stej4 02.02.09, 13:03 Witam serdecznie, zapraszamy na Naszego kolejnego blog'a poświęconego tej przepieknej greckiej wyspie! www.lefkada.blog.onet.pl Mamy nadzieję, że informację tam umieszczone będą dla kogoś pomocne :) Pozdrawiamy, A. i J. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
logopeda9 Re: Lefkada.. :) 02.02.09, 15:18 Przepiękne zdjęcia!!! relacji jeszcze nie przeczytałam ,ale po lekturze tej z Zante wierzę że jest świetna i baaaardzo pomocna! Super,że komuś SIĘ CHCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aducha Re: Lefkada.. :) IP: 80.54.67.* 02.02.09, 16:39 Wspaniały blog.Bardzo czekałam na relacje, dziękuję bardzo.Informacje z blogu o Zakynthos były nam niesamowicie pomocne przy zwiedzaniu tej wyspy,a teraz pomoc o Lefkadzie.SUPER!! Ciekawe, gdzie planujecie w tym roku podróż, bo my tam pewnie za rok (hi,hi...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logopeda Re: Lefkada.. :) IP: *.chello.pl 02.02.09, 17:13 "zapraszamy na Naszego kolejnego blog'a". Kolejny ????? - 100% "sponsorowany". Podaj adres poprzednich. Szkoda słów........... Odpowiedz Link Zgłoś
stej4 Re: Lefkada.. :) 02.02.09, 17:23 @logopeda9, cieszę się, że się podoba :) @aducha, w tym roku będzie - w porównaniu do dwóch poprzednich lat - b. mało egzotycznie ;) tzn. Kreta, i "jak wszyscy", tzn. z biurem podróży ;) Ale okazja wyjątkowa, to i wymyślać - i męczyć się (w sensie podróży..) - nie będziemy :) Dzięki, bo dla takich opinii warto robić takie rzeczy :) @logopeda, mogę prosić o sprostowanie? Bo w ogóle nie rozumiem. Login jakoś dziwnie podobny to autorki posta powyżej, natomiast ton wypowiedzi.. zupełnie inny. Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aducha Re: Lefkada.. :) Do stej4 IP: 80.54.67.* 02.02.09, 19:35 Proszę mnie nie utożsamiać z autorem postu logopeda- też nie rozumiem o co mu chodzi.Brrrrrrr..... A Kreta jest piękna i też jest egzotycznie- Gramvousa(Balos) i Elaffonisi robią wrażenie. Życzymy udanych wakacji, a to że zorganizowane przez biuro w niczym nie powinno przeszkadzać, a nawet jest mały plusik nie przejmowania się niczym.Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy za stronkę z Lefkadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lef - psiada Re: Lefkada.. :) IP: *.chello.pl 02.02.09, 19:44 To bardzo ciekawa oferta. Z jakiego biura mogę tam polecieć? Pokarz mi tą wyspę na mapie. Gdzie mogę zgłosić rezerwację ? Odpowiedz Link Zgłoś
stej4 Re: Lefkada.. :) 02.02.09, 20:07 @aducha, nie, nie :) Miałem na myśli podobieństwo między "logopeda" a "logopeda9", nie Ciebie :) Kreta? :) Oj, miejsca, które wymieniłaś.. :).. Widziałem na zdjęciach, i z pewnością odwiedzę :) Czyżbyś miała jakieś doświadczenia z Kretą? :) Egzotycznie, grecko i przepięknie jest na pewno :) Słowa egzotycznie użyłem w sensie tego, że jak ktoś słyszy Lefkada, to "Yyy, a gdzie to? Grecja? Co Ty nie powiesz?" ;) Taki to już urok tych mało znanych miejsc :) co - tak na marginesie - ma jak dla mnie więcej zalet, niż wad! Bardzo się cieszę, że blog przypadł do gustu :) W planach jest.. Och, cóż nie jest w planach.. Zrobię, to dam znać, a na razie... ciiii!.. :) @lef - psiada, mapa - wszystko na stronie, zapraszam. Z tego co pisał grekan w innym wątku, z PL można załatwić to przez biuro podróży firotour.rybnik.pl . Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aducha Re: Lefkada.. :) IP: 80.54.67.* 02.02.09, 22:09 Do psiady-Potwierdzam Lefkadę i Kefalonię ma czeskie biuro firotour i jego przedstawiciel w Polsce firotour Rybnik. Wyloty z Pragi i Ostravy,10-lub 11 dniowe. Do stej4-Kreta z wysp greckich była pierwsza.Dawno, bo w 2005 roku, ale wrażenia z tych 2 miejsc zostają do dzisiaj. Zwłaszcza z Balos, gdzie powoli ukazuje się oczom po kilku minutach wędrówki widok zapierający dech...Gwarantuję,że będziecie pod wrażeniem. Nasi przyjaciele swojego czasu mieli,,napady" na Kretę 4 razy pod rząd i jeszcze marudzą,że tęsknią tylko czasu brak, bo warto inne miejsca też zobaczyć.Zresztą o podróżach i podróżniczych marzeniach można byłoby pisać i pisać. Nas to trzyma chyba przy życiu i pozwala przetrwać do lata. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w tworzeniu takich wspaniałych relacji.Takich zdolności zazdroszczę!!(wiem,wiem,że zazdrościć brzydko. Nic na to nie poradzę...) Odpowiedz Link Zgłoś