Dodaj do ulubionych

Hotele z Triady na Zakynthos

26.03.07, 21:54
Witam,
Wybieramy sie na Zakynthos - 2 rodziny z 2 malych dzieci. Byłam juz tam 3
lata temu - w hotelu Zante Maris i było bosko. Ale synek w trakcie
planowanego turnusu kończy 2 lata a ten hotel jest sztywny i musiałabym
placic za niego jak za dorosłego - zniżka tylko 200zł! Wiec odpada.
Czy ktos ma jakies wrażenia z hoteli Paradise Beach (Argassi), Zante Village
(Alykanas)czy Arkadianos (Agios Sostis)? Bo bierzemy je pod uwage....Jakie sa
tam plaze, przypadkiem nie waskie i mokre?
Bede wdzieczna za relacje!!!
Pozdrawiam serdecznie.
Abw
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Hotele z Triady na Zakynthos IP: *.centertel.pl 04.05.07, 22:14
      wróciłam właśnie (1 maja) z Zante. Byłam tydzien w hotelu Arkadianos.
      Wrażenia: hotel prawodopodobnie ma bardzo ładne pokoje- skromne ale czyste
      (standard grecki) jednak nie dla Triady- Triada ma tam 50 najgorszych pokoi-
      mrówki, nie zamykające się drzwi w łazience, poddasze więc gorąco, stare łóżka
      z wystającymi spręzynmi. Dodatkowo właściciel hotelu pewnego dnia (bodaj 3 od
      przylotu) stwierdził że all inclusive to jednak inaczej rozumie (ze niby za
      duzo wypijalismy ROZCIENCZANYCH maksymalnie drinków) i skrócił godziny posiłków
      (po jednej godzinie na każdy). dopiero po ostrej inerwencji u rezydentki
      godziny zostały przywrócone
      generalnie hotel i obsługa nastawiny jest na angielskich i holenderskich
      turystów. do polaków podchodzili z rezerwą. dało się wyczuć różnice kiedy w 5
      dniu przyjechała grupa anglików.....
      nie polecam dla rodzin z dziecmi. plaza wąska bardzo i mokra.a i wyżywienie dla
      dzieciaczków kiepskie- u nas rodziny się dożywiały na własną rękę
      ja spedziłam tam bardzo miło czas, jednak nie mam dużych wymagań :) i tak mało
      co spałam a morze dla mnie mogłoby mi wpływać do łóżka więc i brak plaży nie
      był uciążliwy a pomidory to super tygodniowa dieta :)
      mam nadzieję że pomogłam. nie chcę zniechęcać bo sama wyspa i tak warta jest
      wszystkiego :)
      • Gość: ola Re: Hotele z Triady na Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:56
        byłyśmy w tym samym czasie w tym samym hotelu na ZANTE .Ja nie narzekam .Pokoje
        ładne ,czyste .Widok na basen i morze-na wyciągnięcie ręki .Mrówki były ale na
        wyspach greckich są wszędzie .Wyżywienie monotonne ale nie przesadzajmy -do
        oporu .Co do barów -też ok .Anglicy mieszkali obok nas i jadali razem z
        nami .Byli tak samo traktowani jak my . PLAŻA mała i mokra ,ale są lezaki .U
        nas łazienka była mała -ładna .Łóżka też bez wystających sprężyn i nie
        zarwane . JA polecam ten hotel .Jeżeli są niedociągnięcia to sama WYSPA
        wynagrodzi to wszystko .Pozdrawiam .
        • Gość: mysz_bis Re: Hotele z Triady na Zakynthos IP: *.remedium.bochnia.pl 07.05.07, 19:59
          Pierwsza tura już wrociła z Paradise beach więc lada moment będą relacje.Nie
          ukrywam że czekam bo wyjazd tuż tuż/29 maj/Ale jestem pełna optymizmu bo dach
          nad glową to nie wszystko, cieszę się na samą myśl że znów GRECJA i trochę
          zwiedzanka/Peloponez w planie/
      • Gość: kasiek0102 Re: Hotele z Triady na Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:31
        Witam,
        wybieram się do Arkadianosa z 3-letnim dzieckiem, czy moglibyście powiedzieć
        coś więcej odnośnie posiłków? Czy są jakieś dania dla dzieci? Co podawano w
        czasie tzw. przekąsek? No i czy jest jakis wybór dań czy raczej skromnie? (może
        jakieś przykłady)? Z góry dziękuję i pozdrawiam
        K.
    • Gość: gosc edyta Re: Hotele z Triady na Zakynthos IP: 213.17.144.* 08.05.07, 21:04
      Ja też proszę o jakieś dokładniejsze informacje o posiłkach ,jedziemy z 4 i 2
      latkiem i nie wiem na co się nastawić.
      • Gość: ola Re: Hotele z Triady na Zakynthos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 09:33
        POSIŁKI RACZEJ SKROMNE ,MONOTONNE ALE DO OPORU .NA PRZEKĄSKI -
        SAŁATKI ,SER ,WĘDLINY ,PASTY .W BARACH LODY ,NAPOJE BEZ OGRANICZEŃ .BRAKOWAŁO
        OWOCÓW -TYLKO POMARAŃCZE .DZIECI MAJĄ TO ,CO DOROŚLI -RADZĘ COŚ DLA NICH
        ZABRAĆ LUB KUPIĆ NA MIEJSCU .W POKOJACH -APARTAMENTACH SĄ LODÓWKI .JA NIE
        NARZEKAŁAM .POLECAM .WYSPA CUDOWNA .
    • Gość: agagrusz Re: Hotele z Triady na Zakynthos IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.07, 10:33
      Witam,
      my byliśmy w zeszłym roku w Hotelu Zante Village - hotel po prostu cudny!!
      Byliśmy z Neckermanna. W tym roku widzialam ceny - są o wiele wyzsze, ale Triada
      to juz przesadziła!! Jesli chodzi o All Inlusive - wykupilismy sobie go na
      miejscu - w zeszłym roku kosztował 11 EUR za osobę dziennie. A z tego co widze
      biura sobie ładnie na All zarabiają w Polsce.
      Zdjęcia z hotelu - nieliczne - są tutaj:
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,51221355,51221355.html
      Pełno iformacji o tym hotelu tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=42385683&a=56067723
      I jesli masz pytania, to chętnie odpowiem: grusz@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka