tygodnie....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.chello.pl 02.08.09, 17:24 Witam, Byłam w tym hotelu 8-15 lipca, nikt mi drinków nie wydzielał,pokoje były sprzątane codziennie, jedzenie jak to jedzenie, nic się nie może zmarnowac i trochę było przetwarzane..., ale głodna nie chodziłam. Urlop wspominam jako bardzo udany, poznałam fajnych ludzi, miasto przepiękne.Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 22:50 Hej ja też lece w tym terminie tzn. 12 sierpnia mam nadzieje ,że bedzie super i że poznam nowych ciekawych ludzi.Lecę z rodzinką. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 14:48 czy ktoś był w 2010 roku w tym hotelu chcemy kupic tam lasta ale zastanawiamy sie czy jest godny czy jedzenie i czystosc oki?> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: 109.243.27.* 07.05.10, 22:19 Witam wszystkich! 3czerwca lecimy z kolezanka do tego hotelu,wylot z Wroclawia. Czy ktos moze sie wybiera tam w tym samym czasie?Widze,ze hotel ma raczej pozytywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Atlas 12.08.09 wylot z Wrocławia kto jeszcze leci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 19:45 Witajcie Wybieram się do tego hotelu razem z narzeczoną. Czy ktoś z forumowiczów leci w tym terminie. Zawsze w klika osób weselej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agusekcel Re: Atlas 12.08.09 wylot z Wrocławia kto jeszcze 02.08.09, 10:24 My też od 12 sierpnia na 2tygodnie w dwie pary (młodych ludzi):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Atlas 12.08.09 wylot z Wrocławia kto jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 11:25 no to się spotkamy na lotnisku we Wrocławiu -(lecimy 2+1) pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
agusekcel Re: Atlas 12.08.09 wylot z Wrocławia kto jeszcze 03.08.09, 11:47 Pomyłka- my z Warszawy lecimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Atlas 12.08.09 wylot z Wrocławia kto jeszcze IP: 195.117.149.* 04.08.09, 09:48 Widzę że trochę Rodaków leci w tym terminie do tego hotelu:) Do zobaczenia za 8 dni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agaczarnaa Re: Atlas 12.08.09 wylot z Wrocławia kto jeszcze 04.08.09, 22:00 Ja z mężem lecimy z Poznania, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Atlas 12.08.09 wylot z Wrocławia kto jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 10:47 Kochanie to już tylko 2 dni :)))) a nie 8! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Atlas 12.08.09 wylot z Wrocławia kto jeszcze IP: 213.17.235.* 05.08.09, 09:18 My lecimy z Krakowa, też 12.08. Małżeństwo z 5-latkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Atlas 12.08.09 wylot z Wrocławia kto jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 11:54 wrocław- lecimy z 5 -latkiem, tak więc będzie miał się z kim bawić - pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve82 12.08.2009 gdansk IP: *.limes.com.pl 10.08.09, 19:38 ja widze , że tu sam wrocław leci...;)) jak juz wczesniej wspomnialam lecimy z chlopakiem w tym samym terminie, tyle ze z gdanska;)) ktos jescze?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: 12.08.2009 gdansk IP: *.gorzow.mm.pl 13.08.09, 10:45 Hej !Własnie wrócilam z rodzinka z Atlasa! Super!jedzenie czystosc pogoda basen ----wszystko ok!Chce tam z powrotem!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: 12.08.2009 gdansk IP: *.140.rev.vline.pl 17.08.09, 18:39 hey. Bylam w hotelu Atlas pod koniec czerwca i do tej pory zyje wspomnieniami z tej wyprawy.Wspaniala obsluga, swietne jedzenie, super pogoda i co najwazniejsze poznalam cudownych ludzi z ktorymi planujemy kolejny wypad w przyszlym roku. Goraco polecam!!!!!!!!!!!! Aha i nie dajcie sie nabrac na super fajna dyskoteke polecana przez niejakiego Janusa czy Jenusa. To zwykly cwaniak ktorego nasza grupa niestety padla ofiarą.Jesli macie ochote poszalec noca w miescie wybierzcie sie tam na wlsna reke, a jestem pewna ze wydacie mniej pieniedzy i zabawa bedzie fajniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Atlas 12.08.09 wylot z Wrocławia kto jeszcze IP: *.mas.abpl.pl 10.08.09, 23:30 my też lecimy 12.08 z Wrocławia, również z pięciolatkiem :))) do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: hotel Atlas Alanya Turcja IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.09, 16:20 Witam,właśnie wróciłam z hotelu ATLAS i jestem bardzo miło zaskoczona, hotel jest rewelacyjny,wszystko w najlepszym porządku,a przede wszystkim czysto i ładnie.Jeśli chce ktoś dokładniejsze informacje lub zdjęcia z hotelu to mój numer GG-5420850. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś