Dodaj do ulubionych

Afithos jest piękne

IP: *.plaszew.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 07:47
Nic dodać nic ująć!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Re: Afithos jest piękne IP: 80.48.253.* 11.07.03, 10:58
      rzeczywiscie tam jest wyjatkowo bylam tak ok 4 lat temu
      jakie biura maja tam teraz swoje hotelu
      za Hotelem ZEus byl wspanialy budynek posejdon pokoje z pieknym widokiem na
      morze a niektore mialy na ogrod i morze
      najlepsze wakacje i najpiekniejsza plaza jaka widzialam
      wspaniale klimaty wszyscy bardzo zyczliwi goscinni w miasteczku
      szczegolnie te nocne knajpki na wzgorzu w widokiem na dachy miasteczka i morze
      kiedy tam byles ?
      moze cos sie zmienilo?
      • Gość: Jack Re: Afithos jest piękne IP: *.plaszew.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 14:07
        Ja byłem w pierwszej połowie czerwca na Halkidiki.Ale w Afithos byłem tylko
        jedno popołudnie jak wypożyczyłem samochód.Ale od razu poczułem ten klimat, tą
        nietuzinkową specyfikę, wąskich uliczek, tawern, knajpek,miłych greków, no i
        plaża. Żałowałem tylko że mieszkałem w takiej Fource a tak blisko bo ok 30 km
        jest takie códowne miejsce jak Afithos. Ale obiecałem sobie, iż podczas
        kolejnej wizyty w Helladzie poszukam oferty tylko na Sprzepiękną Sithonię lub
        do Afithos.
        • Gość: aska Re: Afithos jest piękne IP: 80.48.253.* 11.07.03, 14:46
          szkoda ze nie byles dluzej bo zadalabym ci mnostwo pytan
          ja bylam w tym roku w biurze ktore organizowalo tam wyjazdy no i niestety juz
          nie maja ofert a jak wiem to tylko 1 biuro w krakowie organizowalo tam wyjazdy
          no to masz plany na kolejne wakacje
          powodzenia
          • Gość: Jack Re: Afithos jest piękne IP: *.plaszew.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 10:39
            Na pewno znajdziesz biuro, które organizuje wczasy w prześlicznym Afithos.A
            jeśli nie to jedź gdzieś możliwie najbliżej np. Kalithea, Nea Fokea i tylko tam
            nocuj, a wypoczywaj i upajaj się pięknem w Afithos. W ostateczności to też jest
            jakieś wyjście. Ja żałuję, że odkryłem Afithos tak późno, tuż przed samym
            powrotem.Gdybym zawitał tam wcześniej to z pewnością dojeżdżałbym z Fourki
            jeśli nie codziennie to na pewno bardzo często.
            pozdrawiam
            Jacek
    • Gość: tf Re: Afithos jest piękne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 03:04
      Pozwólcie włączyć się do rozmowy o Afitos.
      BYłem w Afitos tydzień na początku września, miło mi dołączyć się do Waszej
      opinii. Sądzę z wypowiedzi, że jesteście żądnymi wrażeń niepospolitych, a tych
      Afitos nie skąpi. Wróćcie tam jeszcze raz na dłużej, a wtedy poczujecie
      atmosferę tego miasteczka, polecam wieczorne kameralne spacery.Tu czuje się
      Grecję. Nie rozumiem tych którzy tracą czas w Paralii (2 dni tam się
      zatrzymałem w drodze powrotnej i nikomu nie polecam) Byłem samochodem, więc
      poznałem wszystkie "palce" Halkidiki. Warto wybrać się na Sithonię, bo o rejsie
      na Athos nie wspominam, bo to obowiązkowy punkt programu każdego szanującego
      się turysty. Polaków tam niewielu, bo nasze biura tam nie jeżdżą, preferują
      Kalitheę, Nea Fokia. Afitos polecił mi p.Piotr z Biura Euro-Tramp w Salonikach.
      Ich strona www.euro-tramp.gr
      Pozdrawiam miłośników Afitos, a sądząc po skromności wpisów niewielu tam
      zagląda, a szkoda. Ja wszystkim polecam
      • greeks Re: Afithos jest piękne 24.11.03, 07:54

> Pozdrawiam miłośników Afitos, a sądząc po skromności wpisów niewielu tam
        > zagląda, a szkoda. Ja wszystkim polecam
        -------------------------
        A ja się cieszę,że niewielu tam zaglada..I niech tak zostanie... Cisza nad
        Afitos. Nie piszcie nawet gdzie to jest,proszę!!;-) Pozdrawiam słonecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka