Dodaj do ulubionych

rodos w czerwcu!

IP: 195.136.244.* 07.05.09, 21:19
Chcemy się z żoną wybrać po 20 czerwca na Rodos.Czy możecie mi polecić
sprawdzony hotel w opcji all inclusive?Fajnie by było gdyby był położony w
spokojnym i przytulnym miejscu!
Obserwuj wątek
    • Gość: oktopus1 Re: rodos w czerwcu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 16:49
      czesc kliknij do mnie na gg 1443058
      • neronka Re: rodos w czerwcu! 09.05.09, 11:01
        Luca Cypria w Faliraki
        • akodz Re: rodos w czerwcu! 09.05.09, 15:19
          > położony w spokojnym i przytulnym miejscu!

Faliraki to chyba nie jest spokojne i przytulne miejsce. Byłem w 2007 w Pefkos,
          w hotelu "Sunrise" (wtedy jeszcze nie było tam opcji All Inc.; wprowadzono ją
          rok później) - przyjemna lokalizacja w pobliżu Lindos, świetne miejsce jako baza
          wypadowa do zwiedzenia wyspy.
          • Gość: MARTA Re: rodos w czerwcu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 08:52
            Własnie wrócilismy z hotelu sunrise w Pefkos. Polecam w 100%. Spokojna okolica,
            ale w hotelu ciągle animacje i jest co robić. Dużu basen i piękne turkusowe
            morze z piaszczystą plaża przy hotelu. Wsdzystkie pokoje z widokiem na morze i
            opcja all i. A przy tym niedaleko do legendarnego Lindos(5km).
            • Gość: Walor Re: rodos w czerwcu! IP: 213.77.77.* 04.06.09, 14:07
              A jak było z pogodą?Czy morze było ciepłe i jak z cenami?
              • Gość: przemo Re: rodos w czerwcu! IP: 78.149.54.* 05.06.09, 15:53
                Ja tez wrocilem z rodos i powiem szczerze ze od godz 10 do 16 to
                chyba tylko da sie siedziec przy basenie lub nad morzem pod
                parasolami i wskakiwac do wody co pol godziny bo inaczej nie da sie
                wysiedziec na tym sloncu(kolo 30 w cieniu codziennie).Nie wiem jak
                ludzie tam wytrzymuja w lipcu czy sierpniu.Jak dla mnie woda w morzu
                ciepla a w basenie szczegolnie po calym dniu wrecz jak w wannie z
                cieplutka woda.
            • inrisuveritas Re: rodos w czerwcu! 04.06.09, 22:46
              Cześć Marta,
              A możesz podrzucić jakie są ceny w okolicach Pefkos? Gdzie i za ile można
              wynająć auto? Pogoda jaka jest to wiem - sprawdzam codziennie :)
              Daj znać w wolnej chwili

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka