Dodaj do ulubionych

PLATANIAS-hotel VENUS BEACH

18.06.03, 13:22
Czy ktoś był, zna, może napisać parę słów o hotelu i miejscowości?
będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • kika77 Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH 18.06.03, 13:23
      chodzi oczywiście o miejscowość na Krecie, okolice Chani.
      • Gość: madzia Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH IP: *.nsm.pl 19.06.03, 21:23
        miejscowosc fajna! tetni zyciem! duzo sklepow itp
        minusy to obecnosc wielu skandynawow i dosc wysokie ceny! reszte da sie przezyc
      • Gość: lo9 Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH IP: *.hipernet.ras.pl 19.06.03, 23:13
        Cześć:) Ja równiez wybieram się na Kretę..i zastanawiam się nad hotelem Venus
        Beach. Z tym że ja mam ofertę Triady i ten hotel znajduje się w miejscowości
        Gerani k.Chanii. Czy ty też z Triady jedziesz?? Pzdr
        • kika77 Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH 23.06.03, 08:52
          Gość portalu: lo9 napisał(a):

> Cześć:) Ja równiez wybieram się na Kretę..i zastanawiam się nad hotelem Venus
          > Beach. Z tym że ja mam ofertę Triady i ten hotel znajduje się w miejscowości
          > Gerani k.Chanii. Czy ty też z Triady jedziesz?? Pzdr

Tak, tak, z Triady. Owszem Gerani, ale to jest 1km od Platanias, więc na jedno
          wychodzi (prawie). Obawiam się tylko standardu hotelu, bo nawet na zdjęciu
          wygląda nieszczególnie.
          • Gość: aga Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH IP: *.hipernet.ras.pl 23.06.03, 14:41
            Mi osobiście podoba się bardziej ten hotel Electra*** też za tą samą cenę.
            Wydaję mi się że byłby lepszy... Pzdr
            • kika77 Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH 23.06.03, 15:10
              Gość portalu: aga napisał(a):

> Mi osobiście podoba się bardziej ten hotel Electra*** też za tą samą cenę.
              > Wydaję mi się że byłby lepszy... Pzdr

może tak, ale koniecznie chodzi o miejscowość Platanias lub bardzo obok. A
              Electra jest w Kalamaki
              • Gość: aga Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH IP: *.hipernet.ras.pl 23.06.03, 17:48
                No jak kto woli:) Mam nadzieję że te wakacje będą udane:) Pzdr
    • Gość: roka Re: PLATANIAS-hotel VENUS BEACH IP: *.crowley.pl 05.08.03, 23:02
      Czy ktos byl ostatnio w Venus Beach w Geranii? Jakie opinie -będę wdzięczny za
      bardziej szczegółowe info na temat okolicy, samego hotelu VB - pokoi
      wyzywienia. etc..
      Jak wyglądają sprawy z wynajmem samochodu- czy ktoś może polecić dobry punkt w
      pobliżu VB??
      Na jakie wycieczki w okolicach zwrócić uwagę?
      Lecę już za chwilę więc .... czekam na info.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka