madi84 24.05.06, 23:44 Pilnie poszukuje pracy na wakacje na Cyprze! najlepiej w Ayida Napa! Czy moze mi ktos pomoc? moze ktos tam jedzie albo byl juz i wie jak taka prace zalatwic? bede baardzo wdzieczna za kazda informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jojo58 Re: praca na Cyprze!!! 25.05.06, 16:13 Jedz w ciemno.Ja tak zrobiłam i tego samego dnia co wylądowałam na Cyprze zanlazlam pracę. Pracowałam przez 3 miesiące jako kelnerka w pubie. Były to moje najpiękniejsze wakacje za czasów panieńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi84 Re: praca na Cyprze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:42 W ciemno nie pojade raczej... staram sobie zalatwic pzrez net ale cos mi nie wychodzi...a masz moze namiary (jakis telefon, mail) do pubu gdzie pracowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: praca na Cyprze!!! 30.05.06, 18:52 Praca w puie na Cyprze to harowka 12 godzin na dobe za funta brutto na godzine. Odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: praca na Cyprze!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:51 moja dziewczyna pracowala za 2 funty netto, czasmi wiecej plus napiwki oczywiscie, jak byl mecz Cypr - Irlandia to zarabiała 50-60 funtow dziennie, bez harowki 12 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 31.05.06, 20:08 Masz dziewczynr nie za bardzo prywatna jak tyle wyciagala na Cyprze. Blondynka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: praca na Cyprze!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 07:45 kaze pano puszti malaga!! Pracowała w normalnym barze i zarabiala normalnie, dostawala duzo napiwkow bo klienci to sami Anglicy. To co opowiadasz o cyprze to asme bzdury, ale pewnie nie za bardzo jestes zaradny bo narzekarz zamiast wziac sie do roboty albo szukac innego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 02.06.06, 12:46 Juz ci nie raz tlumaczylem, ze mam kontrakt na rok, do konca czerwca i nie moge ot tak sobie rzucic pracy bo mi sie Cypr nie podoba. Ja nie pracuje przy azbescie, a w swoim zawodzie, ale ty tego nigdy nie pojmiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: praca na Cyprze!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:27 Nie pracowałme przy azbeście, a po twoich wypowiedziach wnioskuję, że wykształecenie to masz mierne, ale nie będę więcej komentować twoci hwypowiedzi i się wdawać w dyskusję bo i tak są monotematyczne (skuterek, cyprole-złodzieje itp...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 02.06.06, 16:22 bb,szkoda nerwow ,kiedys i mnie irytowaly posty Kagana-Zorby,teraz stwierdzam ,ze trzeba wspolczuc takim nieudacznikom zyciowym,wiecznie niezadowolonym ze swiata.Juz nikt nie reaguje na jego bzdury wiec pisze i sam odpowiada.Nie dziwie sie teraz opinii studentow na temat wykladowcow.Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ÍHungar Re: praca na Cyprze!!! IP: 80.99.236.* 03.06.06, 16:24 Pewnie byles/bylas marnym studentem/studentka, stad te kompleksy i typowo polska zazdrosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hungar Re: praca na Cyprze!!! IP: 80.99.236.* 03.06.06, 16:23 A ja sie zgadzam raczej z Kaganem niz z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 03.06.06, 16:50 Ha,ha.I tu sie odzywaja twoje kompleksy,pewnie jestes/as taki sam zaradny/a jak znany nam z forum kolega i za swoje mierne osiagniecia i nieszczescia swiata (No1.kradziez skuterka) winisz Cypryjczykow.Ja mialem szczescie miec wspanialych profesorow i raczej slabym studentem,ku twojej wiadomosci nie bylem:).Powodzenia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: praca na Cyprze!!! 03.06.06, 16:52 Widze, ze dyskusja schodzi na poziom bruku. Wyjasnij, czemu nie pozwalasz na pisanie prawdy o wrodzonym chamstwie i nieuczciwosci Grekow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 26.05.06, 09:00 Odradzam. Place marne (jak na Ukrainie), ceny wysokie (jak w Monako), warunki pracy jak w XIX Anglii (p. ksiazka Engelsa)... A na dodatek Grecy to rasisci i ksenofobia jest u nich powszechna... :( Odpowiedz Link Zgłoś
jojo58 Re: praca na Cyprze!!! 26.05.06, 11:09 Mój pub nazywał się Crazy Parrots i był w limasolu. ALe niestety już nie istnieje. Ja pracowąłm tam 5 lat temu i wiem że rzeczywiście sporo się zmieniło. Mnie wkurząło tam tylko to że ciągle Grecy brali mnie za Ruskę i myśleli bog wie co. Niestety wiekszość Rosjanek tam to prostytutki albo kiebiet mafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: praca na Cyprze!!! 26.05.06, 19:55 Niestety, jak pracujesz na Cyprze w "entertainment industry", to kazdy sie domysla o jaki rodzaj rozrywki chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: praca na Cyprze!!! IP: *.chello.pl 01.06.06, 08:11 Bardzo wdzieczny tekst , jaki napisales o cyprze . Miałam ubaw co nie miara i zgadzam sie całkowicie co napisał Kagan. Sama tam byłam , by się rozejrzeć na trzy miesiące no i co mnie spotkało , ciągle ktoś mnie próbował podrywać. Uwaga dziewczyny , cypryjczycy to potworni napaleńcy, a poza tym to mają raczej grubiańskie usposobienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 02.06.06, 12:48 Cypryjscy Grecy to straszne chamy. Tyle, ze boja sie podstawiac do Polek, bo Cypr to panstwo policyjne i wszyscy sie tam znaja. Inna sprawa, ze 100m od stalego postrunku military police ukradli mi skuter, ale kradziezy to tu grecka policja nie rejestruje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: praca na Cyprze!!! IP: *.cytanet.com.cy 02.06.06, 12:59 Pisze sie Agia Napa. To stolica kiczu grecko-cypryjskiego... :( Odpowiedz Link Zgłoś