kika77 18.06.03, 13:22 Czy ktoś był, zna, może napisać parę słów o hotelu i miejscowości? będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika77 Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH 18.06.03, 13:23 chodzi oczywiście o miejscowość na Krecie, okolice Chani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH IP: *.nsm.pl 19.06.03, 21:23 miejscowosc fajna! tetni zyciem! duzo sklepow itp minusy to obecnosc wielu skandynawow i dosc wysokie ceny! reszte da sie przezyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo9 Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH IP: *.hipernet.ras.pl 19.06.03, 23:13 Cześć:) Ja równiez wybieram się na Kretę..i zastanawiam się nad hotelem Venus Beach. Z tym że ja mam ofertę Triady i ten hotel znajduje się w miejscowości Gerani k.Chanii. Czy ty też z Triady jedziesz?? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kika77 Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH 23.06.03, 08:52 Gość portalu: lo9 napisał(a): > Cześć:) Ja równiez wybieram się na Kretę..i zastanawiam się nad hotelem Venus > Beach. Z tym że ja mam ofertę Triady i ten hotel znajduje się w miejscowości > Gerani k.Chanii. Czy ty też z Triady jedziesz?? Pzdr Tak, tak, z Triady. Owszem Gerani, ale to jest 1km od Platanias, więc na jedno wychodzi (prawie). Obawiam się tylko standardu hotelu, bo nawet na zdjęciu wygląda nieszczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH IP: *.hipernet.ras.pl 23.06.03, 14:41 Mi osobiście podoba się bardziej ten hotel Electra*** też za tą samą cenę. Wydaję mi się że byłby lepszy... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kika77 Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH 23.06.03, 15:10 Gość portalu: aga napisał(a): > Mi osobiście podoba się bardziej ten hotel Electra*** też za tą samą cenę. > Wydaję mi się że byłby lepszy... Pzdr może tak, ale koniecznie chodzi o miejscowość Platanias lub bardzo obok. A Electra jest w Kalamaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH IP: *.hipernet.ras.pl 23.06.03, 17:48 No jak kto woli:) Mam nadzieję że te wakacje będą udane:) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roka Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH IP: *.crowley.pl 05.08.03, 23:02 Czy ktos byl ostatnio w Venus Beach w Geranii? Jakie opinie -będę wdzięczny za bardziej szczegółowe info na temat okolicy, samego hotelu VB - pokoi wyzywienia. etc.. Jak wyglądają sprawy z wynajmem samochodu- czy ktoś może polecić dobry punkt w pobliżu VB?? Na jakie wycieczki w okolicach zwrócić uwagę? Lecę już za chwilę więc .... czekam na info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś