Gość: kalina IP: *.acn.waw.pl 08.01.07, 21:52 czy ktos zna ten hotel? bardzo prosze o opinie. pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akodz Re: hotel Corfu Palm Beach 08.01.07, 23:27 Przed chwilą wypowiadałem się na temat tego hotelu w sąsiednim wątku o Korfu. Zdjęć stamtąd nie wrzucałem do netu, mogę co najwyżej puścić coś na priv. Pozdrówka - Arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: hotel Corfu Palm Beach IP: *.acn.waw.pl 09.01.07, 21:57 dziekuje za odpowiedz; zdjecia nie sa konieczne - widzialam kilka w necie; czytalam naprawde bardzo rozne opinie na temat tego hotelu (Twoja rowniez) - caly czas sie waham...dlatego poprosilam o kolejne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
akodz Re: hotel Corfu Palm Beach 10.01.07, 17:24 Chyba trudno powiedzieć na temat tego hotelu coś więcej ponad to, co opisałem w tamtej opinii na wakacje.pl. Starałem się jak najobszerniej wskazać na wszystkie plusy i minusy zarówno samego hotelu, jak i miejscowości, w której jest położony. Podsumowując, oceniłbym ten hotel pozytywnie. Dużo więcej opinii znaleźć można na zagranicznych serwisach, typu tripadvisor.com. Za cenę ok. 3.000 zł/dwa tygodnie, jaką zapłaciłem za wyjazd w czerwcu ubiegłego roku, na pewno warto było się tam wybrać :-). A sama Korfu jest piękna i na pewno kiedyś tam jeszcze wrócę, choć na pewno nie w tym roku (dzisiaj zarezerwowałem hotel na Rodos). Arek Odpowiedz Link Zgłoś