yahoo10 04.09.07, 08:15 zamierzam jechac 18.09. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yahoo10 Jak wyglada aktualna sytuacja na Peloponezie? 05.09.07, 17:05 Ponawiam watek - czy bardzo duze sa zniszczenia? czy warto teraz tam jechac (po pozarach)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jak wyglada aktualna sytuacja na Peloponezie? IP: *.centertel.pl 17.09.07, 10:49 I bardzo dobrze robisz. Przejechalismy samochodem Peloponez od Koryntu po połwysep Mani. Widac zniszczenia po pożarach,ale nie przesadzajmy z tym strachem.Nam wszyscy tez odradzali wyjazd,a wyjezdzalismy w czasie kiedy TV cały czas o tym mowiła i pokazywała relacje. Jedz i baw sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa Re: Jak wyglada aktualna sytuacja na Peloponezie? IP: *.mcon.pl 17.09.07, 19:45 Aga - czy mogłabyś pokazać swoje fotki z Mani :) ??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jak wyglada aktualna sytuacja na Peloponezie? IP: *.centertel.pl 18.09.07, 11:03 Oj,troche to może potrwać,ale postaram sie założyc wątek na foto forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Jak wyglada aktualna sytuacja na Peloponezie? 18.09.07, 12:03 Santo, czy moje fotki z Mani zainteresują Ciebie? fotoforum.gazeta.pl/uk/mani,bah77,0.html Pozdrawiam bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa Re: Jak wyglada aktualna sytuacja na Peloponezie? IP: *.mcon.pl 18.09.07, 19:50 Bahu!! - Twoje fotki (nie tylko z Mani) oglądałam wielokrotnie - wszerz i wzdłuż ;) Były dla mnie jedną z inspiracji do wyjazdu na Peloponez. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga-Dellfinka Re: Jak wyglada aktualna sytuacja na Peloponezie? IP: *.centertel.pl 22.09.07, 22:29 Na Foto-Forum,Grecja wrzuciłam fotki z półwyspu Mani. Na początek domy-wieże mieszkalne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dellfinka Do bah77 22.09.07, 22:49 Twoje fotki to było to "coś" co skierowało nasze autko na kierunek:Grecja. Zdjęcia są super. I pozdrowienia z 3miasta. p.s.Jak zwykle wszedzie mamy daleko.Pierwszy dzień podróży to horror jazdy przez cały kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Do Dellfinki... 24.09.07, 08:57 Bardzo się cieszę, że moją foto-zachętę dobrze wspominasz. :-) Czekam na kolejne Twoje fotki z Grecji. Pozdrawiam z 3City bah77 P.S.: Czy fotki z mojej tegorocznej wycieczki będą także miały jakiś wpływ na Twoje autko? Odpowiedz Link Zgłoś