Dodaj do ulubionych

Wrócił ktoś może z Rodos

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:59
Wrócił ktoś może z Rodos,bo interesuje mnie pogod, czy jest bardzo cieplo czy
mozna liczyc na odrobine ochlody??
Obserwuj wątek
    • Gość: mewa Re: Wrócił ktoś może z Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:02
      no właśnie mnie też interesuje pogoda,bo z tego co słyszałem to jest cholernie
      gorąco
      • Gość: Ocenyhoteli.pl Re: Wrócił ktoś może z Rodos IP: *.zvid.net 20.07.06, 13:07
        Wysterczy zerknąć na którymś z serwisów pogodowych (polecam zachodnie). Wpisujesz w googlu "rhodes weather" i voila.

Generalnie jest tak jak na Rodos powinno być. Gorąco. Słonecznie i wietrznie (przynajmniej w części wyspy)...
        • neronka Re: Wrócił ktoś może z Rodos 20.07.06, 13:19
          Jest bardzo gorąco, ochłoda to tylko w wodzie......
    • Gość: DD Re: Wrócił ktoś może z Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 08:18
      byc moze jest goraco-powinno tam byc goraco,tylko dlaczego takie slabe
      temp.pokazuja w serwisach pogodowych?!ja wybieram sie z panna środek sierpnia i
      mam nadzieje ze bedzie super pogoda
      • mk110 Re: Wrócił ktoś może z Rodos 21.07.06, 08:37
        My byliśmy w czerwcu i juz wtedy było bardzo gorąco ok 35 st
        • Gość: majka Re: Wrócił ktoś może z Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 08:46
          dzieki, super i tak powinno byc:))
          • mediterraneo1978 Re: Wrócił ktoś może z Rodos 21.07.06, 09:37
            Sprawdzalem statystyki pogodowe na www.wunderground.com z ostatnich 10 lat z
            okresu 2 tyg. 6-20 sierpnia. Oprocz Rodos sprawdzilem Krete, Antalye, Larnake
            cypryjska, portug. Faro, Malage, Sycylie, nawet Dzerbe (!!!). Wszedzie zdarzyl
            sie przynajmniej raz jakis deszczyk czy burza. Gdzie nie ? NA WYSPIE SŁOŃCA !!!
            RODOS !!!
    • Gość: Jurek Re: Wrócił ktoś może z Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:13
      W zakresie odczuwania jest lepiej niz w tej chwili w Polsce.
      Rano wieje bryza poranna i jest fajnie do mniej wiecej poludnia, od ok. 15
      zaczyna sie bryza popoludniowa i znow jest fajnie. Wilgotnosc powietrza
      dodatkowo pomaga.

Okolice godzin poludniowych nalezy przeczekac w cieniu i bez ruchu,, czyli po
      to jest sjesta.

Inna sprawa jest naslonecznienie, na ktore trzeba uwazac caly dzien bo dla
      nieprzyzwyczjonej skory z naszych szerokosci geograficznych moze skonczyc sie
      poparzeniem, czyli warto zaopatrzyc sie w kilka kremow ze stopniowaniem filtrow
      oraz preparaty lagodzace i wychladzajace po opalaniu oraz odczulajace (wapno).

Milego wypoczynku!
      • Gość: stasio Re: Wrócił ktoś może z Rodos IP: *.devs.futuro.pl 23.07.06, 10:36
        Duza wilgotnosc akurat podwyzsza temp. odczuwalna. Ale wlasnie wiatr meltemi
        jest czynnikiem łagodzacym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka