Dodaj do ulubionych

auto w kraju czy na miejscu

IP: *.aster.pl 03.06.07, 22:47
lece 9.06.br na Krete (Stalida) . Zastanawiam sie czy szukac auta w
Internecie czy spokojnie znajde na miejscu.
Czy maja auta w dobrym stanie.
Obserwuj wątek
    • agi63 Re: auto w kraju czy na miejscu 04.06.07, 12:48
      Oczywiscie, ze znajdziesz na miejscu. Ale po co tracic czas na szukanie? my
      wypozyczylismy przez internet, samochod odebralismy i oddalismy na lotnisku i
      wszystko bylo super (ale nam byl potrzebny na 2 tyg.). trudo powiedzic, bo nie
      wiem na ile Ty chcesz wypozyczyc. Czy tak, czy tak - problemu nie ma. Pzdr.
      • Gość: bolibomba Re: auto w kraju czy na miejscu IP: *.A157.cust.bahnhof.se 05.06.07, 10:04
        hej!
        my wlasnie zalatwilismy autko przez internet na tydzien z podstawieniem na
        lotnisko ..koszt 170 euro z Autoway rent a car..
        • Gość: anutka9 Re: Autoway IP: 81.210.12.* 05.06.07, 10:30
          Dostałam cennik Autoway na maila i niestety nie ma takiej ceny (w pełnym
          sezonie) za tydzień...nie mówiąc już o tym, że auto z klimatyzacją byłoby
          optymalne ale te są już droższe. Dlatego zastanawiam się czy nie taniej byłoby
          na miejscu
        • Gość: bolibomba Re: auto w kraju czy na miejscu IP: *.A157.cust.bahnhof.se 05.06.07, 10:42
          my jedziemy w tez w sezonie 06.07 , auto jest bez klimy to fakt ( atos), a cena
          jaka dostalismy to zasluga mojego meza ..to mistrz negocjacji :-)...wiec warto
          sie troszke potargowac..nie wiem jaki cennik ci przyslali , ale oni na swojej
          stronie maja niskie ceny i warto sie na nie powolac .
          powodzenia
          • Gość: bolibomba Re: auto w kraju czy na miejscu IP: *.A157.cust.bahnhof.se 05.06.07, 10:47
            auto jest oczywiscie z pelnym ubezpieczeniem.
            mozesz sprobowac sie targowac juz na miejscu..my nie mamy wyboru bo ladujemy o
            polnocy na lotnisku i musimy miec tam samochod bo taksowka do hani to koszt 80
            euro ..o zgrozo !a nasze miejsce docelowe to plakias ;-)
            • Gość: auto club Re: auto w kraju czy na miejscu IP: *.A157.cust.bahnhof.se 05.06.07, 11:23
              sprawdz jeszcze tam..wlasnie przyszla mi od nich oferta tansza jeszcze o 5
              euro :0
              • Gość: beryllus Re: auto w kraju czy na miejscu IP: *.aster.pl 05.06.07, 21:58
                serdeczne dzieki , bede jednak chyba zalatwial w kraju .
                • Gość: edyta Re: auto w kraju czy na miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 22:54
                  może i taniej na miejscu ale przyznam że to właśnie my mielismy najsprawniej i
                  najlepiej wyporzyczając z autowaya . na miejsce podjechali potem ładnie
                  odebrali czyte ubezpieczone...za 3 dni za toyote 125 euro ini nieli po 120 euro
                  po rozmowach okazało się ze muszą dopłacac do full ubezpiecznia. Po co mi się
                  szarpać na wakacjach - chcę komfortu spokoju i bezpieczeństwa to jest urlop
                  Polecam autoway

• jaque Re: auto w kraju czy na miejscu 06.06.07, 07:44
      Zawsze możesz sprawdzić sytuację na miejscu, i ewentualnie wtedy zadzwonić do
      Polski i zamówić.
      My nastawialiśmy się na jeżdżenie i zwiedzanie Krety autobusami, ale na miejscu
      okazało się to niemożliwe. Wystarczył jeden telefon i auto było podstawione 3
      dni później pod hotel. Wszystko punktualnie, z takimi fotelikami jakie
      chcieliśmy, autko czyściutkie i w super stanie. Polecam. Tym bardziej, że w
      okolicy wcale nie było dużo taniej, różnica najwyżej 20 euro (przy 3 dniach) -
      dla mnie taka kasa niewarta była ryzyka, że coś będzie nie tak.
    • wielorybka Re: auto w kraju czy na miejscu 07.06.07, 12:19
      zdecydowanie lepiej na miejscu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka