Gość: majka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:59 Wrócił ktoś może z Rodos,bo interesuje mnie pogod, czy jest bardzo cieplo czy mozna liczyc na odrobine ochlody?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mewa Re: Wrócił ktoś może z Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:02 no właśnie mnie też interesuje pogoda,bo z tego co słyszałem to jest cholernie gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocenyhoteli.pl Re: Wrócił ktoś może z Rodos IP: *.zvid.net 20.07.06, 13:07 Wysterczy zerknąć na którymś z serwisów pogodowych (polecam zachodnie). Wpisujesz w googlu "rhodes weather" i voila. Generalnie jest tak jak na Rodos powinno być. Gorąco. Słonecznie i wietrznie (przynajmniej w części wyspy)... Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Wrócił ktoś może z Rodos 20.07.06, 13:19 Jest bardzo gorąco, ochłoda to tylko w wodzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Wrócił ktoś może z Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 08:18 byc moze jest goraco-powinno tam byc goraco,tylko dlaczego takie slabe temp.pokazuja w serwisach pogodowych?!ja wybieram sie z panna środek sierpnia i mam nadzieje ze bedzie super pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
mk110 Re: Wrócił ktoś może z Rodos 21.07.06, 08:37 My byliśmy w czerwcu i juz wtedy było bardzo gorąco ok 35 st Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Wrócił ktoś może z Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 08:46 dzieki, super i tak powinno byc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mediterraneo1978 Re: Wrócił ktoś może z Rodos 21.07.06, 09:37 Sprawdzalem statystyki pogodowe na www.wunderground.com z ostatnich 10 lat z okresu 2 tyg. 6-20 sierpnia. Oprocz Rodos sprawdzilem Krete, Antalye, Larnake cypryjska, portug. Faro, Malage, Sycylie, nawet Dzerbe (!!!). Wszedzie zdarzyl sie przynajmniej raz jakis deszczyk czy burza. Gdzie nie ? NA WYSPIE SŁOŃCA !!! RODOS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Wrócił ktoś może z Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:13 W zakresie odczuwania jest lepiej niz w tej chwili w Polsce. Rano wieje bryza poranna i jest fajnie do mniej wiecej poludnia, od ok. 15 zaczyna sie bryza popoludniowa i znow jest fajnie. Wilgotnosc powietrza dodatkowo pomaga. Okolice godzin poludniowych nalezy przeczekac w cieniu i bez ruchu,, czyli po to jest sjesta. Inna sprawa jest naslonecznienie, na ktore trzeba uwazac caly dzien bo dla nieprzyzwyczjonej skory z naszych szerokosci geograficznych moze skonczyc sie poparzeniem, czyli warto zaopatrzyc sie w kilka kremow ze stopniowaniem filtrow oraz preparaty lagodzace i wychladzajace po opalaniu oraz odczulajace (wapno). Milego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasio Re: Wrócił ktoś może z Rodos IP: *.devs.futuro.pl 23.07.06, 10:36 Duza wilgotnosc akurat podwyzsza temp. odczuwalna. Ale wlasnie wiatr meltemi jest czynnikiem łagodzacym. Odpowiedz Link Zgłoś