Dodaj do ulubionych

Santorini-Paros-Kreta z Sigmą?

IP: *.crowley.pl 05.06.03, 22:34
Mam pytanie: czy ktoś był na takiej wycieczce i może coś napisać na ten
temat?
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: iterb Re: Santorini-Paros-Kreta z Sigmą? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 21:35
      Zwiedzałam Santorini i Kretę, ale ze Scan Holiday. Ogólne wrażenia: przyroda i
      zabytki - rewelacja, porządek na wyspach - marginalnie satysfakcjonujący. Ale
      są tacy co ten klimat uwielbiają i nic im nie przeszkadza.
      • Gość: venom Re: Santorini-Paros-Kreta z Sigmą? IP: *.crowley.pl 08.06.03, 11:01
        Dzięki za odpowiedź, ale bardziej chodzi mi o opinię kogoś, kto był już na
        takim wyjeździe z Sigma Travel... opinia o organizacji, zakwaterowaniu,
        wyżywieniu...
        • miriam_73 Re: Santorini-Paros-Kreta z Sigmą? 08.06.03, 14:50
          Ta konkretnia wycieczka jest nowa w ofercie Sigmy. Ja w ub. roku byłam z nimi W
          Grecji, z częścią pobytową na Santorini, więc mogę powiedzieć tylko jak to
          wygląda tutaj. Sigma korzysta z kilku hotelików w Perissie, wszystkie mają
          baseny, w pokojach są przynajmniej wiatraki na suficie. Śniadania w hotelu
          kontynentalne, kolacje wszyscy razem w tawernie (dobre, greckie). Jeśli miałbyś
          wybór to polecam hotelik Zorbas - cichy, bardzo kameralny. Na Santorini była
          możliwość korzystać z wycieczek organizowanych przez lokalne biuro podróży,
          mieliśmy upust - warto wybrac się np. na rejs po calderze z wieczorkiem w Ia.
          Można wypozyczyć samochód albo skutery (są też autobusy)i pojeździć po wyspie -
          jest naprawdę urocza. Sądzę, że jesli na pozostałych dwóch wyspach jest
          podobnie (Paros widziałam tylko z promu, wygląda fajnie), to warto zaryzykować.
          • Gość: venom Re: Santorini-Paros-Kreta z Sigmą? IP: *.crowley.pl 08.06.03, 15:03
            Dziękuje :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka