Dodaj do ulubionych

Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sierpien

31.12.07, 16:56
Planujemy (2+1) wyjazd (z Katowic) do ww hotelu w końcu lipca lub
przełom lipca i sierpnia z nasza 9-letnią syreną :) Czy ktos sie
wybiera w tym samym okresie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie IP: *.eranet.pl 03.01.08, 23:54
      ja lecę z synem 9 lat i córką 3 na przełomie czerwca i lipca:) jak wrócę to
      napiszę Wam opinię na forum
      • Gość: agnieszka Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 21:18
        To chyba się tam spotkamy, bo ja z moimi dziećmi (Kuba i Marcin 4 i
        7 lat) też wtedy lecimy. Dlaczego zdecydowałeś się na ten hotel?
        Ktoś Ci polecił? Jakie opinie słyszałeś?

Pozdrawiam
        Agnieszka
        • Gość: Mariusz Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie IP: *.eranet.pl 04.01.08, 21:34
          Czyli konkretnie lecicie w czerwcu czy lipcu ?:) pytanie do Agnieszki
          • Gość: Mariusz Re: Lindos Princess Beach 23.06 z Katowic IP: *.eranet.pl 04.01.08, 22:01
            to dla innych co też będą poszukiwać towarzystwa dla dzieci no i do baru.
            Wpisujcie się jak będzie nas więcej to założymy nowy post żeby Rafałowi? nie
            mieszać :)A hotel poleciła mi znajoma która była w zeszłym roku. Mimo kuszących
            ofert do Turcji i Egiptu zdecydowałem się za namową na Lindos
            • mcgregor99 Re: Lindos Princess Beach 23.06 z Katowic 13.03.08, 16:22
              ja wybieram sie również. z szanowną małżonką i synem lat 8 ... 23.06
              z Katowic.
          • Gość: Agnieszka Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.08, 13:53
            lecimy 23 czerwca z krakowa
        • rafal1965 Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie 06.01.08, 09:25
          Jednak wybraliśmy inny hotel: Eretria Village na Evii. Lindos po
          prostu za drogi a z Evii jest dobre miejsce wypadowe do zwiedzania
          Pozdrawiam,
          Rafał
          • Gość: agnieszka Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.08, 17:15
            No właśnie. Jest dość drogi. Ja zdecydowałam się lecieć z Grecos.
            Tam oferta jest jakieś 1500 zł tańsza (za całą rodzinę). Z
            doświadczenia wiem, że nie ma to wielkiego znaczenia. Hotel jest ten
            sam a rezydenci wszędzie tak samo podchodzą do swoich obowiązków.
            Głównie sprzedają wycieczki a w razie problemów dogadam się sama. W
            tamtym roku byłam z Rainbow na Krecie i rezydent to katastrofa.
            Nawet napisałam reklamację ale do dziś nie odpowiedzieli. Przysłali
            tylko katalog na 2008 rok:).
            O ile oczywieście biuro Grecos do wakacji nie zniknie, to myślę że
            nie ma róznicy kto sprzedaje hotel.
            Pozdrawiam
            Agnieszka
            • Gość: Mariusz Re: Lindos Princess Beach 23.06 z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 22:58
              Hotel tani nie jest jak chyba cała wyspa. Ale wypowiadając się na temat biur
              podróży, Moje doświadczenie z Egiptu jest takie, że TUI ma lepiej zlokalizowane
              pokoje niż inne małe biura. Tam gdzie byłem pokoje dla TUI były bez dopłaty z
              widokiem na morze a OASIS na drogę dojazdową, zmiana tylko za oficjalna dopłatą.
              Ale czasem ważniejsze jest dobre zaplecze:) i towarzystwo niż pokój w którym
              spędza się tylko noc. Na szczęscie czas plynie szybko i za chwilę będzie czerwiec:)
            • Gość: anna Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 18:54
              Grecos to świetne biuro i super dobrani rezydenci z ogromną wiedzą.
              Ja byłam w zeszłym roku na wycieczce Rodos nocą z Panią Agnieszką i
              jak nas posadziła w antycznym teatrze i zrobiła wykład o historii to
              nikt sie nie podniósł jak skończyła, byliśmy w szoku. Można jechać
              samemu na wycieczkę ale wycieczka plus dobry przewodnik to jest to o
              co chodzi.mam nadzieję, że grecos wszystkich rezydentów ma takich
              jak na rodos, pod warunkiem, że się ich normalnie traktuje, bo
              dziewczyny tam wiele przeszły, a wszystkie były sympatyczne.
              Rezydent to człowiek, który moze sprawić że wakacje będą jeszcze
              bardziej udane. Warto przyjść na spotkanie i pogadać, mogą dużo
              podpowiedzieć. Szkoda, że nie było tego hotelu w zeszłym roku, ale
              polecam La Vitę w mieście Rodos
              • baba113 Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie 29.02.08, 15:17
                witam my też do tego hotelu tyle że w terminie od 16.06 do 30.06
                więc zagrzejemy wam miejsca przy barze :-)) to nasze pierwsze
                wakacje z synkiem ( w czerwcu będzie miał 8 m-cy) więc mam nadzieję
                że hotel spełni nasze oczekiwania. My również lecimy z Griecosa
                słyszałam bardzo wiele pochlebnych opini o nich. Pozdrawiam i do
                zobaczenia na Rodos

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka