IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.06, 18:33
Wróciłam wczoraj z tego okropnego hotelu! Nigdy nie widziałam takiego brudu i
olewactwa osob pracujących tam! Nie wiem kto nadał mu 4*? zasługuje na 2*.
rezydenta p. Ewa, skąd ona sie tam wzięła też nie wiadomo. Jeżeli możecie to
rezygnujcie szybko z tej wycieczki z Eco!
Obserwuj wątek
    • valdivia Re: eri beach 22.08.06, 22:39
      Ochlon i napisz prosze cos konkretnego o tym hotelu:

forum.gazeta.pl/forum/72,72177,3203097,,,60076065,VTP_GRECJA.html
      • Gość: my Re: eri beach IP: 80.51.198.* 23.08.06, 09:51
        Jak pisałam brud wszędzie, na basenie-górny dla dzieci, nigdy nie czyszczony, a
        śmieci sprzatane do niego przez panie sprzatające, mozna było to zobaczyc np.
        nurkując, na stołówce, brudne naczynia, brudne szklanki, sztućce...W całym
        hotelu mieszkało około 900 osób, więc łatwo wyobrazić sobie te tłumy i ten
        zgiełki na stołówce, niekończące się kolejki po jedzenie, picie-rozbrobione
        wodą. A plaża?? szkoda słów, z kafelków! Pierwszy raz coś takiego widziałam, a
        byłam na Krecie drugi raz, a na wakacjach z opcja all nie raz. Ogólnie nam
        trafił się pokój OK, co prawda nie działał TV, a że nie był nam potrzebny więc
        nie robiliśmy nic z tym więcej, jak po codziennym przez cały tydzień zgłaszaniu
        nic nie zrobiono. Ogólnie nie polecam hoelu, za ten brud, hasłas i plażę. Nie
        wart tych pienięedzy. Nie jestem czepialską i wystarczy mi dobre łóżko i wc,
        ale teraz to przegięcie
        • Gość: berou Re: eri beach IP: *.ztpnet.pl 27.08.06, 02:18
          900 osób to chyba mało powiedziane, zapomniałaś doda o "tysiącach"
          korzystających z darmowych posiłków i napojów. Bo przecież tam nikt niczego nie
          kontroluje, total luz!!!
    • Gość: Jarecki Re: eri beach IP: *.acn.waw.pl 22.08.06, 22:44
      owszem nie jest to super czysty hotel, ale bez przesady, wprawdzie nie spałem w
      nim tylko w Eri Palace, ale miałem okazje spędzić w tym bliźniaczym hotelu
      prawie cały dzień. Mnie drażniły tłumy ludzi, hałas, zgiełk i smrud z toalet
      przy basenie oraz smrodzik z barków AI. Natomiast brudu w basenie, na stołówce,
      ogólnie na terenie hotelu nie zauważyłem.
      • Gość: fan eri palce Re: eri beach IP: 195.137.181.* 05.09.06, 07:03
        A ja spedzilem w Eri Beach cudowne wakacje, wszystkie te Wasze opinie sa do
        bani. Jestescie nastawieni w Grecji na standardy??? Jedziesz tam, zeby
        1 opalic swoja blada dupe
        2 poczuc piekno wyspy, klimat
        3 wyluzowac od szefa
        WIEC SKONCZCIE PIEPRZYC GLUPOTY O POKOIKACH, KARALUCHACH, REZYDENTKACH ITP
        NAUCZCIE SIE "KULTURY WYPOCZYNKU" JAK NIEMCY LUB HOLENDRZY, A POTEM JEDZCIE NA
        WAKACJE QUAZI-TURYSCI!!!!!!!!!!
    • Gość: ewcia Re: eri beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:47
      bo trzeba czytać forum i pytać w razie czego innych
      • ajb76 Re: eri beach 31.08.06, 22:11
        Wiecie co ja tam pojechalam na wczasy wyluzowac sie i bawic a nie zwracac uwage
        na takie bzdury. Jednak widzialam tam buractwo polakow - i wstyd mi ze mamy
        taki narod. Jestem doswiadcxzona turystka - i nie jeden hotel widzialam - Eri
        Beach nie jest najgorszy - jest dokladnie typowym hotelem 3* i czego od niego
        wymagac. Aha a to ze jest tak ogromnym kompleksem - to chyba wszyscy wiedza jak
        wykupuja wczasy, co moze w nim byc.ja wrocilam wczoraj i mimo to ze poprzednie
        spedzialam w hotelach 5* de lux - to wczasy w Eri Beach wspominac bede jak
        dotad najlepiej. Mimo to ze jak bym byla "burakiem" to tez przyczepila bym sie
        do wielu rzeczy w hotelu - ale nie to bylo celem mojego wyjazdu.
        • Gość: ewcia Re: eri beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:00
          buraki? ja byłabym ostrożna generalizując. to obraża ogół. Zapytam na krytyke
          ogólną: kto dokładnie był burakiem? wszyscy? co do jednego polaka poza tobą?
          jeśli nie to wymień z nazwiska tych którzy byli bo całą resztę to krzywdzi.
          hotel jest jaki jest Napewno nie 4 gwiazdki. i napewno nie czysty - jak ci to
          pasowało to nie ma sprawy- każdy ma co lubi
    • Gość: mary Re: eri beach IP: *.elb.vectranet.pl 01.09.06, 13:38
      ja tez wrocilam z eri beach i niestety, polacy narod okropny-nie raz, nie
      dwa,ale wiele razy musialam sie wstydzic ze jestem Polka-niestety:(
      hotel faktycznie duzy i jesli ktos lubi mnostwo ludzi i tlok to naprawde
      polecam. Co do czystosci naczyn i sztuccow tez mialam zastrzezenia,bo byly po
      prostu niedomyte:( w pokojach ok,chociaz4* to bym nie dala,najwidoczniej te 4*to
      sa rowniez za polozenie:)
      w basenach fakt brudno!!! nieprzyjemnie sie plywa jak wokol plywaja wlosy i
      jakies paprochy:( i co najgorsze,sa 3 baseny, 2takie duze, ale ze slona woda-jak
      dla mnie totalne nieporozumienie tym bardziej ze mamy tam slone morze!!!!!
      ogolnie jestemzadowolona z wyjazdu,a p. Ewa rezydent - jak dla mnie bez
      entuzjazmu, bez zycia, czyzby ta praca to byla dlaniej kara??? za to p.Dagmara i
      p. Kubasuperludzie!! tak trzymac:)

• Gość: robert Re: eri beach IP: 80.51.198.* 05.09.06, 10:51
        wróciłem, i nie jestem zadowolony. I nie tylko ja . Najwięcej afer, zdjęć i
        reklamacji złożyli.... Niemcy! A zachowanie Holendrów i Włochów... Oj oby tak
        tylko nasi rodacy tak się zachowywali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka