Dodaj do ulubionych

praca na Cyprze!!!

24.05.06, 23:44
Pilnie poszukuje pracy na wakacje na Cyprze! najlepiej w Ayida Napa! Czy moze
mi ktos pomoc? moze ktos tam jedzie albo byl juz i wie jak taka prace
zalatwic? bede baardzo wdzieczna za kazda informacje
Obserwuj wątek
    • jojo58 Re: praca na Cyprze!!! 25.05.06, 16:13
      Jedz w ciemno.Ja tak zrobiłam i tego samego dnia co wylądowałam na Cyprze
      zanlazlam pracę. Pracowałam przez 3 miesiące jako kelnerka w pubie. Były to
      moje najpiękniejsze wakacje za czasów panieńskich.
      • Gość: madi84 Re: praca na Cyprze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:42
        W ciemno nie pojade raczej... staram sobie zalatwic pzrez net ale cos mi nie
        wychodzi...a masz moze namiary (jakis telefon, mail) do pubu gdzie pracowalas?
        • zorbathegreek Re: praca na Cyprze!!! 30.05.06, 18:52
          Praca w puie na Cyprze to harowka 12 godzin na dobe za funta brutto na godzine.
          Odradzam!
          • Gość: bb Re: praca na Cyprze!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:51
            moja dziewczyna pracowala za 2 funty netto, czasmi wiecej plus napiwki
            oczywiscie, jak byl mecz Cypr - Irlandia to zarabiała 50-60 funtow dziennie,
            bez harowki 12 godzin
            • Gość: Kagan Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 31.05.06, 20:08
              Masz dziewczynr nie za bardzo prywatna jak tyle wyciagala na Cyprze. Blondynka?
              • Gość: bb Re: praca na Cyprze!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 07:45
                kaze pano puszti malaga!! Pracowała w normalnym barze i zarabiala normalnie,
                dostawala duzo napiwkow bo klienci to sami Anglicy. To co opowiadasz o cyprze
                to asme bzdury, ale pewnie nie za bardzo jestes zaradny bo narzekarz zamiast
                wziac sie do roboty albo szukac innego miejsca.
                • Gość: Kagan Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 02.06.06, 12:46
                  Juz ci nie raz tlumaczylem, ze mam kontrakt na rok, do konca czerwca i nie moge
                  ot tak sobie rzucic pracy bo mi sie Cypr nie podoba. Ja nie pracuje przy
                  azbescie, a w swoim zawodzie, ale ty tego nigdy nie pojmiesz...
                  • Gość: bb Re: praca na Cyprze!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:27
                    Nie pracowałme przy azbeście, a po twoich wypowiedziach wnioskuję, że
                    wykształecenie to masz mierne, ale nie będę więcej komentować twoci hwypowiedzi
                    i się wdawać w dyskusję bo i tak są monotematyczne (skuterek, cyprole-złodzieje
                    itp...)
                    • Gość: pl Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 02.06.06, 16:22
                      bb,szkoda nerwow ,kiedys i mnie irytowaly posty Kagana-Zorby,teraz
                      stwierdzam ,ze trzeba wspolczuc takim nieudacznikom zyciowym,wiecznie
                      niezadowolonym ze swiata.Juz nikt nie reaguje na jego bzdury wiec pisze i sam
                      odpowiada.Nie dziwie sie teraz opinii studentow na temat wykladowcow.Zenada
                      • Gość: ÍHungar Re: praca na Cyprze!!! IP: 80.99.236.* 03.06.06, 16:24
                        Pewnie byles/bylas marnym studentem/studentka, stad te kompleksy i typowo
                        polska zazdrosc...
                    • Gość: Hungar Re: praca na Cyprze!!! IP: 80.99.236.* 03.06.06, 16:23
                      A ja sie zgadzam raczej z Kaganem niz z toba.
                      • Gość: pl Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 03.06.06, 16:50
                        Ha,ha.I tu sie odzywaja twoje kompleksy,pewnie jestes/as taki sam zaradny/a jak
                        znany nam z forum kolega i za swoje mierne osiagniecia i nieszczescia swiata
                        (No1.kradziez skuterka) winisz Cypryjczykow.Ja mialem szczescie miec
                        wspanialych profesorow i raczej slabym studentem,ku twojej wiadomosci nie
                        bylem:).Powodzenia zycze.
                        • zorbathegreek Re: praca na Cyprze!!! 03.06.06, 16:52
                          Widze, ze dyskusja schodzi na poziom bruku. Wyjasnij, czemu nie pozwalasz na
                          pisanie prawdy o wrodzonym chamstwie i nieuczciwosci Grekow?
    • Gość: Kagan Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 26.05.06, 09:00
      Odradzam. Place marne (jak na Ukrainie), ceny wysokie (jak w Monako), warunki
      pracy jak w XIX Anglii (p. ksiazka Engelsa)... A na dodatek Grecy to rasisci i
      ksenofobia jest u nich powszechna... :(
      • jojo58 Re: praca na Cyprze!!! 26.05.06, 11:09
        Mój pub nazywał się Crazy Parrots i był w limasolu. ALe niestety już nie
        istnieje. Ja pracowąłm tam 5 lat temu i wiem że rzeczywiście sporo się
        zmieniło. Mnie wkurząło tam tylko to że ciągle Grecy brali mnie za Ruskę i
        myśleli bog wie co. Niestety wiekszość Rosjanek tam to prostytutki albo kiebiet
        mafi:)
        • zorbathegreek Re: praca na Cyprze!!! 26.05.06, 19:55
          Niestety, jak pracujesz na Cyprze w "entertainment industry", to kazdy sie
          domysla o jaki rodzaj rozrywki chodzi...
      • Gość: zuzanna Re: praca na Cyprze!!! IP: *.chello.pl 01.06.06, 08:11
        Bardzo wdzieczny tekst , jaki napisales o cyprze . Miałam ubaw co nie miara i
        zgadzam sie całkowicie co napisał Kagan. Sama tam byłam , by się rozejrzeć na
        trzy miesiące no i co mnie spotkało , ciągle ktoś mnie próbował podrywać. Uwaga
        dziewczyny , cypryjczycy to potworni napaleńcy, a poza tym to mają raczej
        grubiańskie usposobienie.
        • Gość: Kagan Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 02.06.06, 12:48
          Cypryjscy Grecy to straszne chamy. Tyle, ze boja sie podstawiac do Polek, bo
          Cypr to panstwo policyjne i wszyscy sie tam znaja. Inna sprawa, ze 100m od
          stalego postrunku military police ukradli mi skuter, ale kradziezy to tu grecka
          policja nie rejestruje...
    • Gość: Kagan Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 02.06.06, 12:59
      Pisze sie Agia Napa. To stolica kiczu grecko-cypryjskiego... :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka