Gość: admfx IP: *.neonet.gliwice.pl 24.07.03, 20:05 wybieram się tam 02.08. Czy ktoś tam był? jeśli tak to jaka opinia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radek Re: elefteria-kosamos-kreta. IP: *.Astral.Lodz.PL 25.07.03, 11:02 Gość portalu: admfx napisał(a): > wybieram się tam 02.08. Czy ktoś tam był? jeśli tak to jaka opinia. poszukaj kilka postow nizej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: elefteria-kosamos-kreta. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 12:13 nie bylam w tym hotelu ale jak jechalam na wycieczke na Gramvouse to widzialam po drodze ten hotel serdecznie ci go odradzam dlatego ze plaza jest bardzo daleko, miasto (malo nastawione na turystow) jest dosc daleko a wokol hotelu oprocz gajow oliwnych nic wiecej nie ma. wiem ze tam jest ALL - inclusive za cene ok 2600 zl za ta sama cene na 2 tyg. mozesz pojechac do hotelu Alkion kolo Rethymnonu i tam jest ekstra bo wlasnie z tamtat wrocilam przedwczoraj jezeli interesowaly by cie jakies informacje na temat samej krety to napisz na adres email tamerza@wp.pl na pewno odpisze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: elefteria-kosamos-kreta. IP: 193.59.95.* 25.07.03, 14:17 Ja tam byłem 2 tygodnie. Jeśłi zależy ci na klimie - to bierz pokoje na 3piętrze - na II jeszcze nie ma we wszystkich pokojach. Są 2 Pokoje na 3 piętrze dwukrotnie (co najmniej) większe od pozostałych - są to narożne 301 i 312 - bierz 312 (od wschodu) - słońce tam w okno bije tylko rano, po południu już nie. Prąd w hotelu działa na tzw kartę dołączoną do klucza - jak ją włożysz do czytnika przy kontakcie - to prąd w pokoju jest - jak zabierzesz klucz ze sobą i wyjdziesz - to prąd jest odłączany - brak karty w czytniku. Jedzenie średnie. Picie - ujdzie. Do Kissamos masz ~5km (taxi 3,5 Eur), do morza ~500m - plaża piaszczysta, długa - ale nie za ciekawa. Lepiej brać auto i jechać na Falasarnę, lub Bali albo Elafonissi (po mojemu najlepiej do Falasarny - najbliżej i b. mało ludzi) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga do kate Re: elefteria-kosamos-kreta. IP: *.crowley.pl 19.08.03, 14:44 Gość portalu: kate napisał(a): > nie bylam w tym hotelu ale jak jechalam na wycieczke na Gramvouse to widzialam > po drodze ten hotel serdecznie ci go odradzam dlatego ze plaza jest bardzo > daleko, miasto (malo nastawione na turystow) jest dosc daleko a wokol hotelu > oprocz gajow oliwnych nic wiecej nie ma. wiem ze tam jest ALL - inclusive za > cene ok 2600 zl za ta sama cene na 2 tyg. mozesz pojechac do hotelu Alkion kolo > > Rethymnonu i tam jest ekstra bo wlasnie z tamtat wrocilam przedwczoraj jezeli > interesowaly by cie jakies informacje na temat samej krety to napisz na adres > email tamerza@wp.pl na pewno odpisze pozdrawiam A co ty możesz na temat tego hotelu powiedzieć?Nie byłaś w nim to nie p*****l głupot.Ja tam byłam w Lipcu i było wspaniale. Co za kretyni.Nie byli a piszą,że jest to d**y.Ludzie zastawówcie się co piszecie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: elefteria-kosamos-kreta. 26.07.03, 10:37 Przede wszystkich skorzystaj z wyszukiwarki Forum, to prostsze niż generowanie nowych, a niepotrzebnych wątków. Zarówno o hotelu Eleftheria, jak i o Kissamos (Kastelli) pisane już było wieeeelokrotnie. Zwykle pozytywnie. I ja się pod tą pozytywną opinią podpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: elefteria-kosamos-kreta. IP: 213.25.179.* 21.08.03, 08:37 A ja polecam. Byłem w zeszłym roku ( tylko na tydzień ) i było super. Basen świetny, głęboki. Niedaleko hotelu, jakieś 500 metrór ( droga przez gaje oliwne ) znajduje się mała wioska w której są dwie knajpy , w jednej można podjeść za niwielkie pieniądze 9 polecam musakę ) Pychota. A zaraz obok knajpa w której można wieczorami popić, Bardzo mało turystów w knajpie ( chyba że z hotelu, ale ci więcej na plaży lub w hotelu ) Knajpa w której przesiuaduja Grecy przy kawie i kieliszku wódki ( "tsikuria" czy jakoś tam ). Właściiciel knajpy miły Grek, mówiący po angielsku. Zaraz obok przystanek autobusowy do Chani i Kisamoss. Polecam kjazdę autobusem do Chanii aby pozwiedzać. Na lagunę nie wybieraj się z rezydentami tylko wykup wycieczkę na własną rekę. Laguna to chyba Falasarna a przy okazji zwiedzanie ruin rzymskiego zamku na górze . Przezycia niesamowute. JHak masz pytania to pytaj. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: elefteria-kosamos-kreta. IP: *.crowley.pl 21.08.03, 09:34 Ja też polecam Elefterie.Byłam tam w Lipcu tego roku i wróciłam zachwycona.Moje siostra również.Wrócimy tam na pewno w przyszłym roku!!!!!!!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś