Dodaj do ulubionych

hotel Mitsis Summer Palace

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:52
Proszę o jakieś info na temat tego hotelu.
Obserwuj wątek
    • Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:10
      www.mitsishotels.com/
    • Gość: rooo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:46
      Dzięki za namiary wyglada ok.
      Moze ktoś tam był. Ofertę znalazłem w Niemieckim Neckermanie.
      • Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 10:50
        PES TRAVEL I PODRÓŻE TV MAJĄ DUŻO TANIEJ TEN HOTEL. POZDRAWIAM
    • Gość: rooo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:44
      czy ktoś , a jeśli tak to kiedy z nimi leci.
      A może ktoś już wrócił?
      • Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 10:20
        lecę 4go czerwca.pozdr
    • Gość: rooo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:38
      Daj znać jak wrócisz, czego się tam spodziewać. Ja zdecydowałem się w lipcu.
      • Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:56
        ok
        • Gość: rooo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:57
          Minos czy znasz juz godzinę wylotu z W-wy i godzinę powrotu.
          • Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:27
            tak znam . 5 a rano - wylot z warszawy. powrót 9,35 z kos.pozdr
    • Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:13
      minos jak tam przygotowania przed wyjazdem.Czy podróże coś wymyśliły ?
      Ja zdecydowałem się na ten hotel w lipcu.
      • Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 08:21
        wszystko jest ok, żadnych zmian . otrzymałem potwierdzenie :)) ale zobaczymy na
        miejscu czy czegos nie wymyślą. to co mnie cieszy to - pogoda na kos - bo
        prognoza jest super - temp w granicach 25 - 30'C !:))) NIE PASI NAM JEDYNIE
        PORA WYLOTU - 5a RANO- masakra !!!! o pólnocy muszę wyjechać z domu - a więc
        nocka z głowy. pozdr - ps. jak wrócę zdam ci szczegółową relację
        • Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:58
          wróciłem. hotel odlot. jesli chcesz jakies szczegóły daj znac pozdr
          • Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:10
            Jak będziesz miał chwilę to napisz czy nie było żadnych niespodzianek,jak
            pokoje i ile osób z podróży tv tam było, jak okolica i możliwość wycieczek,
            jakie jedzonko i all i gdzie są te zjeżdzalnie (jak daleko od hotelu summer)
            Czy na posiłki obowiązują koszule itp.Z góry dzięki za każdą informację.
    • Gość: do roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:26
      jutro sie odezwe.pozdr
      • Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 00:18
        Czekam na info. Może ktoś jeszcze był tam.
        • Gość: Gawron45 Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.pronet.lublin.pl 19.06.06, 22:55
          Była na Kos w Hotelu Mitsis Summer Palace z mężem i małym dzieckiem od 4
          czerwca z Podróżami TV. Był to mój pierwszy wyjazd z tą firmą. Podróże TV w
          ostatniej chwili zmnieniły mi hotel, za dopłatą, więc spodziwałam się już
          wszystkiego najgorszego a tu niespodzianką. Organizacyjnie bez zarzutu. Hotel
          oddalony od głównej miejscowości ale zapewniają darmowy dojazd kilka razy
          dziennie + płatne autobusy. Hotel składa się z wielu budynków -kilku kompleksów
          hotelowych- wszystko dokładnie tak jak na zdjęciach, pokój hotelowy był
          dokładnie taki sam, duży z widokiem na morze. Jedzenie super i bardzo dużo (
          przytyłam kilka kilo), obsługa sympatyczna, również polska, drinki do wyboru,
          piwo wszędzie. Natomiast plaża tylko dla odważnych lub tych co zakupili w
          sklepie w Polsce lub w sklepie hotelowym specjalne buty około 9 euro -
          kamienisto żwirowa. Byłam tylko raz i więcej się nie dało. Wszędzie zapewniają
          darmowe leżaki i parasole. W całym kompleksie jest chyba 8 basenów, z których
          można korzystać, w tym jeden ze zjeżdzalniami ale brak jest bardzo płytkiego
          brodzika dla maluchów i moja córka nie chciała się tam kąpać. Poza tym wszędzie
          schody nawet do windy wiozącej na plażę- wózek trzeba było cały czas nosić.
          Istnieje możliwość wynajęcia samochodu w hotelu ( najtańszy 38 euro) lub innego
          pojazdu typu skuter i jest to bardzo fajny sposób na zwiedzenie wyspy tym
          bardziej że można skorzystać z obiadu lub kolacji w innym hotelu sieci Mitsis w
          miejscowaości KOS. Ogólne wrażenie dobre ale odradzam ten hotel rodzinom z
          małymi dziećmi. Jeszcze jedno. Ktoś już o tym pisał ale przypomnę - wieje chyba
          gorzej niż w Suwałkach, dla dziecka czapka na głowę konieczna.
          • Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:46
            Dzięki za info ja wybieram się w lipcu i też z małym dzieckiem 2 lata trochę
            załamałaś mnie tą plażą i brakiem brodzika ( w okloicy nie ma jakieś plaży).Czy
            można wypożyczyć też rowery?Napisz jakie są ceny wycieczek i gdzie organizują
            wyjazdy
            • Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:01
              nie zgadzam sie z moja przedmówczynią w wielu kwestiach i myśle , ze nalezy ona
              do osób zawsze i na wszystko narzekających . hotel naprawde na bardzo wysokim
              poziomie!! mam porownanie - byłem w wielu 4*-5* . - uważam , ze plaza jest
              wspaniała drobny żwirek wymieszany z piaskiem w niczym nie przeszkadzał( oprócz
              kilku rodaków z dzieckie)!!! czysta , z doskonałym wejciem do wody!!znakoimita
              restauracja z tarasem widokowym na morze.miła obsługa w kazdej restauracji i
              barze. z plazy do hotelu można dojechać winda bez wspinaczek po schodach(
              wersja dla leniwych) wszędzie mozna dojechac wózkiem - bez żadnych schodów !!
              jedynum mankamentem jest to , że w wiekszosci basenów jest słona woda.cał
              reszta bez zarzutu, a wręcz powiem , że wzorowa. jest to hotel w którym warto
              spędzic urlop. jesli chcesz dowiedziec sie czegoś o "fakultetach" - daj swój nr
              gg. pozdr ps. nie słuchaj tych rodaków znudzonych zyciem i każdym urlopem- wim
              o kogo chodzi bo byłem w tym czasie co oni- chodzili i truli dupe i nażekali .
              olej to i zycze ci udanego jak my urlopu!!
              • Gość: asia Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.toya.net.pl 21.06.06, 20:39
                Minos, mój nr gg to: 9555991.
                Mam do Ciebie kilka pytań.
                Bardzo proszę o kontakt:)
    • Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 00:06
      Hej Minos, przepraszam ,że dopiero podaje mój numer gg Robert 1088164, ale
      miałem awarię kompa. Chętnie dowiem sie wię cej przed wyjazdem Proszę o kontakt
    • Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:47
      Czy może ktoś jeszcze był w tym hotelu i podzieli się informacjami gdyż na
      forum hotele i pensjonaty nikt go nie opisał a szkoda!?
    • Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:37
      Czy ktoś tam jeszcze był, a może się wybiera?
      • Gość: iziak Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:07
        Witam czytajacych. Nie bylismy w tym hotelu, lecz wybieramy się. W najbliższą
        niedzielę. Czytam tutaj nieco sprzeczne informacje i sama jestem ciekawa jak
        będzie. Chętnie dowiedziałabym się nieco więcej. Czy rzeczywiście tak tam wieje ???
        • Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:42
          Napisz z jakim biurem lecisz i czy znasz już czas wylotu i powrotu oraz jakimi
          liniami?
          • Gość: iziak Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:56
            Wylot 2-go lipca o 5 rano z W-wy by Centralwings.Powrót 16-tego, o 9.35 wylot.
            Wczasy wykupilismy w wakacje.pl, z tym że tour operatorem jest Open Travel. Mam
            obawy co do Centralwings, ponieważ w ubiegłym roku dwukrotnie wyloty próźniły
            nam się: raz o 6 h, a za drugim podejściem 3 h. Czy też lecisz tym lotem ?
    • Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 08:59
      Nie Ja lecę 16.07.
      • Gość: iziak Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:27
        W takim razie życzę udanego urlopu.Z pewnością będziemy mijać się 16-ego na
        Kos.Pozdrawiam
      • Gość: aga Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.eranet.pl 02.07.06, 22:39
        Ja też lecę 16.07. z Podroze TV
        • Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:20
          Czy masz może jakieś informacje na temat tego hotelu. Ja wybieram się z żoną i
          dwoma szkodnikami 2 i 8 lat.
          • Gość: aga Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.eranet.pl 03.07.06, 22:40
            Nic oprócz informacji z biura podróży. My jedziemy w dwie rodziny , w sumie
            cztery osoby dorosłe i dwoje dzieci. Myślę , że będzie super i wyjazd udany!!!
    • Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:44
      Może ma ktoś nowsze informacje?
      • Gość: świr Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:25
        ty jakis jebnięty jesteś??
        wiesz juz wqszystko!!!
        • Gość: maciej Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.kp.pl 21.07.06, 10:37
          Bylem w KOS - Mitsis - lecz Family Village. Bylo super. Lecialem jednak z
          Niemiec. Polecam i nie rozumiem osoby ktora pisala i narzekala........ Dla mnie
          bez zastrzeżeń.
          • Gość: vcxvdc Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:26
            Mam pytanie jak jest w tym Hotelu z brodzikiem. Jaki jest najplytszy brodzik
            tak "na oko" ile cm.
            dzieki
            • Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 18:06
              około 40cm- w miejscu gdzie winda na dole kończy swój bieg
              • Gość: do roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:37
                wróciłeś?? jak było?? pozdr minos
                • Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace do minosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:58
                  Hej wróciłem i było super. Dzięki za informacje, które od Ciebie uzyskałem.
                  Hotel naprawdę rewelacja niby duży a dawał możliwość ukrycia się w ciszy.
                  Kardamena to faktycznie "wielka" miejscowość, ale ma swój klimat zarówno w
                  dzień jak i w nocy. Zastanawiam się jak wyjechałeś po tygodniu, nam po dwóch
                  się nie chciało.Dostalismy rewelacyjny pokój blisko budynku głownego z widokiem
                  na wyspy i Kardamenę a z drugiej strony z wyjciem na basen z kaskadą a po
                  wejściu po 7 schodkach, był ten basen z palmami i blisko do baru.
                  Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za info. Myślę ,że warto ten hotel opisać w
                  hotelach i pensjonatach Grecja. Jak widać Podróże TV też mają dobre oferty,
                  brak im jednak profesjonalnych rezydentów , ale to inny temat.
        • Gość: roo do świra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:43
          Współczuję Ci chłopie inteligencji i łaczę się z Tobą w smutku, że pozostaje
          Tobie tylko zazdrość, że inni wyjeżdzają. Stare przysłowie mówi: Kto pyta, nie
          błądzi.Mam prośbę, nigdzie nie wyjezdzaj, bo tacy jak Ty przynoszą Polsce wstyd.
          P.s.Zawsze można zapisać się jeszcze do szkoły. Wyraz przysłowie znajdziesz w
          słowniku inne których nie rozumiesz też.(słownik to taka książka)
          • Gość: do roo Re: do świra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 17:55
            ciesze sie , ze dobrze sie bawiłeś , - ze moje opisy hotelu w twoich
            kryteriach - sprawdzily się - a o to chodzi na tym forum . pozdrawiam serdecznie
            • Gość: ktoś Re: do świra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 10:35
              ten świr to prawdziwy świr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka