taraszka 04.05.07, 15:20 Jadę w czerwcu do Filerimos - Rodos.Kto był w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanchia Re: a kto do Filerimos? 10.05.07, 19:32 Ja też jadę w czerwcu ale jak zaczynam czytać ostatnie opinie o triadzie, hotelach (a raczej ich braku) czy ich problemach finansowych to odechciewa mi się jechać. Jeszcze nie jest zbyt późno by odwołać. Dziś dowiedziałam się co spotkało znajomą na wycieczce majowej triady do Egiptu - szok. Nie chciałabym tak spędzić wakacji! Czy ktoś coś wie o Rodos z triadą?! Odpowiedz Link Zgłoś
taraszka Re: a kto do Filerimos? 11.05.07, 13:02 Dla mnie juz późno żeby odwoływać. Opinie o hotelu i Triadzie są różne-nawet skrajne... Może jednak trzeba swoją opinię ukształtować. Znajomi byli w czerwcu 2006 i sobie bardzo chwalili-ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: a kto do Filerimos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 17:23 Co roku słyszy się że Triada splajtuje! Ja byłam z nimi już kilka razy i nic złego się nie przydarzyło. Zawsze wracałam zadowolona. A byłam z nimi między innymi w Egipcie, a w zeszłym roku własnie na Rodos w hotelu Filerimos. Powtórze się i skopiuje to co już napisałam wcześniej: "Rok temu byłam w tym hotelu właśnie z Triady. Też kupiłam tanio, bo za 2 tyg. wersja ALL płaciłam 1600 zł. Z Triadą był to mój kolejny wyjazd i jakoś nic złego się nie działo i wszystko było zawsze zgodne z ofertą. A obiekt który pytasz jest fajny, ale przed sezonem gdy jest mało ludzi. Ja byłam w budynku głównym czyli hotelu, więc miałam pokój dzienny, sypialnie, aneks kuchenny, łazienkę, no i duży balkon. Z basenu można obserwować lądujące samoloty. Przy plaży niema typowych deptaków, jak np w Hiszpani, więc na rokach nie pojeździsz. Spacerkiem można dojść do Kremasti i do Ialyssos. Oczywiście polecam wypożyczyć samochód i zwiedzić wyspę na własną rękę Podaję jeszcze stronkę z hotelem. www.filerimosvillage.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: a kto do Filerimos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:37 no wlasnie tez tam jade ale w sierpniu. ostatnio wzialem sie za czytanie o filerimos i jestem troche przerazony. jedni mowia ze dobrze drudzy ze tragicznie. macie jakies sprawdzone info? i kiedy dokladnie lecicie? pzdr tomasz Odpowiedz Link Zgłoś