Dodaj do ulubionych

Sama na Last Minute!!

IP: *.core.lanet.net.pl 13.06.06, 08:49
Witajcie! właśnie pare dni temu zdalam egzamin magistersi i postanowiłam
wyjechac na wczasy na krete lub majorke:-) i jade sama. Mialam pewne
watpliwosci czy warto jechac samej, w koncu moze byc nudno..ale jednak si
odwaze..chce leciec w tym tygodniu..ewentulanie w przyszlym:-)
jesli ktos chce sie przylaczyc, zapraszam!!!
Gdzie najlepiej udac sie single zeby sie nie nudzic?????
Obserwuj wątek
    • mediterraneo1978 Re: Sama na Last Minute!! 13.06.06, 09:24
      Np. w Hersonissos na Krecie nie powinnas sie nudzic. Moze w Scanie maja wolne
      miejsca w hotelu Niki - tylko 15 euro doplaty do pok. 1-os., w Neckermannie
      bywaja promocje DZ=EZ bez doplaty.
      • Gość: oliwia Re: Sama na Last Minute!! IP: *.core.lanet.net.pl 14.06.06, 09:09
        dzieki za pomoc! ale niestey w Neckermannie bylam i nie maja wolnych jedynek
        teraz..ale znalazlam cos na wyspy kanaryjsskie i na rodos..co lepsze dla
        singielki?
        • Gość: TESS Re: Sama na Last Minute!! IP: *.opole.internetia.pl 30.06.06, 15:16
          Na wyspe KOS sa jedynki -Neckerman.Wlasnie wczoraj wykupilam na wyspe KOS,hotel
          Athina Beach.Doplata mala -300zl z groszami.
    • Gość: Majaka Re: Sama na Last Minute!! IP: *.chello.pl 13.06.06, 20:02
      Byłam sama w Tunezji i na Cyprze. Da sie przeżyć :)
      • Gość: oliwia Re: Sama na Last Minute!! IP: *.core.lanet.net.pl 14.06.06, 09:11
        i jak bylo? nie nudzilas sie? ja mam do wyboru wyspy kanaryjskie lug grecje
        rodos..nie wiem na co sie zdecydowac, zeby sie nie nudzic:-)duzo bylo takich na
        wycieczce samotnych?
        • Gość: stasio Re: Sama na Last Minute!! IP: *.devs.futuro.pl 14.06.06, 23:01
          Na Rodos cieplej, cieplejsza woda i taniej.
          • Gość: oliwia Re: Sama na Last Minute!! IP: *.icpnet.pl 15.06.06, 15:43
            hmm..w takim razie dobrze wybralam..bo wczoraj bylamw biurze i jutro ide
            zaplacic..wycieczka na Rodos:-) uwoielbiam ciepla wode!
            • mediterraneo1978 Re: Sama na Last Minute!! 16.06.06, 10:41
              Czyzby hotel Princess Flora bo tam maja tanie jedynki ?
              • Gość: sabina Re: Sama na Last Minute!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:13
                Podziwiam kolezanke. Sama bylam w podobnej sytuacji , ale jednak nie
                zdecydowalabym sie jechac sama , tak troche nudno. Oczywiscie jestem pewna , ze
                poznasz duzo osob na miejcu , ale to zawsze inaczej. ps. Ja ci zdecydowanie
                polecam wyspy kanaryjskie , w tym roku bylam na gran canarii i nie moge
                powiedziec , zeby bylo nudno choc przez chwile;-) Choc zapewne na Rodos tez
                bedzie fajnie...
                • Gość: basia Re: Sama na Last Minute!! IP: *.icpnet.pl 17.06.06, 14:49
                  hmm..gran canarie odrzucilam bo nie mieli pfert dla singli..:( i teraz zostala
                  Tunezja...najdziwniejsze jest to ze na poczatku wcale nie bralam jej pod
                  uwage..:-)
              • Gość: Basia Re: Sama na Last Minute!! IP: *.icpnet.pl 17.06.06, 14:50
                a nawet nie slyszlam o takim hotelu..w wiekszosci biur mowia ze to problem i ze
                nie ma typowych miejsc dla singli...
                • mediterraneo1978 Re: Sama na Last Minute!! 17.06.06, 23:51
                  w wiekszosci biur mowia ze to problem i ze
                  >
                  > nie ma typowych miejsc dla singli...

Scan Holiday ma najlepsze oferty dla singli, poza tym GTI i Wezyr. A w ogole
                  Turcja i Tunezja maja najnizsze ceny i doplaty do jedynek, z tym ze tam
                  dziewczyny sa bardzo zaczepiane.
    • Gość: milonka Re: Sama na Last Minute!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 19:27
      szkoda ze dopiero teraz przeczytałam tego posta , ja tez niedawno sie obronilam
      i myslalam o wyjezdzie ale mo znajomi nie maja pieniedzy a sama sie balam ale
      widze ,ze ty sie zdecydowałas sama chyba ze jeszcze nie pojechalas
      • buterfly5 Re: Sama na Last Minute!! 02.07.06, 23:30
        To może być niezapomniany wyjazd! Ja, kilka lat temu wybrałam się sama na 2
        tygodnie do Egiptu. To był cudowny czas, poznałam mnóstwo fajnych ludzi, z
        którymi kontakt mam do dziś i nawet planujemy kolejny wypad razem:) Głowa do
        góry i baw się dobrze!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka