Gość: mat IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.09, 21:55 witam. Wybieramy sie do Parali od 27 maja. Czy ktoś był? Chodzi mi szczególnie o pogodę, morze?...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzik Re: koniec maja w Parali IP: *.pai.net.pl 30.03.09, 10:23 witam. Powinno być już w miarę ciepło tzn. ok. 25C, z tym, ze woda napewno mniej nagrzana niz np po sezonie we wrzesniu. Plus to nizsze ceny i mniejszy tłok, mniej ludzi niz latem. A Paralia jest bardzo fajna. Miłego urlopu. Z jakiego biura jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matmat Re: koniec maja w Parali IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.09, 23:54 dzięki Madzik .....albo z Funclubem albo z Gandalfem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: koniec maja w Parali IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.09, 11:49 może ktoś jeszcze był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal-zwinka Re: koniec maja w Parali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 21:38 Witam,byłam w zeszłym roku w okolicach Parali właśnie końcem maja- pogodę mieliśmy wspaniałą,ani jednej chmurki,temperatura dochodziła do 30 C.Jeśli chodzi o temperaturę wody to faktycznie jest niższa niż we wrześniu,ale i tak znacznie cieplejsza niż Bałtyk w miesiącach letnich.Jeśli mogę coś polecić to odradzam ci plażoanie w samej Paralii.Zdecydowanie ładniejsze plaże są tuż za miastem i to zarówno w stronę Korinos Beach jak i Olimpic Beach.Może infrastuktura trochę gorsza,ale za to plaża piaszczysta,szczeroka z pięknymi muszlami,a wejście do morza długo płytkie i bez kamyków.Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.Mal-zwinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewmir3 Re: koniec maja w Parali IP: *.olsztyn.mm.pl 23.04.09, 10:15 Fun Club ma w swojej ofercie apatrhotele tuż za Paralią i faktycznie plaża jest taka, jak pisze Mal-zwinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: koniec maja w Parali IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.09, 20:46 wielkie dzięki za odpowiedzi, ale wczoraj musieliśmy zmienić termin wyjazdu na połowe czerwca....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś