Dodaj do ulubionych

Rodos- hotel Solemar- Ixia

IP: 195.136.95.* 13.08.03, 09:31
Czy ktoś może tam był? może coś powiedzieć o tym hotelu i okolicy?
z góry dzięki
Anka
Obserwuj wątek
    • Gość: iwka Re: Rodos- hotel Solemar- Ixia IP: *.acn.pl / 10.66.0.* 14.08.03, 14:33
      Witaj!
      Byłam w tym hotelu. Dla mnie hotel lekko "przechodzony"- wybudowany chyba w
      latacvh 70- tych.Benadziejne łazienki, bardzo mały balkon, ogólnie - bez
      rewelacji z tendecją do nie polecania!!!
      Basen przy hotelu owszem duży-ale moooocnooo Chlorowana woda!!!
      Kanał muzyczny nie działał.Po przyjeżdzie dostaliśmy obrzydliwy pokój z jeszcze
      gorszym widokiem, więc na drugi dzień poprosliliśmy o zmianę- i było w
      miarę.... Byłam pierwszy raz w Grecji ale znajoma ostrzegała że trzy gwiazdki
      greckie to dwie tureckie....i tak było..
      Jednym dużym plusem tego hotelu jest naprawdę znakomite jedzenie i
      przesympatyczny kucharz.Warto wykupić dwa posiłki dziennie.
      Okolica jest w porządku- jeśli chodzi o tawerny i bary.
      Do Rodos taksówka 6 euro.
      Plaża kamienista i bardzo drogie i mocno zużyte leżaki na plaży-7 Euro za dwa
      leżaki i jedną parasolkę na dobę...
      Jeśli jedziesz z Ecco- uważaj na rezydentkę Panią Joasię Pawłowską- kopletna
      pomyłka jeśli chodzi o rezydentów...........
      Pozdrawiam

• Gość: zuzia Re: Rodos- hotel Solemar- Ixia IP: *.otenet.gr 14.08.03, 16:14
      Co do opinii o hotelu to zgadzam sie. Nic specjalnego.Nie po to jednak jedzie
      sie do grecji aby siedziec w hotelu. Taksowka do miasta Rodos kosztuje
      normalnie 3 euro. Nie daj sie naciagnac taksowkarzom. Milego pobytu.
      • Gość: iwka Re: Rodos- hotel Solemar- Ixia IP: *.acn.pl / 10.66.0.* 14.08.03, 16:17
        Witaj Zuziu- masz informacje nie z pierwszej ręki- wszyscy turyści płacą z Ixii
        do Rodos 6 euro.
        • Gość: Zuzia Re: Rodos- hotel Solemar- Ixia IP: *.otenet.gr 14.08.03, 18:06
          Raczej tak bo "Panowie Taksowkarze" nie wlanczaja licznika. Ja normalnie place
          3 albo 4 euro. Mieszkam na Rodos dlatego mam informacje z pierwszej reki.
          Pracowalam kiedys w hotelu Solemar. Nazywalam go wtedy hotelem anty polskim, ze
          wzgledu na nie mila grecka obsluge. Pozdrawiam Zuzia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka