Dodaj do ulubionych

Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Beach :)

IP: *.futuro.pl 13.08.07, 20:37
Malo jest na forum o tym hotelu,ale jest kilka priorytetow,ktore mnie przekonaly;przede wszystkim promocja cenowa TUI,ktora obnizyla cene o ponad 1000zl. Dwa do plazy 10m,z okna widac morze-rzut beretem :) i trzecie jedzenie podobno pyszne :) Jestem ciekawa jak tam bedzie,jest tez dobre polaczenie z Rethymnonem(6km) z Chania(70km) Wyjazd 15 wrzesnia,juz sie nie moge doczekac!!! A moze jest ktos kto byl w tym wlasnie hotelu i moze mi cos wiecej powiedziec,albop jacys wasi znajomi byli? Bede wdzieczna za kazda informacje,pozdrawiam Was serdecznie
Obserwuj wątek
    • jotka Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea 14.08.07, 11:55
      ja też tam lece ale dopiero 22.09 i rowniez z TUI. Na forum niestety
      nie ma nic na temat tego hotelu ale mam nadzieje, ze nie okaże sie
      wtopką.
    • bianca07 Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea 14.08.07, 15:06
      Bondryka to Ty?Dziś rozmawiałyśmy na gg.A jednak nie wybrałaś Creta
      Palm.
      • bondyrka Re: Jotka to sie spotkamy hi hi 14.08.07, 17:04
        Jotka to super,a lecisz do tego hotelu kolo rethymnonu? Bo sa dwa jeden kolo Heraklionu,to napewno sie spotkamy,ja wracam do domku dopiero 29,a jedziecie z dziecmi? Wierze,ze bedzie super i ze slonko jeszcze wqe wrzesniu tam grzeje :)
        Bianco tak wybralam jednak Golden,poniewaz cena byla o wiel nizsza niz w Creta Palm,ale moi znajomi chca jechac wlasnie do Creta,wiec na fotki i tak czekam,pozdrawiam
        • Gość: daria Re: Jotka to sie spotkamy hi hi IP: *.pro-internet.pl 14.08.07, 22:19
          Ile płaciłaś za Golden B.? Patrzyłam na niego na stronie TUI.

Ja się zastanawiam nad Creta Palm. Dwa lata temu bylismy w Siriosie, spotkaliśmy Polaków z Creta, byli zadowoleni.
          • Gość: bondyrka Re: Jotka to sie spotkamy hi hi IP: *.futuro.pl 15.08.07, 09:06
            Powiem Ci ze Creta Palm to swietny hotelik,ale byl 1000zl drozszy.Teraz w TUI byla super promocja na Golden Beach i kosztowala 1500zl taniej,placilam 2100zl od os za 2 tyg. z dwoma posilkami,a przekonala mnie odleglosc od plazy-10m :) jedzenie tez podobno jest super,tylko pokoje takie srednie,ale w koncu nie po to jade na urlop zeby siedziec w pokoju :) Juz sie nie moge doczekac hi hi :))
            • Gość: bianca07 Re: Jotka to sie spotkamy hi hi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 11:23
              byłam w Creta Palm 25.07-01.08 i polecam ten hotel, płaciliśmy za 2
              os. 4898zł. Jestem bardzo zadowolona z pobytu.
              • Gość: Tymianek21 Re: Jotka to sie spotkamy hi hi IP: *.slowianin.pl 15.08.07, 19:48
                No to życzę wspaniałych wakacji-dobrze że poczekałaś na promocję bo
                cena faktycznie rewelacyjna! Myślę też ze TUI ma pewien poziom i nie
                musisz się o nic bać!Całusy
        • jotka Re: Jotka to sie spotkamy hi hi 20.08.07, 08:27
          Tak, lecimy do tego k/ Rethymnon i wracamy 29.09. Nie mamy
          dzieciaczków więc jedziemy sami. Już nie mogę się doczekać :-)
    • Gość: bondyrka Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea IP: *.futuro.pl 16.08.07, 07:57
      Dzieki Tymianku,juz sie nie moge doczekac pobytu,za rozwny m-c bede opalac dupke na plazy hi hi,mam nadzieje,ze tego 15 pogoda jeszcze bedzie i zalapie sie na slonko :) Tymianku,a czy Ty lub Twoi znajomi posiadacie jakies kwatery w Swinoujsciu? Bo mam zamiar wybrac sie tam jeszcze w tym roku jak pogoda dopisze? Mozesz na meila mi przeslac jak co,pozdrawiam Was :)
      Bianco dziekuje Ci za fotki,rzeczywiscie pieknie! Czysto i przyjemnie,pokazalam juz znajomym i napewno sie tam wybiora,ale oni dopiero w pazdzierniku,ja moze w przyszlym roku wybiore wlasnie ten hotelik,dziekuje raz jeszcze,caluski
      • Gość: pablos11 Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea IP: *.mofnet.gov.pl 16.08.07, 14:42
        Witam
        byłem w Golden Beach rok temu w sierpniu, polecam gorąco super
        hotel, jedzenie pyszne różnorodne plaża na wyciagnięcie ręki. Obok
        fajne knajpki nie daleko do Rhetymnonu.
        Hotel bardzo spokojny, ale godny polecenia
        P
        • Gość: bondyrka Re: Pablos mam pare pytan... IP: *.futuro.pl 16.08.07, 15:25
          Czy jest plac zabaw? Czy moglibysmy przejsc na gg podaje moj nr,pisz nawet jak mam wlaczone niedostepny,bo praktycznie caly czas jestem pod kompem 389276,napisz mi ile trwa transfer z lotniska,czy tez jechales z TUI? Jestes z nich zadowolony i jeszcez jedno czy jechales z dzieckiem,ja zastanawiam sie czy wykupowac dodatkowe ubezpieczenie,czy 10tys euro(tyle jest od razu przy wykupieniu wycieczki) i czy mozna liczyc na jakies fotki-hotelu w srodku lazienek itd? Czy pokoje sa schludne,czyste,sprzatane codziennie? Bede Ci bardzo wdzieczna za kazda informacje,pozdrawiam
          • Gość: pablos11 Re: Pablos mam pare pytan... IP: *.mofnet.gov.pl 16.08.07, 15:55
            Hej,
            gg nie posiadam;((( więc odpowiem na forum może komus się przyda.

Leciałem z TUI w II połowie sierpnia 2006 r. z dzieckim nie jechałem
            ale musze przyznać jest to hotel typowo rodzinny baraaardzo
            spokojny, plac zabaw nie kojarzę, może były jakies 2 hustawki;)) w
            kazdym razie było bardzo duzo rodzin z dziecmi bardzo małymi.

Lecieliśmy do Heraklionu i po drodze zostawialiśmy turytsów z innych
            hoteli, łącznie chyba prawie 1,5 godziny, autokar pełna klima,
            widoki bardzo fajne wzdłuz wybrzeża, także nie nudzi się.

Pokój bardzo schludny sprzatany codzinnie, sprzataczki jak zostawisz
            napiwek robią bardzo fajne rzeczy z ręczników:))

bardzo nam smakowało jedzenie, choc oczywiście po kilku dniach
            sniadania już troche sie nam nudziły, trudno coś wymysleć oprócz
            jajek i kiełbasek, w kazdym razie obiadokolacje pyszne ta oliwa i
            oliwki;)))

w okolicy hotelu duzo małych knajpek do miasta nie daleko można
            jechac komunikacją a wrócić taksówką (ok. 7 euro)

Korzystalismy z jednej wyciczki TUI do Wąwozu Samaria, na 4 dni
            pozyczylismy samochów w jednym z miejscowych biur, mozna negocjować.
            Przez te 4 dni pojeździlismy dużo bardzo intensywne wyjazdy.

Jak masz więcej pytań pisz

Nie bylismy ubezpieczeni
            • bondyrka Re: Pablos mam pare pytan... 16.08.07, 18:25
              Chcialam jeszcze spytac czy w morzu sa kamienie? Czy dziecko bedzie moglo sie bawic na brzegu,jest piasek czy zwir. Czy reczniki sa zmieniane codziennie i czy trzeba wziac je ze soba czy spokojnie starcza hotelowe. Czy jest jakis czajnik,kuchenka zeby cos podgrzac? Czy jest suszarka do wlosow i czy moglbys przeslac jakiekolwiek zdjecia,naprawde bym sie bardzo ucieszyla gdybys dal rade bondyrka@op.pl i jeszcze jedno wazne pytanie czy pamietasz w jakich godzinach podawali tam sniadania i obiadokolacje? Moze polecasz jakies fajne knajpki z dobrym jedzeniem w poblizu. Sorki za tyle pytan :) Pozdrawiam
              • Gość: pablos11 Re: Pablos mam pare pytan... IP: *.mofnet.gov.pl 17.08.07, 11:02
                Witam,
                odpowiadam po kolei
                kamieni w morzu nie ma, plaża piaszczysta z domieszka małych
                kamieni, można budowac zamki na piasku;)) W okolicy hoptelu na plaży
                sa gniazda żółwi jak bedziecie mieli szczęscie może zobaczycie małe
                zółwie jak się wykluwają i pędza do morza;)) dla dzieci duz frajda

Ręczniki jeżeli chcesz sa zmieniane codzinnie, po prostu jeżeli
                chcesz wymienić ręcznik wrzucasz do wanny i to jest znak dla
                sprzataczki że trzeba wymienić, my wzieliśmy z Polski reczniki
                kąpielowe, ręcznik który był uzywany na plaży nie był używany w
                pokoju.
                Suszarka do włosów jest, nie ma czajnika i kuchenki, ale jest mała
                lodówka
                śniadanie od 7.30 do 9.30
                obiadokolacja od 18.30 do 21.30, albo 22.00 ??

Jeżeli chodzi o knajpki to trudno cos polecić, jest ich bardzo
                bardzo dużo. Kazdy cos znajdzie dla siebie, na pewno trzeba się
                przejść i nie siadać w pierwszej lepszej restauracji przy hotelu.
                Polecam bary z drinkami sa bardzo tanie i dobre.

W Rethymnonie polecam knajpkę na bulwarze nad samym morzem, kelnerzy
                do stolików musza przechodzic przez ulicę;)) bardzo dobre wino domowe

Zdjęcia postaram się dzis przesłać. Jak masz jeszcze pytania
                zapraszam
                • Gość: bondyrka Re: Pablos mam pare pytan... IP: *.futuro.pl 17.08.07, 13:24
                  Pablos dziekuje Ci bardzo,naprawde okropnie mi pomogles,bede wdzieczna za te fotki i jak masz meile to podaj,w razie jakbym miala jeszcze jakies pytania to napisze,bo nie wiem czy zagladasz regularnie na forum,a ja wyjezdzam dopiero 15,wiec napewno jeszcze o cos spytam. A jak rezydentka? I jak biuro podrozy sie spisalo? Leciales z Tui? Samoloty nie mialy opoznienia? AAA i jeszcze jedno mega wazne dla mnie pytanie! My mamy wylot o 22 z Poznania,powrot jest o 20,ale doba hotelowa zapewne konczy sie o 12 czy jest mozliwosc wykupienia hotelu do godziny wylotu,bo szczerze mowiac nie wyobrazam sobie od 12-22 latac z bagazami,pozdrawiam serdecznie
                  • pablos11 Re: Pablos mam pare pytan... 20.08.07, 18:36
                    Witam mam mały problem z Twoim adresem, nie moge wysłać zdjęć wyslij
                    mi go a ja odpiszę

Co do pytań
                    Rezydentkę widziałem raz na pierwszaym spotkaniu, potem juz
                    radzilismy sobie sami, kupiłem od niej wycieczkę do wąwozu samaria.

Biuro podróży sie spisało nie miałem problemów, ale mówię za siebie
                    Samoloty nie miały opóźnienia, leciałem z Wawy o 6 rano, powrót też
                    mieliśmy o 20 i zdaliśmy pokój o 12, zostawiliśmy bagaże i dalej na
                    plaże. wyjazd z hotelu ok. 17 więc nie wiem czy jest sens płacić,
                    pozatym na wasze pokoje czekają już następni.

W hotelu często jest wieczór grecki, są tańc greckie itd. po prostu
                    chcą zatrzymać ludzi w hotelu, żeby nie łazili po knajpach tylko u
                    nich pili;)))

• maja2081 Re: Pablos mam pare pytan... 26.08.07, 22:31
                witam,
                wróciliśmy z Golden Beach 22.08 i było bardzo fajnie.
                W morzu są kamienie, przydają się specjalne buty. Wchodząc na plażę
                jest piasek potem żwir potem znowu piasek i przy wejściu do morza
                kamienie. W morzu są gdzie niegdzie betonowe płyty więc trzeba
                uważać.
                Jeśli chodzi o plac zabaw: są 2 huśtawki, mnóstwo łopatek,
                wiadereczek foremek itp. , jakieś samochodziki, piłki i mała
                zjeżdżalnia.
                My byliśmy z 16 miesięcznym dzieckiem i trochę korzystała z tych
                zabawek. (swoje szybko sie nudzą)
                Generalnie hotel ok.
                Transfer z lotnika w Chani ok 1 godz. , nie mieliśmy zadnego
                przystanku po drodze my wysiadaliśmy jako pierwsi.
                udanego urlopu
                • wior_skawinski Re: MAJA mam pare pytan... 27.08.07, 06:22
                  a powiedz mi Maju czy zejscie do wody jest strome czy łagodne?
                  • maja2081 Re: MAJA mam pare pytan... 28.08.07, 19:16
                    zejście jest łagodne ale trochę dalej od brzegu w niektórych
                    miejscach trzeba uważać na betonowe płyty.
    • Gość: bondyrka Re: Aaaa i jeszcze jedno pytanko IP: *.futuro.pl 17.08.07, 19:06
      Czy sa urzadzane jakies wieczorki przed hotelem,zeby jak dzidzia zasnie mozna sobie z balkonu posluchac lub popatrzec czy calkiem pusto i cicho sie robi wieczorem? pozdrawiam
    • Gość: bondyrka Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea IP: *.futuro.pl 19.08.07, 09:11
      up
      • Gość: pablos11 Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea IP: *.mofnet.gov.pl 20.08.07, 12:54
        hej,
        postarm się dziś wieczorem przeslac Ci parę fotek i odpowiedzic na
        pytania;))
        Pozdro
        P
    • kasia.przybylska Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea 21.08.07, 08:45
      Kreta to zawsze dobry wybór
      • Gość: greczynka ala Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea IP: *.subscribers.sferia.net 21.08.07, 09:13
        jak to "jedzenie pyszne"? to chyba zależy od tawerny. no bo na litośc boską,
        chyba nie wykupiłas wyżywienia W HOTELU???????????????????????
        • Gość: bondyrka Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea IP: *.futuro.pl 21.08.07, 10:00
          Jak nie? Oczywiscie ze wykupilam,mam 2 posilki dziennie,na 2 tyg. za cene 2100zl od osoby to bardzo korzystnie. A kazdy kto byl w tym hotelu twierdzi ze posilki maja bardzo dobre,moi znajomi tez tam byli w zeszlym roku twierdza podobnie. Nie rozumiem czermu sie tak zdziwilas???
          • aga_36 Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea 21.08.07, 10:31
            :))) No nie wiesz? PRAWDZIWY KRETOMANIAK wykupuje tylko przelot,
            szuka kwatery na własną rękę, na śniadanie biegnie do sklepu po
            świeże bułeczki, poza tym stołuje się tylko w tawernach ze stolikami
            nakrytymi ceratą w kratę, gdzie siedzą tubylcy:))) Taki jest na
            niektórych forumach obowiązujący styl podróżowania:))) Inny jest
            be...
            Pisze to oczywiście bez złośliwości, ale czasmi tak mi się śmiać
            chce z tego.... bo niestety w żadnej dziedzinie życia nie ma tylko
            jednego słusznego wzorca (no, oprócz wzorca metra w Sevres:)))
            A ja jeżdżę z biurem podróży do hotelu, mam all inclusive, ale wbrew
            popularnemu podejściu "wychodzę" z tego hotelu i jem w tawernach. I
            z takiach jak ja żyją Kreteńczycy, chociaż dla niektórych jestem
            turystą II kategorii :))) I też się tego nie wstydzę na tym forum,
            dlatego Twoja odpowiedź bondyrko, pełna dziecinnie naiwnego
            zdziwienia sprowokowała mnie do napisania tego postu:)))
            • Gość: bondyrka Re: Dzieki Agus nie znam tych zwyczajow :) IP: *.futuro.pl 21.08.07, 12:27
              Aaaa dzieki Agus za odpwoiedz,zdziwilam sie troche,tak szczerze to nie znam tych zwyczajow hi hi,wydaje mi sie,ze jadajac codziennie w knajpach wydalabym fortune,a tak zawsze mam oplacone sniadania i obiadokolacje i nie musze sie martwic :) XZreszta sniadania codziennie robie w domu,a na wakacjach mam zamiar odpoczac i nie latac po bulki rano tylko zejsc do knajpki i zeby mi ktos sniadanko przynosil :) Jakby jeszcze do lozeczka podal to by bylo ale super he he. Juz sie nie moge doczekac tego 15.09 :))
            • Gość: pablos11 Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea IP: *.mofnet.gov.pl 21.08.07, 13:45
              hmmm,.... ale musisz się ze mną zgodzic że trudno już w głownych
              kurortach spotkac prawdziwe knajpki, jednak większośc jest
              nastawiona na masowego turystę, i jedzenie u nich niewiele sie rózni
              od jedzenia w hotelu...
              Oczywiście można spotkać małe tradycyjne restauracje, ale jest to
              bardzo trudne, no chyba że w górach;))
              • aga_36 Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea 21.08.07, 14:24
                Niestety komercjalizacja jest wszędzie, wystraczy popatrzeć na
                programy podróżnicze, gdzie dzikie plemiona afrykańskie chodzą w
                tenisówkach i noszą spodenki Nike:)
                Nie zdziwiłabym się, gdyby na zapleczu tych greckich tawern, w
                koszach na śmieci można było znaleźć torebki po mrożonych gotowych
                produktach, no może półproduktach:))) W sercu mam nadzieję, że tak
                nie jest, ale rozum podpowiada co innego. Ale te złudzenia na
                wakacjach są takie fajne, no i dzięki temu wszystko smakuje inaczej.
    • bondyrka Re: Pablos a ja nadal czekam na fotki i nic :( 23.08.07, 13:15
      Czy sie doczekam???
      • wior_skawinski footy 26.08.07, 13:42
        tu masz zdjecia do wyboru do koloru

www.holidaycheck.pl/detail.php?ch=ub&id=1155929043#inhalt
        • wior_skawinski 12.09 26.08.07, 13:43
          a leci moze ktoś 12 ?
          • Gość: bondyrka Re: Do Maji IP: *.futuro.pl 27.08.07, 10:51
            A jak jedzenie i pokoje? czy moglabys przeslac pare fotek z pobytu tam? Czy pokoje moglas sobie wybrac czy przydzielaja? Z ktorej strony i na ktorym pietrze sa te najladniejsze pokoje? To mowisz,ze nie trzeba miec swoich zabawek? I jeszcze jedno czy jest gdzies w poblizu plaza,gdzie nie ma tych kamieni przy brzegu? Nasz synek uwielbia wode i zawsze jak jestesmy nad jeziorkiem chodzi po brzegu i pluska sie w wodzie,wiec wolelibysmy zeby mozna bylo normalnie wejsc do wody i bawic sie na brzegu bez tych kamieni,bede wdzieczna,podaje meila bondyrka@op.pl dzieki wielkie :))
            • maja2081 Re: Do Maji 28.08.07, 19:27
              1) jedzenie bardzo dobre, duży wybór i dań ciepłych i sałatek jak i
              deserów, zawsze melony i arbuzy (przepyszne)
              2) my dostaliśmy najpierw pokój z którego widzieliśmy ścianę ale
              szybko go wymieniliśmy i dostaliśmy na I piętrze chociaż pani z
              recepcji marudziła że nie dają pokoji na piętrach rodzinom z dziećmi
              ze względu na jakiś wypadek, który wydarzył im się w zeszłym roku,
              coś związane z dzieckiem i balkonem. NIe wiem które są
              najłądniejsze. Pokoj (ten drugi) z wyjściem na mały basen był dużo
              większy i dużo ładniejsza łazienka i z prysznicem a nie z wanną.
              3) zabawki są i można sobie je pożyczać na plaże chociaż my
              zabraliśmy z Polski to Mała bawiła się i swoimi i tamtymi.
              4) NIestety nie wiem czy przez innymi hotelemi jest piasek przy
              wejsciu do morza, ale może buty rozwiążą problem. Nasza Mała kąpała
              się tylko w basenie bo bardzo bała się fal. Jedynie na Elafonisi i
              Balos kąpała sie w morzu bo tam zero fal.
              5) zdjęcia wysyłam

pozdrawiam
              • wior_skawinski Re: Do Maji 28.08.07, 20:40
                Maja wyslij mi tez zdjecia na gazetowy email

dziekuje
                • maja2081 wysłane 28.08.07, 21:26
                  • wior_skawinski Re: wysłane 28.08.07, 21:34
                    thx
                    • Gość: bondyrka Re; Do Karolina IP: *.futuro.pl 29.08.07, 15:58
                      Witaj a wy na tydzien czy dwa? Super ze tez jedziecie z maluszkiem,nasz maly ma poltoraroczku,ale uwielbia dziewczynki,wiec bedzie mial sie z kim bawic. A skad jedziecie? My z poznania,juz sie nie moge doczekac :))
                      • Gość: Karolina Re: Re; Do Karolina IP: *.tvteletronik.pl 31.08.07, 23:50
                        Jedziemy na 2 tygodnie, ja również ... Myśle tylko o Wakacjach,
                        zwlaszcza ze u nas zrobiło sie bardzo zimno...
              • Gość: karolina Re: Do Maji IP: *.tvteletronik.pl 28.08.07, 22:06
                Mam jeszcze pytanie odnośnie łóżeczka. Płaciliscie dodatkowo. Nam w
                biurze powiedziano, że nie moga nam zagwarantowac,że je dostaniemy.
                Może sie tak zdarzyć, że nie będzie wolnych łóżeczek więc musimy
                sami walczyć, zreszta nawet nie wyslali zapytania do hotelu, wiec tu
                już wielki minus dla exim.
                • maja2081 Re: Do Maji 28.08.07, 22:22
                  łóżeczko było bezpłatne, nawet nie wiedziałam ze mogłybyć jakieś
                  problemy.
                  • Gość: karolina Re: Do Maji IP: *.tvteletronik.pl 28.08.07, 23:26
                    Super foty! Dzięki
                    Rozmarzyłam się i już nie moge sie doczekać:-))
          • Gość: karolina Re: 12.09 IP: *.tvteletronik.pl 28.08.07, 22:00
            Wraz z mężem i 9-miesieczną córeczką wybieram sie do tego hotelu 12
            z W-wy. Z exim-tour, niestety w Tui już nie było miejsc. Mam jednak
            nadzieję, że nie będzie problemów.
            Maju czy moglabym równiez liczyc na zdjęcia? Karolina910@op.pl
      • Gość: pablos11 Re: Pablos a ja nadal czekam na fotki i nic :( IP: *.mofnet.gov.pl 27.08.07, 16:48
        Dzis postarm się wysłać;))
        • wior_skawinski Re: Pablos a ja nadal czekam na fotki i nic :( 27.08.07, 17:15
          Pablos ja też proszę o footki z góry dziekuje
          • Gość: bondyrka Re: Pablos a ja nadal czekam na fotki i nic :( IP: *.futuro.pl 27.08.07, 17:37
            Pablos juz to kiedys slyszalam ;) ale wierze ze znajdziesz wreszcie czas ;)) bondyrka@op.pl
            • wior_skawinski do Maji pytanie techniczne... 30.08.07, 15:46
              Maju jest tam jakis sklep blisko hotelu?
              ;)
              • maja2081 Re: do Maji pytanie techniczne... 30.08.07, 20:34
                Wychodząc z hotelu na ulicę po prawej i po lewej są sklepy a kilka
                kroków dalej następne. Tak samo z tawernami.
            • Gość: pablos11 Re: Pablos a ja nadal czekam na fotki i nic :( IP: *.mofnet.gov.pl 31.08.07, 15:09
              Zalatany człowiek jestem;)))
              • Gość: bondyrka Re: Pablos a ja nadal czekam na fotki i nic :( IP: *.futuro.pl 31.08.07, 18:40
                Juz niedlugo nie bedziesz musial wysylac bo sama sie przekonam jak tam jest...
    • Gość: bondyrka Re: Czy zwracaja za jedzenie jak sie nie je w hote IP: *.futuro.pl 31.08.07, 22:02
      hotelu,bo my na 2 dni wyruszamy do szwagierki na Karpathos i nie bedziemy cale dwa dni jesc w hotelu czy zwracaja za jedznie,bo wiem,ze w niektorych hotelach tak jest ze oddaja pieniazki i mozna za to wyzywic sie na miescie. Prosze o odp.
    • Gość: bondyrka Re: I jeszcze jedno... IP: *.futuro.pl 31.08.07, 22:07
      Ile kosztuje wypozyczenie auta w poblizu hotelu i gdzie najkorzystniej na 3 dni? Prosze o ceny...
    • Gość: bayon Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 21:42
      Ludzie gdzie wy jezdzicie...Bylem tam dwa lata temu,tzn.znajomi
      byli,a my do towarzystwa na 4 dni.Typowy turystyczny kolchoz,lezaki
      w paru rzedach,masa knajp w stylu international cuisine lub starbucks
      0 grecji,szkoda gadac.I to na wyspie ktora w wielu innych miejscach
      powala urokami krajobrazu,jakoscia kuchni - tej nie znajdziesz w
      zadnym greckim hotelu,a bylem co najmniej w 15 tu - wspanialymi
      plazami niekoniecznie wypelnionymi tabunami rodakow i innych
      nacji,cisza i atmosfera w ktorej naprawde czujesz ze jestes w Grecji
      a nie w jakims resorcie dla ktorego miejsce polozenia ma znikome
      znaczenie bo takie same sa w Tajlandii,Hiszpanii,Turcji,Egipcie itd.
      Jedyne wyjscie to wypozyczyc od razu po przyjezdzie samochod i wiac
      stamtad jak najdalej,a jest gdzie, glownie na zachod i
      poludnie,hotel traktujac tylko jako miejsce do spania.Powodzenia...
    • Gość: pechowiec do Maji pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 14:39
      ile kosztuja napoje do obiadokolacji?
    • Gość: bondyrka Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea IP: *.futuro.pl 02.09.07, 19:16
      Zawsze wsrod 100 pozytywnych opinii znajdzie sie ktos komu sie hotel nie podoba,Tobie nie pasuje,ze jest duzo knajp,a mi jak najbardziej,Tobie przeszkadza,ze jest malo lezakow,a mi w ogole,bo biore swoj materac i bede opalac placy ;) a wiec jednemu odpowiada to,drugiemu co innego. Ja wierze,ze sie bede dobrze bawic,wylegiwac na plazy troche zwiedzac,a w hotelu bede tylko spac,nic mi innego do szczescia nie jest potrzebne. I nikt juz nie moze popsuc mojego nastroju negatywnymi opiniami tak jak Bayon,ja wiem,ze bedzie suuuper... Pozdrawiam wszystkich ktorzy tam jada,juz 15.09 bede wygrzewac dupke na plazy i uciekne od tego zimnego Poznania :))
      • Gość: pechowiec Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 21:24
        taaa pewnie masz racje jak mu się nie podoba niech nie pisze ja lece
        po 20 :)
        • jotka Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea 04.09.07, 08:25
          ja tez już się nie moge doczekać... tym bardziej, że tutaj co raz
          zimniej :-)
          Ech... jeszcze 19 dni :-)
      • Gość: bayon Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 10:33
        Alez wygrzewaj sie,nie mam zamiaru psuc ci nastroju.....To forum co
        prawda sluzy wymianie informacji,a wiec wydawalo mi sie iz rowniez i
        krytyczny punkt widzenia na to co oferuje Golden Beach i jego
        otoczenie moze sie przydac,jesli nie Tobie to komus kto akurat ma
        zamiar tam sie wybrac,ale widze ze szkoda czasu...a z drugiej strony
        po namysle doszedlem do wniosku ze dzialam na szkode wlasna,w sumie
        im wiecej osob Twego pokroju zostanie skoszarownych w okreslonych i
        zdaje sie poswieconych juz przez samych Grekow na zniszczenie miejsc
        tym wiecej zostanie takich w ktorych ktos inny znajdzie to czego
        szuka,a wiec autentycznej atmosfery kraju ktory odwiedza,spokoju i
        nieskazonego piekna.
        Anyway,pozdrawiam i zycze naprawde udanego urlopu,knajp jest
        naprawde sporo a sloneczko powinno grzac jak zwykle...

• Gość: bondyrka Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea IP: *.futuro.pl 09.09.07, 10:01
      Napiszcie mi czy jest tam jakas kuchenka gdzie moglabym podgrzac malego jakis obiadek,albo ugotowac cos szybkiego? Pablos dzieki za fotki,super to wszystko wyglada :)) I jeszcze jedno pytanie czy wracal ktos z tego hotelu w nocy,bo Pani w biurze powiedzial mi ze wylot mamy o 22,a dzis wczoraj odebralam bilety i pisze ze o...2.55 nie wyobrazam sobie budzic malego o polnocy,ale coz... Napiszcie czy nie wywala nas o 12 tak jak konczy sie doba czy normalnie bedziemy mogli byc w pokojach do wylotu? Czekam na odp.i pozdrawiam :))
      • Gość: bondyrka Re: Pablos Maju prosze odpowiedzcie na moje IP: *.futuro.pl 11.09.07, 10:43
        ostatnie pytanie powyzej,wyjezdzam juz w sbv,ale sie ciesze :))
        • jotka Re: Pablos Maju prosze odpowiedzcie na moje 12.09.07, 12:12
          odebrałam w poniedziałek bilety, pani w TUI (na moje pytanie dot
          późnego powrotnego wylotu) powiedziała mi, że jeśli w hotelu będą
          miejsca to spokojnie można wykupić pokój tak żeby od 12 nie trzeba
          było biegać z bagażami po wyspie. Wspomniała coś o kwocie 200zł/ 2
          os.
          Tyle tylko moge Ci pomóc.
          Jak już tam dotrzesz a miałabyś dostęp do jakiegoś netka to stuknij
          tutaj coś. Ja dolece dopiero 23.09 wiec byłoby milutko wiedzieć jak
          sie sytuacja hotelowa miewa :-)
      • maja2081 Re: Wreszcie wybralam lece na Krete do Golden Bea 12.09.07, 13:13
        ogólnodostępnej kuchni nie ma, jak w hotelu. U nas sprawa
        podgrzewania obiadków dla Małej wyglądała tak: my szliśmy na
        obiadek do hotelowej restauracji i prosiliśmy kelnerkę o podgrzanie
        jedzenia, nie było żadnego problemu.
        My mieliśmy lot w południe wiec nie było problemu z przedłużeniem
        doby hoteolwej. Ale pewnie tak jak w innych hotelach jeśli tylko są
        miejsca i zapłacisz to też z tym nie będzie problemu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka