chiara76 16.09.04, 12:30 proszę o wpisywanie się , także może ujawnią się "czytacze"? No więc na każdym zebraniu ktoś musi zacząć pierwszy:), więc ja się zgłaszam, jako aktywistka forumowa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brasilka2 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 16.09.04, 12:49 Ja się zgłaszam jako aktywistka i kradziejka (wszak podebrałam parę osób, które teraz błądzą pomiędzy moim forum a tym). :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
endereco Re: SPIS FORUMOWICZÓW 20.09.04, 16:47 Od niedawna jestem forumowiczem aktywnym, do niedawna pasywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
nataleiro Re: SPIS FORUMOWICZÓW 20.01.05, 18:05 Jestem tutaj od niedawna ale portugaslkiego uczę się już trochę ...bardzo fajne jeste to forum :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Re: SPIS FORUMOWICZÓW 16.09.04, 13:29 zgłasza się czytacz, a w chwilach dyskusji czy wymiany poglądów dotyxczących piłki nożnej i graczy [a może bardziej graczA ;-) :D] aktywistka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polaquinha Re: SPIS FORUMOWICZÓW 16.09.04, 13:43 Jestem tak młoda stażem,że aż mi wstyd wpisywać się tak na początku:-) Ale wpisuję się chętnie,bo mi się tu bardzo podoba i muszę powiedzieć,że to forum już pozwoliło mi spojrzeć na Portugalię z zupełnie innej perspektywy. Wdzięczna jestem wszystkim i wszystkich gorąco pozdrawiam! Poza tym jest tu bardzo wyjątkowa atmosfera:-)) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
little_angel little_angel 16.09.04, 16:50 Również obecna:) I baaardzo się z tego cieszę, że tu trafiłam. A może dopisujmy jeszcze płeć, bo czasem po loginach trudno rozpoznać;) little_angel - KOBIETA Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Mrouh 16.09.04, 19:45 Melduje się Mrouh. Płeć żeńska. BArdziej obserwatorka, czytaczka, sympatyczka a rzadziej niestety aktywistka:-) Pozdrawiam wszystkich:-) Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: SPIS FORUMOWICZÓW 16.09.04, 23:18 płeć z nicka wynika a ja mam fluktuacje - raz czytam, raz pisze, ale zawsze jakoś jestem :) ściskam Was wszystkich! m Odpowiedz Link Zgłoś
hafro Re: SPIS FORUMOWICZÓW 17.09.04, 11:08 Jestem regularnym czytaczem tego forum... no i oczywiscie milosnikiem Portugalii i jezyka portuglaskiego. Pisze te slowa z Islandii, gdzie rzucil mnie los (sam nie wiem, dlaczego nie do Portugalii? :-)). Mam wiele wspanialych wrazen z Portugalii (bylem tam po raz pierwszy w 85 r.). Moze znajde kiedys czas by sie nimi podzielic z forumowiczami. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochasz Re: SPIS FORUMOWICZÓW 17.09.04, 12:53 czytam pierwszy raz, wszystko dzieki przewodnikowi "portugalia dla osłów" przeslanym mi przez moja ukochana Krakse. fikam na stale, prometo. gwoli scislosci jestem dziewczynka, studiuje portugalistyke:) bjs;) www.verdadeira-pi.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kraksa2 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 18.09.04, 23:50 Pi, kochanie, jak dobrze chcociaz tutaj Cie widziec! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kochasz Re: SPIS FORUMOWICZÓW 20.09.04, 11:55 kraksa2 napisała: > Pi, kochanie, jak dobrze chcociaz tutaj Cie widziec! ;D naprawde przepraszam, ze wtedy nie dotarlam... Odpowiedz Link Zgłoś
mafaldinha Re: SPIS FORUMOWICZÓW 17.09.04, 15:46 zglaszam sie i ja...jestem czytaczem, dawno mnie tu nie bylo, wpadlam dzieki takiej jednej,co tutaj juz tez sie ujawnila (dzieki Pi :) ). Jestem fanka Portugalii od kilku lat,a efekt tego mozna zobaczyc tu: www.portugalia- online.net ;) taka mala autoreklama,ale na temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochasz mafaldinha...:) 17.09.04, 23:03 zeby nie bylo autoreklamy, bedzie po prostu reklama. twoja strona jest swietna i juz:) Pi Odpowiedz Link Zgłoś
docg z tym, że... 18.09.04, 23:46 kochasz napisała: > zeby nie bylo autoreklamy, bedzie po prostu reklama. twoja strona jest swietna > i juz:) > Pi Odpowiedz Link Zgłoś
