Dodaj do ulubionych

hotel Delfinia na Rodos

27.06.09, 17:19
Witam, Czy ktoś w forumowiczów spędzał ostatnio wakacje w Hotelu
Delfinia na Rodos? Wybieramy się tam w lipcu z 7-letnim symen. Na
forum znalazłam wpisy z 2006 r. - niestety niezbyt pochlebne
Chciałabym wiedzieć czy coś się zmnieniło na lepsze? (mam taką
nadzieję) Dziękuję i pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: hotel Delfinia na Rodos IP: *.aster.pl 27.06.09, 17:35
      o te hotel chodzi?

www.holidaycheck.pl/hotel-Opinie_Hotel+Delfinia+Resort-ch_hb-hid_18002.html
      • asienka73 Re: hotel Delfinia na Rodos 27.06.09, 17:37
        DZięki, ale to już czytałam:) miałam nadzieję, że ktoś z
        forumowiczów był i mi odpowie:)
        • asienka73 Re: hotel Delfinia na Rodos 28.06.09, 10:13
          A może ktoś się wybiera do tego hotelu w okresie 13 - 20. lipiec.
          Wylatujemy z Katowic - organizatorem jest Itaka. Pozdrawiam,
          • luca75 Re: hotel Delfinia na Rodos 28.06.09, 14:45
            Właśnie wróciłam z Kolymbia Star,ale na plaży rozmawiałam z rodziną
            mieszkającą w Delfinii-raczej byli zadowoleni,nie skarżyli się na
            hotel.Tylko tyle mogę powiedzieć.pozdrawiam
            • asienka73 Re: hotel Delfinia na Rodos 29.06.09, 17:28
              Bardzo serecznie dziękuję za info:) Pozdrawiam serdecznie:)
              • fachoweoko Re: hotel Delfinia na Rodos 01.08.09, 22:34
                hej lece teraz z kolezanką do tego hotelu delfinia i chciałabym się dowiedziec
                jak wasze wrazenia? my wylatujemy 10.08 pozdrawiam Alicja i proszę o odp na
                meila alunia1985@o2.pl z góry dziękuję :)
                • Gość: maggiee24 Re: hotel Delfinia na Rodos IP: *.chello.pl 06.08.09, 00:02
                  zastanawiam się nad wyjazdem do hotelu Delfinia w terminie 24.08 z biurem Itaka.
                  Muszę się jak najszybciej zdecydować, więc proszę o najnowsze opinie osób które
                  w tym lub zeszłym roku były w tym hotelu.
                  • robertzgor Re: hotel Delfinia na Rodos 06.08.09, 09:33
                    www.mixhotel.pl/hdelfinia.html - kilka zdjęć z hotelu.
                    • Gość: maggiee24 Re: hotel Delfinia na Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 10:17
                      Interesuje mnie standard pokoi. Wiadomo nie siedzi się cały czas w
                      pokojach, ale jak jest brzydko i śmierdzi to bardzo przeszkadza. Ten
                      wyjazd ma być naszą podróżą poślubną więc chciałabym wiedzieć czy
                      się nie wkopiemy :(
                      • Gość: Ewa Re: hotel Delfinia na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 22:22
                        Ja spedzilam tydzien w czerwcu w hotelu Delfinia i naprawde bardzo
                        mi sie ten hotel podobał,czysciutko,miła obsługa,spory teren
                        hotelowy,duzy basen,bardzo smaczne jedzenie.
                        Osobiscie bardzo chetnie pojechałabym jeszcze raz.
                        A.. byłam z Itaką.
                        • Gość: Luina Re: hotel Delfinia na Rodos IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.09, 11:08
                          Nie wiem jak hotel, ale Kolymbia nie ejst bynajmniej najfajniejszym
                          miasteczkiem na wyspie.
                          • Gość: Ewa Re: hotel Delfinia na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 12:32
                            zgadzam sie z poprzedniczka,ze Kolymbia nie jest jakims cudownym
                            miasteczkiem,w okolicach hotelu idac do centrum-
                            pobojowisko,pustostany.. niezbyt przyjemnie. Natomiast idac w strone
                            morza to juz niezle,fajne hotele,piekne widoki.
                            • Gość: marta Re: hotel Delfinia na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 22:32
                              Kolymbia faktycznie niespecjalna. Wszystko komercyjne typowo pod turystów, zreszta bez żadnego polotu. Nuda. Jedynie co można zobaczyć to hotele, markety i wypożyczalnie samochodów.
                              Ale nie trzeba siedziec w Kolymbii - ja tam zostawałam tylko kiedy szłam na cały dzień opalać się na plaże. Polecam wypożyczyć autko i pozwiedzać całą wyspę Rodos - piękne miasta Lindos czy Rodos, Dolina Motyli - tam jest co robić i na co popatrzeć tylko trzeba się ruszyć poza ośrodek hotelowy. Ja też byłam z Itaką i do biura nie mam nic poza jednym - wszystkim odradzam wykupywanie u rezydentek wycieczek fakultatywnych. Nie są warte swojej ceny. Będąc na wyspie wszedzie można samemu dotrzeć samochodem lub autobusem bez pogubienia się. Na wyspę Symi również można popłynąć dużo taniej niż proponuje to Itaka. W Lindos polecam wjazd pod akropol miejscową taksówką - czyli na osiołku :)
                              A hotel Delfinia bardzo ok. Jedzenie, obsługa, basen - super. Czego chcieć więcej?
                              • Gość: Deti Re: hotel Delfinia na Rodos IP: *.min-pan.krakow.pl 21.08.09, 07:35
                                Witam,
                                wylatuje w poniedziałek 24.08.2009 do hotelu Delfinia z Itaki mam pytanie do wszystkich którzy tam byli co z klimatyzacją w pokojach??? czy jest i czy jest bezpłatna czy płatna

Pozdrawiam
                                • Gość: Ewa Re: hotel Delfinia na Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 23:38
                                  jest bezplatna klima
                                  • Gość: DDewik Re: hotel Delfinia na Rodos IP: *.modemy.ostrowski.pl 21.08.09, 23:48
                                    Klimatyzacja działa bez zarzutu(tak było w koncówce czerwca).Delfina -bardzo
                                    fajny hotel, jedyny minus to budowa nowego hotelu przy basenach, za płotem.Ale
                                    jak ktos nie siedzi przy basenie, tylko zwiedza i chodzi na plaze to nie jest to
                                    uciążliwe:).Kolumbia-swietnie miejsce wypadowe na wycieczki(oczywiscie nie od
                                    rezydentki), samochód tez warto wypożyczyc w Kolumbi i nie brac od rezydentki(2
                                    razy droższy).Do miasta Rodos najlepiej pojechac autobusem(3 eur w jedna strone,
                                    przystanek bardzo blisko hotelu), nie warto pchac sie tam samochodem, gdyz
                                    bardzo zatłoczone miasto i ciezko zaparkowac, natomiast autobus wysadzi przy
                                    porcie a tam same atrakcje:).Jak ktos ma jakies pytanie to słuze, byłam w
                                    czerwcu 2 tygodnie i zjechalam z mężem cała wyspe-przepiękna.
                                    • Gość: xrh Re: hotel Delfinia na Rodos IP: *.home.otenet.gr 30.08.09, 10:16
                                      budowa tuz za plotem hotelu, pyl i kurz leca prosto na basen, a
                                      halas taki, ze nie mozna rozmawiac!!!! od godz 6-14, skandal!!!
                                      kopraki, mloty, spawarki, etc., ja juz napisalam skarge do Itaki!
                                      jak mozna wyslac ludzi na plac budowy, a to ma jeszcze z rok
                                      potrwac! olac Itake, jak ona olewa nas!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka