Gość: edyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 17:45 byłam w grecji, w turcji i mysle o cyprze. ale czy warto?? ceny nie należą do umiarkowanych a jak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: warto na cypr czy nie? IP: *.chello.pl 29.07.07, 21:18 a czego oczekujesz? Jak rozumiec słowo ,,warto,, Pytam bo kiedys nie było warto jechac jesli się podróż nie zwróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: warto na cypr czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:54 kiedyś... chcialam dowiedzieć się czy jest na wyspie cos co warto zobaczyć mimo z ebylo sie w podobnych klimatach. Pytanie kierowałam do osób które byly wrociły i mają swoje uwagi pozytywne jak i negatywne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: warto na cypr czy nie? IP: *.chello.pl 30.07.07, 12:26 i znowu: co znaczy warto? Jesli masz konkretne zainteresowania to pewnie dopasujesz sobie pobyt.Plaże najładniejsze są w tureckiej częsci Cypru. Kup sobie jakiś dobry przewodnik po Cyprze, przeczytaj, wybierz co Cię interesuje i zadaj konkretne pytanie.Nie ma jednoznacznej odpowiedzi typu warto czy nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl nie... 30.07.07, 09:42 tez bylam juz wczesniej i w turcji i w grecjii i w hiszpanii etc cypr mnie zawiodł - glownie cenami i kraiobrazem - nic szczegilnego...brakowalo mi tak typowo cypryjskiego klimatu tak jak np w grecjii - te domki te tawerny swojskie itp - na cyprze sami anglicy same knajpy rodem manhatan z NY a ceny- masakra - identyczne jak w londynie - funt cyprysjki stoi na tym samym poziomie co angielski...zawiodły mnie tez plaze - kamieniste skaliste i nieciekawe...ale podobno na zachodzie takie sa na wschodzie wyspy ładniejsze jak mam byc szczeta nie polecam (juz wole grecje od cypru o 100 razy) ale zrobisz jak uwazasz - kazdemu co innego sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
kolczyk44 Re: warto:) 18.08.07, 10:26 Mieszkam tu na Cyprze juz trzy lata i powiadam, ze warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta szukam czegos w cenie za tydzień do 6000zł/4osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 18:53 możliwe? jeśli tak to z jakiego biura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga sz-n Re: szukam czegos w cenie za tydzień do 6000zł/4o IP: *.chello.pl 23.08.07, 13:36 a kiedy chcesz jechać, no i gdzie dokładnie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia warto....... IP: *.skynet.net.pl 23.08.07, 14:50 ja jade już kolejny raz.pozawieralismy znajomości w knajpkach na plaży,możemy się tam świetnia bawic. a jesli chodzi o tani pobyt, to sie niestety nie wypowiem.dla tylu osób najtaniej jest chyba wynając villę samodzielnie,ale tutaj dochodzi koszt przelotu.trzeba szukac czarteru.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś