rafal1965 31.12.07, 16:56 Planujemy (2+1) wyjazd (z Katowic) do ww hotelu w końcu lipca lub przełom lipca i sierpnia z nasza 9-letnią syreną :) Czy ktos sie wybiera w tym samym okresie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie IP: *.eranet.pl 03.01.08, 23:54 ja lecę z synem 9 lat i córką 3 na przełomie czerwca i lipca:) jak wrócę to napiszę Wam opinię na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 21:18 To chyba się tam spotkamy, bo ja z moimi dziećmi (Kuba i Marcin 4 i 7 lat) też wtedy lecimy. Dlaczego zdecydowałeś się na ten hotel? Ktoś Ci polecił? Jakie opinie słyszałeś? Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie IP: *.eranet.pl 04.01.08, 21:34 Czyli konkretnie lecicie w czerwcu czy lipcu ?:) pytanie do Agnieszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Lindos Princess Beach 23.06 z Katowic IP: *.eranet.pl 04.01.08, 22:01 to dla innych co też będą poszukiwać towarzystwa dla dzieci no i do baru. Wpisujcie się jak będzie nas więcej to założymy nowy post żeby Rafałowi? nie mieszać :)A hotel poleciła mi znajoma która była w zeszłym roku. Mimo kuszących ofert do Turcji i Egiptu zdecydowałem się za namową na Lindos Odpowiedz Link Zgłoś
mcgregor99 Re: Lindos Princess Beach 23.06 z Katowic 13.03.08, 16:22 ja wybieram sie również. z szanowną małżonką i synem lat 8 ... 23.06 z Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.08, 13:53 lecimy 23 czerwca z krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
rafal1965 Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie 06.01.08, 09:25 Jednak wybraliśmy inny hotel: Eretria Village na Evii. Lindos po prostu za drogi a z Evii jest dobre miejsce wypadowe do zwiedzania Pozdrawiam, Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.08, 17:15 No właśnie. Jest dość drogi. Ja zdecydowałam się lecieć z Grecos. Tam oferta jest jakieś 1500 zł tańsza (za całą rodzinę). Z doświadczenia wiem, że nie ma to wielkiego znaczenia. Hotel jest ten sam a rezydenci wszędzie tak samo podchodzą do swoich obowiązków. Głównie sprzedają wycieczki a w razie problemów dogadam się sama. W tamtym roku byłam z Rainbow na Krecie i rezydent to katastrofa. Nawet napisałam reklamację ale do dziś nie odpowiedzieli. Przysłali tylko katalog na 2008 rok:). O ile oczywieście biuro Grecos do wakacji nie zniknie, to myślę że nie ma róznicy kto sprzedaje hotel. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Lindos Princess Beach 23.06 z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 22:58 Hotel tani nie jest jak chyba cała wyspa. Ale wypowiadając się na temat biur podróży, Moje doświadczenie z Egiptu jest takie, że TUI ma lepiej zlokalizowane pokoje niż inne małe biura. Tam gdzie byłem pokoje dla TUI były bez dopłaty z widokiem na morze a OASIS na drogę dojazdową, zmiana tylko za oficjalna dopłatą. Ale czasem ważniejsze jest dobre zaplecze:) i towarzystwo niż pokój w którym spędza się tylko noc. Na szczęscie czas plynie szybko i za chwilę będzie czerwiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 18:54 Grecos to świetne biuro i super dobrani rezydenci z ogromną wiedzą. Ja byłam w zeszłym roku na wycieczce Rodos nocą z Panią Agnieszką i jak nas posadziła w antycznym teatrze i zrobiła wykład o historii to nikt sie nie podniósł jak skończyła, byliśmy w szoku. Można jechać samemu na wycieczkę ale wycieczka plus dobry przewodnik to jest to o co chodzi.mam nadzieję, że grecos wszystkich rezydentów ma takich jak na rodos, pod warunkiem, że się ich normalnie traktuje, bo dziewczyny tam wiele przeszły, a wszystkie były sympatyczne. Rezydent to człowiek, który moze sprawić że wakacje będą jeszcze bardziej udane. Warto przyjść na spotkanie i pogadać, mogą dużo podpowiedzieć. Szkoda, że nie było tego hotelu w zeszłym roku, ale polecam La Vitę w mieście Rodos Odpowiedz Link Zgłoś
baba113 Re: Lindos Princess Beach (Rodos, Tui) lipiec/sie 29.02.08, 15:17 witam my też do tego hotelu tyle że w terminie od 16.06 do 30.06 więc zagrzejemy wam miejsca przy barze :-)) to nasze pierwsze wakacje z synkiem ( w czerwcu będzie miał 8 m-cy) więc mam nadzieję że hotel spełni nasze oczekiwania. My również lecimy z Griecosa słyszałam bardzo wiele pochlebnych opini o nich. Pozdrawiam i do zobaczenia na Rodos Odpowiedz Link Zgłoś