kochasz Re: z tym, że... 20.09.04, 11:54 docg napisał: > kochasz napisała: > > > zeby nie bylo autoreklamy, bedzie po prostu reklama. twoja strona jest > swietna > > i juz:) > > Pi > > Odpowiedz Link Zgłoś
xavier111 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 19.09.04, 14:35 Spozniony i zdyszany, ale sie zglaszam na zbiorke. Aha, plci meskiej jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
portugal1 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 20.09.04, 13:43 No dobrze - jestem! Wasz Ojciec-Założyciel (tegoż forum oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 20.09.04, 16:53 portugal1 napisał: > No dobrze - jestem! > > Wasz Ojciec-Założyciel (tegoż forum oczywiście) jakżebyśmy mogli zapomnieć o Naszym Wielkim Bracie, to jest tego, Ojcu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
docg Re: SPIS FORUMOWICZÓW 21.09.04, 00:04 portugal1 napisał: > No dobrze - jestem! > > Wasz Ojciec-Założyciel (tegoż forum oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
nicotam Re: SPIS FORUMOWICZÓW 06.10.04, 00:51 estou aqui! :) beijinhos para todos :) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: SPIS FORUMOWICZÓW 30.09.04, 16:39 To sie chyba zapisze... Maid -> kobieta czyli. Odpowiedz Link Zgłoś
abelha1 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 06.10.04, 11:52 ja sie tez wpisuje na liste jako sympatyk forum Odpowiedz Link Zgłoś
proffy Re: SPIS FORUMOWICZÓW 11.10.04, 12:22 Witam wszystkich. odkrylam to forum dopiero wczoraj i od tej pory staram sie nadrobic zaleglosci - na razie w czytaniu. W Portugalii i portugalskim jestem zakochana od czasu, kiedy spedzilam w Lizbonie najlepszy rok w moim zyciu. Pozdrawiam, proffy (dla porzadku - plci zenskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 11.10.04, 12:36 Witamy, pisuj do nas jak najwięcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
count1 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 11.10.04, 18:37 Zgłasza sie raczej czytający niż piszący. Wpisywałem się przy okazji dyskusji o ME w piłce nożnej, na których byłem i... o Boże, czemu do Portugalii jest tak daleko :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
x-trillian Re: SPIS FORUMOWICZÓW 10.12.04, 22:50 Czesc! Mieszkam z mezem w Porto, a wlasciwie w Maia :) od dwoch miesiecy....Jak na razie fascynacja miesza sie z przerazeniem :) Wczoraj odkrylam to forum i zauwazylam, ze wiekszosc Waszych obserwacji pokrywa sie z moimi. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 12.12.04, 00:03 hej hej witaj , mam nadzieję, że przyłączysz się do dyskusji. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 11.12.04, 18:46 Ola! Posłusznie się melduję. Do tej pory tylko czytałam, ale skoro zostałam wywołana do tablicy... Teraz (po ujawnieniu) już nie ma wymówki :) beijinhos Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 12.12.04, 00:04 nie ma wymówki, więc czekam na nowe posty od nowej uczestniczki;) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_chlopak Re: SPIS FORUMOWICZÓW 14.12.04, 02:13 Ola! Forumowiczem aktywnym jestem od niedawna.. Od jakiegos czasu studiuje w Lizbonie.. Interesuje mnie wszystko co choc troche zwiazane jest z fenomenem kultury "luso- brasileiro" :) szacun! iwo Odpowiedz Link Zgłoś
portulaco Re: SPIS FORUMOWICZÓW 14.12.04, 14:40 Thanks to all of you for keeping on this forum. Muito Obrigado! Portugalczyk do usług:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 14.12.04, 14:55 Wow, your Polish is great:) Take care. Odpowiedz Link Zgłoś
portulaco As the music says: Keep on dreamer... 14.12.04, 15:24 You're very kind but unfortunetly I couldn't do it for myself :-( If speaking Polish is already stressing for me when it comes to write it... Mój Boze! (this one I didn't need help :-D ) The worse is the so called deklinacja. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś