Dodaj do ulubionych

z 3 latkiem - Grecja ?, co polecacie?

03.05.07, 12:19
Chcielibysmy na początku wrzesnia odwiedzić, którąs z wysp.Czy możecie
polecic nam coś sprawdzonego (fajny hotel,jedzonko, miejce do zabawy dla
córci), gdzie będziemy mogli odpoczywać w ciszy i podziwiac piękne widoki.
Może macie sprawdzone biuro oraz hotel?
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: tymianek21 Re: z 3 latkiem - Grecja ?, co polecacie? IP: *.slowianin.pl 03.05.07, 14:45
      cześć!My wybraliśmy Sirios Village z oferty Rainbowtours.Jedziemy tam na
      początku czerwca. Zanim wybralismy tę
      oferte to przeczytałam sobie o tym hotelu między innymi na tym forum. Dwa
      posiłki i raj dla maluchów. Bardzo dobry punkt wypadowy bo bliziutko do pieknej
      Chani, obok przystanek. Ten sam hotel ma Triada-wiem ze strasznie piszą o tym
      biurze, ale ja nie rozumiem skoro ten hotel jest dobrze oceniany to przecież
      Triada nie moze oszukac! Jeśli poczekasz do polowy czerwca to odpowiem ci na
      pytania bo bedziemy juz z powrotem!
      Pozdrawiam
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=27849663
      www.wakacje.pl/hotele/info.php?
      nazwa=Sirios+Village&szukaj_w_panstwie=1&kon=Europa&id_panstwa=29

• Gość: d.biel Re: z 3 latkiem - Grecja ?, co polecacie? IP: *.chello.pl 03.05.07, 17:28
        My w ubiegłym roku zabraliśmy nasze dzieciaki na Rodos. Mniejsza córka miała
        wówczas 9 miesięcy, starsza 4 latka. Było super. Byliśmy w drugiej połowie
        czerwca. Było gorąco, woda fantastycznie ciepla. Wróciliśmy opaleni, wypoczeci
        i zrelaksowani. Zatrzymaliśmy sie w Faliraki w hotelu Evi. Nam sie podobalo,
        ale spedzalismy raczej malo czasu w hotelu. Basen duży(rozbudowany w porównaniu
        z większością fotek w katalogach), jedzenie w porządku, nasz pokój także ok.
        Ale słyszeliśmy skargi, dlatego z czystym sumieniem polecic nie mogę. Kompleks
        położony w takim malym gaju oliwnym. Sporo kwiatów. Plac zabaw to niestety
        lipa. Dwie hustawki w słońcu. Za to wyspa przepiękna. Sporo zabytków, które sa
        łatwo dostępne, gdyż dotrzeć można do nich autobusem albo wynajetym samochodem.
        Można wybrac się statkiem na Simi. No i pod ręką wspaniały Aqua Park. Dla
        wszystkich dzieciaków absolutny faworyt wśród atrakcji.
        Teraz, za miesiąc lecimy na Thassos. Mam nadzieję, że będą to równie udane
        wakacje. Tam zachwyciły nas piaszczyste plaże i brak tłumów. No i zieleń lasów
        piniowych.
        A jeśli chodzi o wspomniany wyżej Sirios Village w okolicach Chani, to
        faktycznie polecany ośrodek, który chwalą sobie rodziny właśnie z dziećmi. A w
        ofercie ma go także Scan Holiday.
      • keitii1 Re: z 3 latkiem - Grecja ?, co polecacie? 08.05.07, 15:41
        Można wiedzieć kiedy dokładnie lecicie i skąd bo zastanawiamy się nad tym
        hotelem w tym samym terminie . My wybieramy sie z synkiem 2,5 roku
        Pozdrawiam
      • bebicka Sirios Village 08.05.07, 19:07
        Kochani prosze opiszcie ten hotel po powrocie, ja mam go na liscie na czolowym
        miejscu na przyszly rok...wiec bardzo bedzie mi zalezalo na opiniach
        tegorocznych, szczegolnie tych jadacych z dziecmi.
        Czytalam ze plac zabaw kiedys nie byl tam najciekawszy, teraz podobno
        poprawili...licze na weryfikacje danych:-)

pozdrawiam
        Maraska
      • Gość: aga Re: z 3 latkiem - Grecja ?, co polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 10:18
        Ja wybieram się tam z dwójką dzieci 3 i 6 lat. Też słyszłam same dobre opinie
        na temat tego hotelu. Jadę od 20 czerwca. może ktoś leci w tym terminie.

Agnieszka
        • tymianek21 Re: z 3 latkiem - Grecja ?, co polecacie? 09.05.07, 13:18
          Czesć!Jak tylko wróce to zaraz opisze+ wrażenia ze zwiedzania okolic. My
          bedziemy tam do 13.06
          • Gość: aga Re: z 3 latkiem - Grecja ?, co polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 08:51
            Bardzo będę wdzięczna. Jak byś mógł sparwdzic czy przy wypozyczaniu samochodu
            daja foteliki.

Czekam na informację.
            Z góry dziękuję
            Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka