Gość: mery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.07, 17:07 Mam prośbę , może ktoś był w tym hotelu albo coś o nim wie , bo informacji w necie niewiele .Z góry dziękuje . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gayia Re: KOS ----Athina Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 14:29 Ja byłam 2 razy. Pierwszy raz w lipcu 2005, drugi wrzesień/październik 2006. Hotel sympatyczny, położony w Lambi. Do centrum miasta jeżdzi autobus sprzed hotelu, można też na nogach lub rowerem tam dotrzeć. Pokoje czyste sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane co 2 dzień, pościel chyba co 3. Teraz od tego roku w hotelu jest chyba tylko ALL. Jak ja byłam to było tylko HB bufet. Jedzenie ani za pierwszym, ani za drugim razem nie było zbyt smaczne. Może teraz zmienili kucharza? Basen hotelowy niezbyt duży, czysty. Pokoje takie jak na zdjęciach w katalogu. Nie było klimatyzacji, nie wiem jak jest teraz. Na plaże Lambi (kamyki w wodzie, na plaży piasek)rowerem 5 minut, na plaże piaszczyste w Tigaki 40 min rowerem. Ogólnie hotel polecam bo jest mały, można powiedzieć kameralny. Acha, w hotelu zawsze było dużo Niemców. Wyspę Kos też polecam i to bardzo, byłam tam już 6 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarka Re: KOS ----Athina Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 17:06 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=3173;name=Athina%20Beach Odpowiedz Link Zgłoś
sprytne_kartofelki Re: KOS ----Athina Beach 17.08.07, 09:52 Przyjemny, niedrogi hotel, położony w odległości kilku km od miasta. Raczej czysto, obsługa przemiła, bardzo przychylna, pomocna. Athina słynie na całym świecie z fatalnej kuchni - jedzenie jest niesmaczne i przesolone, więc odradzam próby żywienia się tam. Natomiast sam hotel to 'good value for money'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: KOS ----Athina Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 20:46 Wszyskim dziękuje za informacje , niestety zarakło już miejsc w tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś