kika77 02.07.03, 09:58 Czy ktoś był w tej miejscowości? podobno bardzo maleńka (ale czy jest tam cokolwiek?) i blisko do bardziej turystycznego Platanias. Ale co to znaczy "blisko"? ile czasu spacerkiem? Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: Kreta - GERANI IP: *.nsm.pl 02.07.03, 10:51 blisko tzn hmmmm. 2 km plaza lub ulica.. tyle samo jest do platanias z agia marina w ktorej bylam w zeszlym roku. szlismy tam z pol godzinki. gerani chyba nie jest taka mala ze tam nic nie ma.. od chanii ciagna sie male wioski turystyczne, jedna przechodzi w druga. w kazdej sa sklepiki restauracje itp:) napewno ci sie spodoba! ( uwaga tylko na duza ilosc skandynawow prrzez co ceny sa wyzsze niz np w amudarze niedaleko heraklionu ktora opanowali przewaznie polacy) Odpowiedz Link Zgłoś
kika77 Re: Kreta - GERANI 02.07.03, 11:31 dzięki, pól godziny to jeszcze nie tak źle, w przeszłości miewałam już dalej. a Platanias to rzeczywiście większe i bardziej turystyczne miasteczko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia A. Re: Kreta - GERANI IP: *.chello.pl 02.07.03, 13:13 Platanias ciągnie się wdłuż ulicy. jak chcesz trochę większe, nie małe, ale i nie bardzo turystyczne to proponuję Kolimbari. Odpowiedz Link Zgłoś
kika77 Re: Kreta - GERANI 02.07.03, 13:36 Gość portalu: Kasia A. napisał(a): > Platanias ciągnie się wdłuż ulicy. jak chcesz trochę większe, nie małe, ale i > nie bardzo turystyczne to proponuję Kolimbari. większe, to mam na mysli, żeby było parę knajpek do wyboru (a nie np. jedna na całe miasteczko), gdzie można coś dobrego zjeść i posiedzieć wieczorem, albo iść na spacerek (a nie że po 5 min. tempem żółwia wychodzisz już z miasta...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kreta - GERANI IP: *.nsm.pl 02.07.03, 17:21 platanias jest dosyc duze ma sklepy taweny i restauracje! nie tylko wzdluz glownej ulicy ale rowniez w tych bocznych!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia A. Re: Kreta - GERANI IP: *.chello.pl 03.07.03, 20:41 jesli tak to Platanias Cię usatysfakcjonuje. tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś