Gość: ww IP: *.dsl.hol.gr 25.08.06, 09:46 czy istnieje internet cafe w tej miejscowsci,ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaryma Re: cafe internet kisamos 25.08.06, 09:48 istnieje, moze nawet dwa, w jednej pracuje polka, godzina chyba 2 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: cafe internet kisamos IP: *.dsl.hol.gr 25.08.06, 11:24 dziekuje bardzo,jeszcze jedno pytanie : czy faktycznie jest to miejscowosc malo atrakcyjna turystycznie,wiele razy spotkalem sie z opiniami ze to zwykla dziura i nie ma co robic,nam zalezy na bazie wypadowej chcemy, jak najwiecej zwiedzic ,jak to wglada od tej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cam Re: cafe internet kisamos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 11:51 to jest male miasteczko , atrakcji zadnych ale jako baza wypadowa akurat;) ps rok temu byla jedna atrakcja : parada z okazji jakiegos swieta;) Odpowiedz Link Zgłoś
klaryma Re: cafe internet kisamos 25.08.06, 11:54 to zależy na jakich atrakcjach komu zależy. Ja bardzo lubię Kissamos, choć przez pierwsze dwa dni drażni mnie klimat miasta w wiecznej budowie i śmieci, także na plaży. Po dwóch dniach przestaje mi to przeszkadzac. Jest piękny widok na zatokę, jest sympatyczna promenadka nad morzem z kilkoma fajnymi tawernami, są nawet ze dwa kluby, w których chyba można potańczyć. Jako baza wypadowa do zwiedzania zachodniej Krety (w tym południa) jest to bardzo dobre miejsce, ale o tym możesz się przekonać wrzucając Kissamos w wyszukiwarkę. Jeśli lubisz piesze wycieczki, to polcam wyprawę do pobliskiej Polirrini (w jedną stronę taksówką, z powrotem na piechotke), bardzo miła wycieczka. Generalnie - ponieważ lubie całkowitę dziury i zadupia, to dla mnie Kissamos, to całkiem spora metropolia. Acha, odwiedź koniecznie tawerne Stelious i Katina, tuż przy hotelu Afrodita, prowadzi ją uważany przez niektórych za postac niemal kultową dotychczasowy kelner od Papadakisa (tawerna na końcu ww. promenadki, też warta polecenia) - Jorgos. A dlaczego kultowy? Sam sie przekonasz, jeśli wpadniesz do Steliousa i Katiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: cafe internet kisamos IP: *.dsl.hol.gr 25.08.06, 11:57 jaka wresje jezykowa WINDOWS,maja cafejki ,czy komputery maja nagrywarki zeby przezucic zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: cafe internet kisamos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 12:19 do zgrywania zdjęć proponuję punkt germanos w centrum miasta razem z płytką niecałe 1,5 euro zapłaciliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: cafe internet kisamos IP: *.dsl.hol.gr 25.08.06, 20:01 WINDOWS maja po grecku ,ale mozna sie polapac Odpowiedz Link Zgłoś