Gość: Ana IP: 84.38.160.* 02.07.09, 14:26 Jadę 8,07 z meżem i synem (2,5 roku) do tego hotelu. Mamy opcję HB, gdzie możemy się stolować(obiady) w pobliżu? ma ktoś sprawdzone tawerny? i ile kasy na tydzień nam wystarczy tylko na jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ase3 Re: Siros Villege Kreta 06.07.09, 22:53 Wróciłam z tego hotelu 1 lipca, miałam pobyt 2 tygodniowy z opcją HP (tylko taka istnieje w tym hotelu). Byłam z dziećmi - rok i 3,5 roku. Jedzenie hotelowe jednym słowem-kiepskie, przez cały pobyt było to samo-śniadania(jajka na bekonie,naleśniki co parę dni z czekoladą i karmelem, chleb, ser żółty, kiepska wędlina, dżemy, pomidory, ogórki, placuszki codziennie te same), kolację-makaron z trzema sosami do wyoboru, czasem ziemniaki , mięso raczej nie dla dzieci, chleb, zupy cebulowe, z owoców morza). Córka przez 2 tyg jadła makarony, synek lepiej(ale on ogólnie wszystko żerny:)). Obiady jedliśmy w tawernie, niestety nie pamiętam nazwy-opis jak dojść-z hotelu w lewo, około 150 metrów, mijając sklepy spożywcze jest tawerna po lewej stronie - wchodzi się po schodach, bardzo sympatyczne miejsce, ciepła obsługa, 2 urocze panie:)Children menu- zupy-4 euro ( trzeba prosić o dodatkowy makaron bo są to tylko kremy, wtedy dodatkowo liczyli 0,50 uro), kurczak pieczony i frytki-4,50 euro, pizza - 5 euro. Reszta dań- ceny oscylowały od 6 do 15 euro. W okolicy jest sporo tawern gdzie można dobrze zjeść, ta jest najbliżej i moje dzieci wszystko zajdały ze smakiem:) Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Siros Villege Kreta 08.07.09, 12:00 Witam ja się wybieram do tego hotelu 09.09.2009 - wylot z Katowic. Interesuje mnie gdzie można wypożyczyć tanio auto (z ubezpieczeniem), jaki jest koszt za jeden dzień i co można zobaczyć w okolicy ciekawego (chodzi mi o jakieś delfinarium czy coś podobnego)??? Odpowiedz Link Zgłoś