Gość: D.N IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 19:08 Czy ktoś może udzielić mi informacji na temat hotelu Gerakina ,patrzyłem w wyszukiwarce są ale dość czasowe opinie a przez 2 lata to wiele na + lub nie się mogło zmienić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leon Re: Gerakina na Chalkidiki IP: 91.192.78.* 02.03.09, 21:59 Byłem w tym hotelu w ubiegłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.N Re: Gerakina na Chalkidiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 16:49 leon- a mógłbyś powiedzieć coś o nim jak plaża pokojeie,jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medor Re: Gerakina na Chalkidiki IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.09, 18:55 Dolaczam sie do prosby tez wybieramy sie tam w lipcu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Gerakina na Chalkidiki IP: 91.192.78.* 03.03.09, 19:27 Ośrodek wygląda tak jak opisuje go katalog neckermana.Hotel gerakina to budynek główny i bungalowy(ponad 100).W hotelu są dwie kawiarnie kryty basen i inne atrakcje. My byliśmy w cztery osoby więc mieszkaliśmy w bungalowach.Wewnątrz dwa pokoje ,łazienka,klimatyzacja, lodówka i telewizor.Ogólnie bardzo czysto, codziennie sprzątanie i wymiana ręczników.Wychodząc z pokoju zostawialiśmy laptopa kamerę aparat pieniądze i nigdy niczego nie brakowało.Teren bardzo duży i zadbany. Codzienne koszenie i nawadnianie trawy. Bardzo dużo zieleni.Na terenie ośrodka korty tenisowe.Sama plaża nie zbyt duża ,ale można wypożyczyć sprzęt(do sportów wodnych).Przy samej plaży kolejne dwa bary i duży basen, a obok niego mały brodzik.Przy basenie drink bar. Trzy razy w tygodniu animacje dla wszystkich chętnych aerobik ,golf i inne zabawy. A wieczorem w jednym z barów przy basenie zabawa. Posiłki,,hmmm coś wspaniałego . Takiej ilości dań i tak bogatego menu jeszcze nie widziałem.Śniadania to kawa herbata chleb bułki (różne rodzaje)ciasto sok pomarańczowy mleko grzanki ser sałatki jajka wędliny zapiekanki lody parówki i jeszcze wiele innych dań . Wszystko oczywiście bez ograniczeń (szwecki stół).Obiad tak samo, kilka dań mięsnych ,drób ,ryby , makarony, ryż,zapiekanki ciasto lody owoce,kilkanaście rodzai sałatek.Co chwile donosili nowe potrawy.Podczas obiadu napoje typu woda piwo wino płatne. Nikt na nic nie musiał czekać.W ośrodku tym przebywają turyści z całego świata. Ale na stołówce szybko zauwazysz kto jest z polski.A wiesz po czym? tak jak pisałem, nikt nikomu, niczego nie wydziela. Do obiadu codziennie były brzoskwinie,morele ,arbuz. Kto chciał to podchodził i sobie brał po jednej lub dwie sztuki a nasi rodacy jak szarańcza po kilkanaście, chowali do kieszeni,kobiety do torebek.Wstyd! Ogólne wrażenie bardzo bardzo pozytywne.My tam byliśmy w lipcu przez dwa tygodnie i napewno tam wrócimy. Jak coś jeszcze to pytaj.A i jeszcze jedno potworne upały ok 40 stopni codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.N Re: Gerakina na Chalkidiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 20:31 wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Gerakina na Chalkidiki IP: 82.160.230.* 04.03.09, 14:14 Kiedy planujesz tam pobyt ja 15.08.2009 ok 2tyg. rodzina 2+1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medor Re: Gerakina na Chalkidiki IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 17:17 Serdeczne dzieki z info. Pytanko dotyczy internetu ....czy mozna sie laczyc z laptopa wlasnego ...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.N Re: Gerakina na Chalkidiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 18:07 podpinam się pod prośbę medor(a)...Pytanko dotyczy internetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.N. Re: Gerakina na Chalkidiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 18:05 Jo-pewnie się spotkamy my będziemy od 22.08 do 29 i też rodzinka 2+1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Gerakina na Chalkidiki IP: 91.192.78.* 04.03.09, 21:42 W ubiegłym roku nie było,ale jest kącik internetowy przy recepcji.I ważne, jeden recepcjonista jest polsko języczny.Może jeszcze kilka słów na temat upominków.My robiliśmy je w okolicznych sklepach i wydawało nam się ze jest tanio.Ale wracając do domu na kilka dni zajechaliśmy na Riwierę Olimpijską do miejscowości Paralia ( taki nasz sopot lub zakopane ). Tam okazało się że wszystko jest tańsze niż w Gerakinie, z wyjątkim piwa.Tanie i firmowe kosmetyki oraz wysoko gatunkowe alkohole można kupić w super markecie Cosmos w Salonikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.N Re: Gerakina na Chalkidiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 22:36 No wielki jesteś gościu(leon) pozwól się jeszcze pomęczyć dośc istotne jest jak wygląda parkowanie bo nam powiedzieli że w miarę dostępności miejsc hm i to jakoś tak dziwnie a jak nie to gdzie i tego nikt już nie wytłumaczył może Ty rozwiejesz wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes1953zk Re: Gerakina na Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 08:52 Wjazd do hotelu jest strzeżony,są bramy wjazdowe i wyjazdowe,parking jest bezpłatny,jest dosyć tłoczno ale przecież to duży hotel,są również miejsca parkingowe zadaszone bezpłatne,wg mnie nie ma problemu z parkowaniem,zawsze jest miejsce,Codziennie wyjeżdżałem na wycieczki i zawsze po powrocie było wolne "moje" miejsce pod wiatą.Zaznaczam że byłem na początku września.Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.N. Re: Gerakina na Chalkidiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.09, 16:12 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Gerakina na Chalkidiki IP: 82.160.230.* 05.03.09, 09:07 do zobaczenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.C Re: Gerakina na Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 14:55 Witam Mam pytanie ;> Czy ktoś jedzie może do hotelu Gerakina na Chalkidiki w okresie od 23.07 na dwa tygodnie ?? Bo właśnie się wybieram a tym czasie tam ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.N. Re: Gerakina na Chalkidiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 16:36 B.C -napisz po powrocie co i jak,będziemy tam koniec sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gerakina na Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 17:52 mam pytanie. a jak przyjadę w ciemno do tego hotelu czy bungalow na początku lipca to będą miejsca,czy ktoś coś wie na ten temat,może będzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.C Re: Gerakina na Chalkidiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 16:01 Wybieram się do Gerakini 22 07 może ktoś tam będzie w tym czasie pozdrawiam ; Odpowiedz Link Zgłoś