Gość: Anka IP: 213.77.48.* 01.09.03, 12:47 Czy ktoś tam był? Jakie wrażenia? Szukam informacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kerim Re: Blue Bay Kreta z ECCO IP: *.sap.com / 10.31.180.* 03.09.03, 10:13 spędzałem tam wakacje w sierpniu co Ciebie interesuje ? podaj adres prywatny Odpowiedz Link Zgłoś
asochac1 Re: Blue Bay Kreta z ECCO 03.09.03, 16:23 Ja tez sie tam wybieram. Sprawdzłaś może to biuro podróży? Bo mnie bardzo zaniepokoiło to, że oni są dwa razy w rejestrze: gość rejestrował Ecco World Travel w 2000r i po roku wygasło mu zezwolenie. Potem zarejestrował Ecco Holidays 2002 a ubezpieczenie firmy ma do 30/09/2003. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie???? Usiłowałam sie dodzwonić do Izby Turystyki ale bez skutku. Co o tym myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eden Re: Blue Bay Kreta z ECCO IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 17:19 Nie musisz się przejmować. Ecco Holiday & Ecco World Travel to produkt tego samego autora. Z tą różnica jedynie, ze Ecco Holiday organizuje wyjazdy masowe, wypoczynek w różne strony świata dla turystów zorganizowanych. Natomiast EWT zajmuje sie organizacją wyjazdów dla klientów indywidualnych w bardziej egzotyczne zakątki naszego globu oraz prowadzi rezerwację i sprzedaż biletów lotniczych... Spokojniejsza...? Pozdrawiam, e. Odpowiedz Link Zgłoś
asochac1 Re: Blue Bay Kreta z ECCO 03.09.03, 17:49 nie do końca bo z Ecco Holiday chcę jechać jako osobnik indywidualny (tzn z rodziną) a Ecco WT wygasło zezwolenie na działalność (wg. rejestru w 01/2002 roku...) Fakt, że zezwolenie wygaslo, a nie zostało cofniete trochę mnie pociesza, ale to chyba jednak trochę ryzyko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Blue Bay Kreta z ECCO IP: 217.153.104.* 17.09.03, 10:44 Byłem w Blue Bay dwa tygodnie z moja rodziną i wszyscy są zadowoleni. Wróciłem 6 września. Zupełenie spokojnie mogę polecić i ten hotel i to biuro. Standard hotelu niezły, jedzenie może trochę monotonne (jest tego dużo, ale mało urozmaicone wg mnie). Rezydenci Ecco mają codziennie dyżury w tym hotelu. Jest też fajny animator (Ariel), ale on chyba koło 20 września miał wracać do kraju. Jak macie jakieś pytania to pytajcie, mogę odpowiedzieć albo na forum, albo dajcie namiary prywatne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś