Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:22 Witam, moze ktos wybiera sie na Krete, Kavros..7 czerwca? z Oasis Tours? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: Kavros Apollo 7 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:33 Jedziemy do Kavros 14 czerwca z tego właśnie biura i do tego hotelu. Mam pytanie: o której masz wylot ( z Okęcia? ) bo ja jeszcze nic nie wiem i trochę się tym niepokoję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kavros Apollo 7 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 13:41 z biura dostalam taka informacje "Wylot z Warszawy jest w dniu 07.06.2006 o godzinie 15:00. Prosimy o przybycie 2 godziny przed wylotem (13:00). W Hali Wylotów lotniska Okęcie będzie stanowisko organizatora: OASIS TOURS (pierwsze piętro w głównym terminalu, obok ruchomych schodów). Należy zgłosić się tam na 2 godziny przed wylotem z potwierdzeniem rezerwacji. Pracownik biura OASIS TOURS wręczy Państwu dokumenty podróżne. Powrót do Warszawy jest w dniu 14.06.2006 o godzinie 15:30. Szczegółowy harmonogram przelotów podany jest na potwierdzeniu rezerwacji" i w sumie tez sie niepokoje...roznymi drobiazgami..a najbardziej pakowaniem ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Kavros Apollo 7 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:24 Z tego wynika, że się miniemy. Weź coś na komary i kremy do opalania:-) Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kavros Apollo 7 czerwca IP: *.orange.pl 10.06.06, 16:33 komarow nie ma az tak duzo...hotel jest ok, nie mamy wiekszych zastrzezen, wlasciwie zadnych nie mamy, poza tym ze raz nie bylo cieplej wody. poza tym troche wieje ale w spacerowaniu nie przeszkadza. Polecam wycieczke na Elafonissi..tam to dopiero sa plaze...cuuuudowne. a poza tym naprawde warto wypozyczyc auto i pojezdzic samemu. wrazenia murowane..zwlaszcza jak droga sie konczy gdzies w gorach. W hotelu jest tak fantastyczne wyzywienie ze nie chce sie wogole stad wychodzic...Vadim kucharz czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Kavros Apollo 7 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:16 Ale mi ulżyło. Trochę poszukałam w internecie o tym hotelu i bałam się co zastanę na miejscu. Jesteś w Apollo czy w Apollo II? Skąd piszesz? Czy jest w hotelu internet? Już powoli zaczynam się pakować. Wylatujemy o 7.50. Napisz czy jest ciepło (ew. gorąco). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kavros Apollo 7 czerwca IP: *.orange.pl 11.06.06, 16:23 Hej, pisze z telefonu, netu w hotelu nie ma. Pogoda sie poprawila dopiero dzis, jest cieplutko i nie ma wiatru, piasek na plazy doslownie parzy w stopy. Mieszkamy w Apollo I, Naprawde nie ma sie czym denerwowac ani za duzo czytac bo sie czlowiek tylko stresuje. Jest fajnie...zwlaszcza wieczorem przy barze. Czy moglabym miec do Ciebie prosbe, o info tuz przed wylotem, sms, ze juz za chwile lecicie, bo nas go wawy zabiera ten sam samolot lecacy spowrotem. i planowo powinien wyleciec stad 13.05, ale byly juz glosy ze wylecimy o 18. do wtorku nikt nic nie wie..a potem i tak moze sie zmienic. to jest wlasnie najgorsze w czarterach. jak chcesz jeszcze jakies info pisz sms, bo ciezko sprawdzac...nie zawsze gprs dziala. moj nr +48 501 095 898, pozdrawiam,,z przymusowej drzemki popoludniowej (male dziecko na pokladzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Kavros Apollo 7 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:31 Oczywiście, że napiszę. Na razie wiem, że zbiórkę mamy o 6.50. Wylot o 8.50. Na miejscu mamy być o 12.45. Możliwe? A w ogóle zaraz umrę z nerwów. Jeszcze nie jestem spakowana. Ratunku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś