Dodaj do ulubionych

objazdówka z triadą, Grecja 7+7

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 06.09.03, 12:40
witam. w poniedziałek lecę do grecji na słynną objazdówkę z Triadą.
zapoznałam się z większością opini na tym forum i mam nadzieję że ta
wycieczka będzie udana! :) oczywiście spiszę wrażenia. a może ktoś też leci?
pozdrowienia od optymistycznie nastawionej turystki :)
Obserwuj wątek
    • gale Re: objazdówka z triadą, Grecja 7+7 08.09.03, 17:46
      Trzymam kciuki i zycze naprawde wspanialej zabawy :)
    • Gość: nika Re: objazdówka z triadą, Grecja 7+7 IP: *.otenet.gr 16.09.03, 18:42
      witam prosto z objazdwki. teraz jestem w Delfach. pierwszy tydzien mielismy
      pobyt, teraz zwiedzamy. no i jestem b. zadowolona, jak i wiekszosc wycieczki.
      oczywiscie sa pewne male potkniecia ale przeciez nie ma idealow.
      jesli chodzi o pobyt to trafilismy na riwiere olimpijska. oczywiscie paralia i
      olimpic beach. my mialysmy wieksze szczescie bo trafilismy do olimpic beach.
      znacznie mniejsze, spokojniejsze a wiec ladniejsze. no i nie za duzo sklepow z
      futrami. warunki dobre, bylysmy w apartamentach czysto i schludnie.

a teraz ludzie sluchajcie!!!!!!!!!!! w delfach jestesmy w hotelu CC (class
      A)!!!!!!!!!!!! piekne pokoje, aneks kuchenny, sniadanie do lozka, po prostu
      full wypas. i co wy na to? wakacje z triada i nocleg w tak wspanialym hotelu,
      przy glownej ulicy. zobaczymy jak bedzie w atenach. nazwy hotelu jeszcze nie
      znam ale wiem ze wszyscy bedziemy w jednym hotelu.

tak wiec gorace pozdrowienia z ciagle slonecznej i cieplej grecji, dla chlodnej
      polski
      • Gość: Johny Re: objazdówka z triadą, Grecja 7+7 IP: hpcache:* 17.09.03, 08:57
        > i co wy na to? wakacje z triada i nocleg w tak wspanialym hotelu,

No i bardzo dobrze. Nikt nie mówi że Triada ma byle jakie hotele. Niektóre są
        naprawdę ekstra. Przy opcji traf trzeba byc przygotowanym na traf i nie
        narzekać jeśli trafi się byle co. To normalne. A że tak dobrze trafiłaś to
        dodatkowo gratulacje.
        Pozdrawiam i życzę miłego zwiedzania.
        PS. Kto jest twoim pilotem? Chyba nie pani Lubańska, skoro masz pozytywne
        odczucia?
        • gale Re: objazdówka z triadą, Grecja 7+7 17.09.03, 13:02
          Albo Edytka Lukasiewicz :)
          • Gość: hanka Re: objazdówka z triadą, Grecja 7+7 IP: *.pl 18.09.03, 14:08
            w drugim tygodniu naszego pobytu w paralii dolaczyly do naszego hotelu 4 osoby
            z objazdowki.byli juz po zwiedzaniu,tak samo -----bardzo podobalo im sie w
            Delfach ,ale za to Ateny to porazka.Hotel czy apartament nazwali slamsem z
            widokiem na brudne podworko.Jak wrocisz -to napisz jak bylo w Twoim przypadku!
    • Gość: nika Re: objazdówka z triadą, Grecja 7+7 IP: *.torun.dialup.inetia.pl 23.09.03, 22:58
      już wróciłam. jestem bardzo bardzo zadowolona. zresztą jak większość mojej
      grupy, bo na objazdówce były trzy autokary z czego dwa piętrusy na ok 70 osób.
      czyli impreza masowa. dwa jechały równolegle i zazwyczaj spotykaliśmy się na
      lanchach wtej samej tawernie lub greckim "fast foodzie" na trasie. naszym
      pilotem był p. Dariusz Błaszczak. rewelacyjny. naprawdę tutaj dla niego wyrazy
      uznania. pilotowanie 70osób to nie jest łatwa sprawa. pan Dariusz bardzo się
      starał. nie było żadnych poślizgów czy niespodzianek. wszystko szło bardzo
      gładko, do tego starał się organizować jaikeś wieczorki integrujące grupę.
      drugim wspaniałym człowiekiem był nasz kierowca Dimitri. nie wiem czy ktoś na
      niego trafił. starał się nam pokazać jak najwięcej. na trasie czasem
      zastępował pilota i opowiadał różne rzeczy, jezdził po miastach aby nam je
      lepiej pokazać i bardzo się zżył z grupą.
      co do hoteli to naprawdę nie były złe. średni standard. zazwyczaj trafiałyśmy
      na dobry hotel. co do Aten to faktycznie nieciekawa okolica te centrum. Hotel
      Athina - ciasne pokoje ciemny korytarz ale czysto i bez karaluchów.idzie się
      do tego przyzwyczaić. myśmy miały najpierw pobyt apotem zwiedzanie, także
      przez tydzień zdążyłyśmy sie oswoić z tym wszystkim, tzn ciasnymi pokojami
      (chyba maksymalnie wykorzystują poierzchnię budynków), brakiem zasłonek czy
      kabin prysznicowych, wyrzucaniem papieru toaletowego do śmietników, wodzie
      gdzieniegdzie lecącej słabym strumieniem (bo też oszczędzają), dziurami w
      podłodze zamiast kibelków w coniektórych publicznych toaletach i bezpańskimi
      wałęsającymi się psami i kotami. no i tym ich greckim luzie. nigdzie się nie
      spieszą i niczym nie przejmują, nie przywiązują wagi do przedmiotów
      materialnych. także nie oczekiwałyśmy luksusów, nie nastawiałyśmy się na nie
      wiadomo co i może dlatego jesteśmy zadowolone. oczywiście zdarzali się ludzie
      którzy robili problemy z tego powodu że nie są na tym samym piętrze co
      znajomi, albo że zawsze są na końcu przydzielani do hoteli i to powoduje że
      trafiają na gorsze. pozostawię to bez komentarza. z pilota jesteśmy
      zadowolone. jeśli będę miała możliwość to w przyszłym roku też się wybiorę na
      jakąś objazdówkę z triadą. pozdrawiam.
      acha. ostatniego dnia trafiłyśmy na kolejny super hotel w Korinos. nad
      brzegiem morza, czyściutki, nowiutki, leżaczki na plaży. wylot miałyśmy
      dopiero o 23.30 i nasz pilot, pan Darek załatwił, że mogliśmy pozostać w
      hotelu aż do końca tzn. do 19. tak więc zyskaliśmy cały dzień leżenia na
      plaży, możliwości umycia się i spokojnego spakowania się. i jak widać to
      wszystko zależy od pilota. nie wiem jak ludzie z innych grup ale my byliśmy
      zadowoleni.
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka