Dodaj do ulubionych

RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS??

IP: *.bunkier.tbg.net.pl 26.07.03, 14:01
BYŁ KTOS MOŻE W TYM HOTELU W MIEŚCIE RODOS?? BO MAM ZAMIAR SIE TAM WYBRAC ,
HOTEL JEST TANI I BOJE SIE ŻE TO JAKAŚ RUDERA.JESLI BYLISCIE TO NAPISZCIE COS
O WARUNKACH W HOTELU, POŁOŻENIU ITD.
Obserwuj wątek
    • optymistic Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? 26.07.03, 15:44
      przepraszam że jak tak tu wyskoczę jak gumka z majtek,ale ile placisz i kiedy
      jedziesz? (szukam taniego pobytu na Rodos)
      A można też wiedziec z jakiego biura podróży??????
      z góry dzięki
    • Gość: Zuzia Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? IP: *.otenet.gr 26.07.03, 21:25
      Nie polecam hotelu Diana. To rzeczywiscie straszna rudera. Mieszkaja tam
      zwierzeta z gatunku karaluchow (10 cm dlugosci).Poza tym wszechobecny brud, i
      nie mila obsluga. Wiadomosci z pierwszej reki, poniewaz pracowalam tam. Wybierz
      radze cos innego.
      • Gość: ART Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? IP: *.bunkier.tbg.net.pl 27.07.03, 16:43
        Gość portalu: Zuzia napisał(a):

> Nie polecam hotelu Diana. To rzeczywiscie straszna rudera. Mieszkaja tam
        > zwierzeta z gatunku karaluchow (10 cm dlugosci).Poza tym wszechobecny brud, i
        > nie mila obsluga. Wiadomosci z pierwszej reki, poniewaz pracowalam tam.
        Wybierz
        >
        > radze cos innego.
        Dzieki ci zuziu za info, to chyba rezygnuje, a co polecisz w miescie rodos
        jakis tani hotelik?? znasz Victorie lub ALS??
        Jesli tak to napisz coś o nich?? Ty byłaś rezydentką biura??
        • Gość: Zuzia Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? IP: *.otenet.gr 27.07.03, 18:27
          Mieszkam na stale na Rodos i pracowalam w roznych miejscach Ale hotel Diana byl
          najgorszym miejscem. Wszystkie hotele w Rodos sa mniej wiecej takiej samej
          kategorii. Wiec sa tragiczne. Ceny podobne. Na twoim miejscu wybrala bym cos
          poza Rodos np: w miejscowosci IXia lub Triada, lub na wschodnim wybrzezu. Jest
          tam o wiele ladniejsze otoczenie. Miasto Rodos jest dobre dla ludzi, ktorzy
          lubia impry 24 godziny na dobe. Jest strasznie glosno i ludno. Plaza podobna
          jak w Sopocie w sezonie czyli czlowiek na czlowieku. Nie wiem nic na temat tych
          dwoch hoteli. Pozdrawiam
      • Gość: turysta Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? IP: *.cantonimotor.com.pl 06.08.03, 14:42
        pluskwy??????!!!!!
    • Gość: anka Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? IP: *.bunkier.tbg.net.pl 06.08.03, 12:20
      Zgadzam sie z przedmówczynią.Hotel Diana to tragedia, grzyb w pokojach na
      scianie , łazienki takie że strach do nich wejść bo brudno i syfiasto i w
      dodatku karaluchy i pluskwy wszechobecne.Samo [połozenie fatalne bo przy
      głośnej ruchliwej ulicy - nie da się spać!! Gorąco niesamowicie w pokojach bo
      nie ma klimy i balkonu nie otworzysz bo smród spalin z samcodu czy skutera leci
      do pokoju.A jesli chodzi o Ecco Holiday to zastanawiam sie czy sie z nimi nie
      sądować.
      Oczywiście za hotel płaciłam nieweile ale, myślałam że warunki będa skromne
      lecz bedzie w miare czysto- atu mi sie dostał pokój-wraz z lokatorami
      (karaluchy)!!!
      Takze polecam ci dopłacić 300- 400 zł wiecej i pojechać na wymarzone wakacje a
      nie do tego smierdzącego hotelu.Także zazwyczaj co tanie to do d....
      • Gość: urlopowicz Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? IP: *.cantonimotor.com.pl 06.08.03, 14:57
        jak można kwaterować ludzi w takich warunkach?????????!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka