aniab_24 08.07.07, 20:27 Znalazłam informację, że najpopularniejszą kartą jest Maestro? A co z Visą? Będziemy w Faliraki. Czy jest tam bankomat, gdzie można użyć Visę? Gdzie? No i jak z płaceniem w sklepach, tawernach i stacjach benzynowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: małgosia Re: karty płatnicze na Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:46 Witaj Aniu, płaciłam i visą w Lindos i Maestro w Rodos bez problemu. Z bankonatów nie korzystaliśmy ale na pewno są w Faliraki. Myślę, że jeżeli gdzieś będzie problem to w tawernach.Miłego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: karty płatnicze na Rodos IP: 195.47.239.* 10.07.07, 12:01 Witam! My też się wybieramy do Faliraki. Z tego co mi wiadomo VISĄ można płacić bez prowizji. Za wyjęcie kasy w bankomacie normalną kartę płatniczą ponnierane jest chyba 2% Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blank Re: karty płatnicze na Rodos IP: *.bph.pl 10.07.07, 14:58 No wlasnie a czy bankomaty w Faliraki obsluguja karte maestro? Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blank Re: karty płatnicze na Rodos IP: *.acn.waw.pl 11.07.07, 21:13 nikt nic nie wie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: karty płatnicze na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:40 wypłacałem pieniaze z bankomatu w Kolymbi 2 lata temu ;-), Maestro na pewno bedzie działać !!! raczej z visa może być problem. Nie chcieli przyjąć karty na stacji benzynowej i sklepie przy zakupach poniżej 10E Pozdrawiam. kokotech.republika.pl/GRECJA/index.html Odpowiedz Link Zgłoś