Gość: Rysiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 16:34 Witam. Mam pytanie, czy ktoś był na Krecie w hotelu Sirios Village? Jeżeli tak, to proszę jakiś komentarz odnośnie warunków w hotelu,jedzenia itp. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenka Re: Sirios Village IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 10:49 Ja bylam 2 lata temu w tym hotelu.Swietny osrodek skladajacy sie z hotelu glownego/niewiele pokoi+recepcja/oraz z bungalowow z ladnie urzadonymi pokojami+ lazienki.W pokojach jest TV/tylko programy greckie/ i lodowka przydatna w czasie upalow.W pokojach tez dziala indywidualnie sterowana klima -bardzo sprawna co wazne. Sa 2 baseny jezeli chcesz miec lezak w fajnym miejscu trzeba wstac ok.godz.8-ej rano. Jedzenie: jak na grecje to dobre.Sporo wszystkiego czasami bywaja kolejki ale wszystku w granicach wytrzymalosci.Jednym slowem OK. Dojscie do morza jest takie sobie poniewaz trzeba przyejsc przez b.ruchliwa ulice.Niestety za pojego pobytu nie bylo sygnalizacji swietlnej.Zeby przejsc czasami trzeba bylo wymuszac na samochodach pierwszenstwo. Plaza i owszem widoki natomiast fantastyczne. Osrodek oceniam bardzo dobrze.Jestem osoba wymagajaca i w zasadzie nie mialal do czefgo sie przyczepic. Polecam. Aha tuz przy hotelu jest tawerna "zorbas". Swietnie karmia za niezbyt wysoka kase.Atmosfera iscie grecka. Pozdrawiamk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popierdółka Re: Sirios Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 00:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=14484460&a=14484460 Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_99 Re: Sirios Village 22.03.08, 09:19 byłam pół roku temu. polecam w 100% a też jestem osoba wymagającą. więcej opinii (jak najbardziej prawdziwych) znajdziesz na portalu wakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś