dwinkiel 11.07.08, 10:27 Wróciłam z Dolphin Beach, mogę odpowiedzieć na pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Chalkidiki Possidi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 12:23 Jak z plażami tam? jak okolica? Ogólnie to niejestem wymagającą dlatego proszę o szczere odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anndi Re: Chalkidiki Possidi 16.09.08, 08:23 witam! plaża na przeciwko hotelu dosyć ładna ale do wody trzeba wchodzić w butach ze wzgledu na jeżowce i nieprzyjemne dno w na początku. Polecam jednak spacerek ok.20 min w strone cypla (widać go gołym okiem :)), za cyplem jest piękna, długa, piaszczysto-żwirkowa (drobny żwirek) plaza bez głazów w wodzie, bez jeżowców itp. gdzie buty są zbędne. Radzę jednak kupić parasol (7-8eu w markecie) bo słońce operuje tam niemiłosiernie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dwinkiel Re: Chalkidiki Possidi 16.09.08, 15:46 Ja chodziłam kawałek w lewo od hotelu Dolphin do kawiarni plażowej (żółte parasole + leżanki)za cenę kawy frappe , lodów lub piwa można było spędzić pod parasolem 2 - 3 godziny. Natomiast wejście do wody było trochę kamieniste ale dosłownie po paru krokach był piasek i nie trzeba było butów plażowych. Przy hotelu owszem w miarę fajnie ale koniecznie w butkach. Odpowiedz Link Zgłoś