magdusijaa 10.06.08, 23:18 czy sa wsrod was chetni na rejs po cykladach. dokladnie szukam osob posiadajacej umiejetnosci zeglarskie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koma Re: cyklady- rejs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 23:25 Już byłam - dwukrotnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
amigo50 Re: cyklady- rejs 11.06.08, 06:33 Oj! Chętni to oczywiście są! Mogę się nawet wpisać na pierwszą pozycję na listę chętnych :-)) Tydzień temu wóciłem właśnie z rejsu po Cykladach i był to już dwudziesty chyba któryś rejs prowadzony przeze mnie w tamtym rejonie, ale ciągle znajduję wystarczającą ilość powodów aby popłynąć tam ponownie. W tym roku odkryłem kolejny taki baaaardzo duży powód. Ten powód to Amorgos. Mimo tylu wcześniejszych rejsów w tamtym rejonie, to na Małe Cyklady i Amorgos dotarłem w tym roku po raz pierwszy i zdecydowanie polecam, choć są to wyspy, które leżą tak trochę z boku i jednak w dość odległym rejonie Cyklad. A jeśli chodzi o umiejętności żeglarskie? Hmmmm..... No, jakoś sobie radzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś