Gość: Aneta Re: Rodos, Kalithea Hotel, kto zna? IP: *.inetia.pl 03.09.03, 09:21 Witam, kto z Was byl w tym hotelu? prosze gorąco o informacje. pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Rodos, Kalithea Hotel, kto zna? 03.09.03, 09:40 Gość portalu: Aneta napisał(a): > Witam, kto z Was byl w tym hotelu? prosze gorąco o informacje. pozdrawiam Aneta Byłam 3 razy w Kalithea na Rodos i nigdy nie słyszałam o tym hotelu :( A z jakim biurem jedziesz i ile on ma * ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Rodos, Kalithea Hotel, kto zna? IP: *.inetia.pl 03.09.03, 12:01 sorki, zle sie wyrazilam, chodzi mi o hotele 3 gw godne polecenia w Kalithea Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Rodos, Kalithea Hotel, kto zna? 03.09.03, 13:12 Ja za każdym razem zatrzymywałam się w hotelu Kresten Palace, ale on jest 4* (kategoria grecka A). Jest to godny polecenia hotel. Drugi, który mogę polecić to jest Kalithea Mare Palace (też 4*). Jest jeszcze bardzo fajny hotel Virginia i on ma 3+*. Słyszałam od znajomych, że to b. dobry hotel, ale sama na sobie tego nie sprawdziłam :) Odpowiedz Link Zgłoś