Gość: rooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:52 Proszę o jakieś info na temat tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:10 www.mitsishotels.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:46 Dzięki za namiary wyglada ok. Moze ktoś tam był. Ofertę znalazłem w Niemieckim Neckermanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 10:50 PES TRAVEL I PODRÓŻE TV MAJĄ DUŻO TANIEJ TEN HOTEL. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:44 czy ktoś , a jeśli tak to kiedy z nimi leci. A może ktoś już wrócił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 10:20 lecę 4go czerwca.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:38 Daj znać jak wrócisz, czego się tam spodziewać. Ja zdecydowałem się w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:56 ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:57 Minos czy znasz juz godzinę wylotu z W-wy i godzinę powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:27 tak znam . 5 a rano - wylot z warszawy. powrót 9,35 z kos.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:13 minos jak tam przygotowania przed wyjazdem.Czy podróże coś wymyśliły ? Ja zdecydowałem się na ten hotel w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 08:21 wszystko jest ok, żadnych zmian . otrzymałem potwierdzenie :)) ale zobaczymy na miejscu czy czegos nie wymyślą. to co mnie cieszy to - pogoda na kos - bo prognoza jest super - temp w granicach 25 - 30'C !:))) NIE PASI NAM JEDYNIE PORA WYLOTU - 5a RANO- masakra !!!! o pólnocy muszę wyjechać z domu - a więc nocka z głowy. pozdr - ps. jak wrócę zdam ci szczegółową relację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 21:58 wróciłem. hotel odlot. jesli chcesz jakies szczegóły daj znac pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:10 Jak będziesz miał chwilę to napisz czy nie było żadnych niespodzianek,jak pokoje i ile osób z podróży tv tam było, jak okolica i możliwość wycieczek, jakie jedzonko i all i gdzie są te zjeżdzalnie (jak daleko od hotelu summer) Czy na posiłki obowiązują koszule itp.Z góry dzięki za każdą informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:26 jutro sie odezwe.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 00:18 Czekam na info. Może ktoś jeszcze był tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawron45 Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.pronet.lublin.pl 19.06.06, 22:55 Była na Kos w Hotelu Mitsis Summer Palace z mężem i małym dzieckiem od 4 czerwca z Podróżami TV. Był to mój pierwszy wyjazd z tą firmą. Podróże TV w ostatniej chwili zmnieniły mi hotel, za dopłatą, więc spodziwałam się już wszystkiego najgorszego a tu niespodzianką. Organizacyjnie bez zarzutu. Hotel oddalony od głównej miejscowości ale zapewniają darmowy dojazd kilka razy dziennie + płatne autobusy. Hotel składa się z wielu budynków -kilku kompleksów hotelowych- wszystko dokładnie tak jak na zdjęciach, pokój hotelowy był dokładnie taki sam, duży z widokiem na morze. Jedzenie super i bardzo dużo ( przytyłam kilka kilo), obsługa sympatyczna, również polska, drinki do wyboru, piwo wszędzie. Natomiast plaża tylko dla odważnych lub tych co zakupili w sklepie w Polsce lub w sklepie hotelowym specjalne buty około 9 euro - kamienisto żwirowa. Byłam tylko raz i więcej się nie dało. Wszędzie zapewniają darmowe leżaki i parasole. W całym kompleksie jest chyba 8 basenów, z których można korzystać, w tym jeden ze zjeżdzalniami ale brak jest bardzo płytkiego brodzika dla maluchów i moja córka nie chciała się tam kąpać. Poza tym wszędzie schody nawet do windy wiozącej na plażę- wózek trzeba było cały czas nosić. Istnieje możliwość wynajęcia samochodu w hotelu ( najtańszy 38 euro) lub innego pojazdu typu skuter i jest to bardzo fajny sposób na zwiedzenie wyspy tym bardziej że można skorzystać z obiadu lub kolacji w innym hotelu sieci Mitsis w miejscowaości KOS. Ogólne wrażenie dobre ale odradzam ten hotel rodzinom z małymi dziećmi. Jeszcze jedno. Ktoś już o tym pisał ale przypomnę - wieje chyba gorzej niż w Suwałkach, dla dziecka czapka na głowę konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:46 Dzięki za info ja wybieram się w lipcu i też z małym dzieckiem 2 lata trochę załamałaś mnie tą plażą i brakiem brodzika ( w okloicy nie ma jakieś plaży).Czy można wypożyczyć też rowery?Napisz jakie są ceny wycieczek i gdzie organizują wyjazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:01 nie zgadzam sie z moja przedmówczynią w wielu kwestiach i myśle , ze nalezy ona do osób zawsze i na wszystko narzekających . hotel naprawde na bardzo wysokim poziomie!! mam porownanie - byłem w wielu 4*-5* . - uważam , ze plaza jest wspaniała drobny żwirek wymieszany z piaskiem w niczym nie przeszkadzał( oprócz kilku rodaków z dzieckie)!!! czysta , z doskonałym wejciem do wody!!znakoimita restauracja z tarasem widokowym na morze.miła obsługa w kazdej restauracji i barze. z plazy do hotelu można dojechać winda bez wspinaczek po schodach( wersja dla leniwych) wszędzie mozna dojechac wózkiem - bez żadnych schodów !! jedynum mankamentem jest to , że w wiekszosci basenów jest słona woda.cał reszta bez zarzutu, a wręcz powiem , że wzorowa. jest to hotel w którym warto spędzic urlop. jesli chcesz dowiedziec sie czegoś o "fakultetach" - daj swój nr gg. pozdr ps. nie słuchaj tych rodaków znudzonych zyciem i każdym urlopem- wim o kogo chodzi bo byłem w tym czasie co oni- chodzili i truli dupe i nażekali . olej to i zycze ci udanego jak my urlopu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.toya.net.pl 21.06.06, 20:39 Minos, mój nr gg to: 9555991. Mam do Ciebie kilka pytań. Bardzo proszę o kontakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 00:06 Hej Minos, przepraszam ,że dopiero podaje mój numer gg Robert 1088164, ale miałem awarię kompa. Chętnie dowiem sie wię cej przed wyjazdem Proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:47 Czy może ktoś jeszcze był w tym hotelu i podzieli się informacjami gdyż na forum hotele i pensjonaty nikt go nie opisał a szkoda!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:37 Czy ktoś tam jeszcze był, a może się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iziak Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:07 Witam czytajacych. Nie bylismy w tym hotelu, lecz wybieramy się. W najbliższą niedzielę. Czytam tutaj nieco sprzeczne informacje i sama jestem ciekawa jak będzie. Chętnie dowiedziałabym się nieco więcej. Czy rzeczywiście tak tam wieje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:42 Napisz z jakim biurem lecisz i czy znasz już czas wylotu i powrotu oraz jakimi liniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iziak Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:56 Wylot 2-go lipca o 5 rano z W-wy by Centralwings.Powrót 16-tego, o 9.35 wylot. Wczasy wykupilismy w wakacje.pl, z tym że tour operatorem jest Open Travel. Mam obawy co do Centralwings, ponieważ w ubiegłym roku dwukrotnie wyloty próźniły nam się: raz o 6 h, a za drugim podejściem 3 h. Czy też lecisz tym lotem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 08:59 Nie Ja lecę 16.07. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iziak Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:27 W takim razie życzę udanego urlopu.Z pewnością będziemy mijać się 16-ego na Kos.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.eranet.pl 02.07.06, 22:39 Ja też lecę 16.07. z Podroze TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:20 Czy masz może jakieś informacje na temat tego hotelu. Ja wybieram się z żoną i dwoma szkodnikami 2 i 8 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.eranet.pl 03.07.06, 22:40 Nic oprócz informacji z biura podróży. My jedziemy w dwie rodziny , w sumie cztery osoby dorosłe i dwoje dzieci. Myślę , że będzie super i wyjazd udany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:44 Może ma ktoś nowsze informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świr Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:25 ty jakis jebnięty jesteś?? wiesz juz wqszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.kp.pl 21.07.06, 10:37 Bylem w KOS - Mitsis - lecz Family Village. Bylo super. Lecialem jednak z Niemiec. Polecam i nie rozumiem osoby ktora pisala i narzekala........ Dla mnie bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcxvdc Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:26 Mam pytanie jak jest w tym Hotelu z brodzikiem. Jaki jest najplytszy brodzik tak "na oko" ile cm. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minos Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 18:06 około 40cm- w miejscu gdzie winda na dole kończy swój bieg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do roo Re: hotel Mitsis Summer Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:37 wróciłeś?? jak było?? pozdr minos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: hotel Mitsis Summer Palace do minosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:58 Hej wróciłem i było super. Dzięki za informacje, które od Ciebie uzyskałem. Hotel naprawdę rewelacja niby duży a dawał możliwość ukrycia się w ciszy. Kardamena to faktycznie "wielka" miejscowość, ale ma swój klimat zarówno w dzień jak i w nocy. Zastanawiam się jak wyjechałeś po tygodniu, nam po dwóch się nie chciało.Dostalismy rewelacyjny pokój blisko budynku głownego z widokiem na wyspy i Kardamenę a z drugiej strony z wyjciem na basen z kaskadą a po wejściu po 7 schodkach, był ten basen z palmami i blisko do baru. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za info. Myślę ,że warto ten hotel opisać w hotelach i pensjonatach Grecja. Jak widać Podróże TV też mają dobre oferty, brak im jednak profesjonalnych rezydentów , ale to inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo do świra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:43 Współczuję Ci chłopie inteligencji i łaczę się z Tobą w smutku, że pozostaje Tobie tylko zazdrość, że inni wyjeżdzają. Stare przysłowie mówi: Kto pyta, nie błądzi.Mam prośbę, nigdzie nie wyjezdzaj, bo tacy jak Ty przynoszą Polsce wstyd. P.s.Zawsze można zapisać się jeszcze do szkoły. Wyraz przysłowie znajdziesz w słowniku inne których nie rozumiesz też.(słownik to taka książka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do roo Re: do świra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 17:55 ciesze sie , ze dobrze sie bawiłeś , - ze moje opisy hotelu w twoich kryteriach - sprawdzily się - a o to chodzi na tym forum . pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: do świra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 10:35 ten świr to prawdziwy świr Odpowiedz Link Zgłoś