Gość: ART IP: *.bunkier.tbg.net.pl 26.07.03, 14:01 BYŁ KTOS MOŻE W TYM HOTELU W MIEŚCIE RODOS?? BO MAM ZAMIAR SIE TAM WYBRAC , HOTEL JEST TANI I BOJE SIE ŻE TO JAKAŚ RUDERA.JESLI BYLISCIE TO NAPISZCIE COS O WARUNKACH W HOTELU, POŁOŻENIU ITD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
optymistic Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? 26.07.03, 15:44 przepraszam że jak tak tu wyskoczę jak gumka z majtek,ale ile placisz i kiedy jedziesz? (szukam taniego pobytu na Rodos) A można też wiedziec z jakiego biura podróży?????? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? IP: *.otenet.gr 26.07.03, 21:25 Nie polecam hotelu Diana. To rzeczywiscie straszna rudera. Mieszkaja tam zwierzeta z gatunku karaluchow (10 cm dlugosci).Poza tym wszechobecny brud, i nie mila obsluga. Wiadomosci z pierwszej reki, poniewaz pracowalam tam. Wybierz radze cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? IP: *.bunkier.tbg.net.pl 27.07.03, 16:43 Gość portalu: Zuzia napisał(a): > Nie polecam hotelu Diana. To rzeczywiscie straszna rudera. Mieszkaja tam > zwierzeta z gatunku karaluchow (10 cm dlugosci).Poza tym wszechobecny brud, i > nie mila obsluga. Wiadomosci z pierwszej reki, poniewaz pracowalam tam. Wybierz > > radze cos innego. Dzieki ci zuziu za info, to chyba rezygnuje, a co polecisz w miescie rodos jakis tani hotelik?? znasz Victorie lub ALS?? Jesli tak to napisz coś o nich?? Ty byłaś rezydentką biura?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? IP: *.otenet.gr 27.07.03, 18:27 Mieszkam na stale na Rodos i pracowalam w roznych miejscach Ale hotel Diana byl najgorszym miejscem. Wszystkie hotele w Rodos sa mniej wiecej takiej samej kategorii. Wiec sa tragiczne. Ceny podobne. Na twoim miejscu wybrala bym cos poza Rodos np: w miejscowosci IXia lub Triada, lub na wschodnim wybrzezu. Jest tam o wiele ladniejsze otoczenie. Miasto Rodos jest dobre dla ludzi, ktorzy lubia impry 24 godziny na dobe. Jest strasznie glosno i ludno. Plaza podobna jak w Sopocie w sezonie czyli czlowiek na czlowieku. Nie wiem nic na temat tych dwoch hoteli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? IP: *.cantonimotor.com.pl 06.08.03, 14:42 pluskwy??????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? IP: *.bunkier.tbg.net.pl 06.08.03, 12:20 Zgadzam sie z przedmówczynią.Hotel Diana to tragedia, grzyb w pokojach na scianie , łazienki takie że strach do nich wejść bo brudno i syfiasto i w dodatku karaluchy i pluskwy wszechobecne.Samo [połozenie fatalne bo przy głośnej ruchliwej ulicy - nie da się spać!! Gorąco niesamowicie w pokojach bo nie ma klimy i balkonu nie otworzysz bo smród spalin z samcodu czy skutera leci do pokoju.A jesli chodzi o Ecco Holiday to zastanawiam sie czy sie z nimi nie sądować. Oczywiście za hotel płaciłam nieweile ale, myślałam że warunki będa skromne lecz bedzie w miare czysto- atu mi sie dostał pokój-wraz z lokatorami (karaluchy)!!! Takze polecam ci dopłacić 300- 400 zł wiecej i pojechać na wymarzone wakacje a nie do tego smierdzącego hotelu.Także zazwyczaj co tanie to do d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urlopowicz Re: RODOS- HOTEL DIANA BYŁ KTOS?? IP: *.cantonimotor.com.pl 06.08.03, 14:57 jak można kwaterować ludzi w takich warunkach?????????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś