Gość: Krzysio IP: *.nat.rev.ndi.net.pl 29.05.10, 21:17 Czy ktoś był już w tym roku w tym hotelu z Orlando lub końcówka sezonu ubiegłego roku i może napisać kilka rzeczy o nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario 1966 Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 10:07 Hotel president to jeden z lepszych, moim zdaniem, hoteli w calleli. pokoje standard ze stosunkowo dużymi balkonami, wyposażenie wystarczające, no może przydałoby się radio i polskie programy w tv. Niestety nie ma widoku na morze. Atutem hotelu są baseny, kuchnia i programy animacyjne dla turystów. W całej calelli obowiązuje o godz. 24.00 wyłączanie oświetlenia zewnętrznego - np. lampek na balkonach.Jeśli jedziesz z Orlando nie powinny spotkać cię żadne przykre niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyl Re: calella Hotel President z Orlando IP: 80.50.137.* 31.05.10, 13:27 My jedziemy od 19-30 czerwca do tego hotelu i z tym biurem czytałam dużo o Presidencie i Orlando i były same pozytywne opinie ale przekonamy się na własnej skórze już niedługo:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 17:53 i jak tam w hotelu i calella ,warto jechac z orlando. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: calella Hotel President z Orlando 12.07.10, 09:12 Gość portalu: gyl napisał(a): > My jedziemy od 19-30 czerwca do tego hotelu i z tym biurem czytałam > dużo o Presidencie i Orlando i były same pozytywne opinie ale > przekonamy się na własnej skórze już niedługo:D No to jak było? Czekamy na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 12:48 i jak tam miejscowosc i hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyl Re: calella Hotel President z Orlando IP: 80.50.137.* 12.07.10, 14:05 wszystko c dobre szybko się kończy... z pobytu jesteśmy zadowoleni w 100% miejscowość typowo turystyczna przewaga hoteli (nam to nie przeszkadzało) plaża ogromna bardzo czysta, okolica piękna, super park i place zabaw dla dzieci! bylismy przed sezonem więc upały do wytrzymania teraz np sobie nie wyobrażam:) Co do hotelu pokoje codziennie sprzątane bardzo czysto, ręczniki też codziennie wymieniane, super obsługa! Jedzenie rewelacjaaaa!!! bardzo duuuzo i zróżnicowane! nie da się przejeść! jeśli chodzi o ceny w sklepach to pozytywne zaskoczenie bo wcale nie jest drogo! jak coś to pytajcie! Hotel naprawde godny polecenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subet Re: calella Hotel President z Orlando IP: 212.59.251.* 12.07.10, 14:39 To jakie są przykładowe ceny? w sklepach ... woda, wino, piwo, owoce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyl Re: calella Hotel President z Orlando IP: 80.50.137.* 12.07.10, 14:49 woda od już od 25centów wino od 2 euro, piwo litr ok 2euro, co do owoców to nie kupowaliśmy bo cała masa była do posiłków. Tanie są np ręczniki plażowe 5 euro, pamiątki też nie drogo, ogólnie pozytywne zaskoczenie! A bardzo drogo lody gałka 1,8 euro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:58 a jakie ceny w hotelu,napoi ,sokow,jak autobus i droga w tamta i ta strone,jest co robic wieczorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 17:00 mieliscie jakis dostep do lodowek ,byliscie na wycieczkach ,jesli tak co polecacie ,jak tam z dojazdem do barcelony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyl Re: calella Hotel President z Orlando IP: 81.219.230.* 13.07.10, 09:10 ceny napoi w hotelu drogo woda mineralna mała 1.5e my nie kupowaliśmy napoi dało się bez tego obejść, nie radzę wnosić i robić bydła tak jak niektórzy... wstyd Hiszpanie mają bardzo dobrą pamięć, po za tym jest 3 rozwożących napoje i nic im nie umknie :) Bardzo się bałam podróży autokarem i niepotrzebnie tam zajechaliśmy 26 godzin już o 8 byliśmy na miejscu niestety do 11 trzeba było czekać na pokój. Co do powrotu je minusem jest opuszczenie pokoi do 10 a wyjazd mieliśmy dopiero o 21.30! tak więc tułaliśmy się po kawiarni mieliśmy dość słońca i już nie chcieliśmy korzystać z basenu ani z plaży. W Katowicach byliśmy ok 24 w nocy. Hotel ma bardzo dużo animacji dla dzieci jaki i wieczorami nam jednak nie przypadło to do gustu zależy kto co lubi, wieczorki spędzaliśmy na mieście. Wyposażenie pokoi hmmmm skromne ale wystarczające, niestety nie ma lodówki :/ my chłodziliśmy napoje w wannie :) szklanki, talerzyki, sztućce nie ma w pokoju jedynie 2 szklanki na szczoteczki w łazience:) Wycieczki dosyć drogo: Barcelona trzeba zobaczyć obowiązkowo!! cena 33.5-43.10E Montserrat 40E Water World 25E Delfinarium 24E Poret Aventura 49.50 jeszcze byliśmy w Tossa De Mar stateczkiem też bardzo polecam pięknie tam jest! 28E jeszcze jakieś kolacje, turnieje, flamenco ale nie wiem czy kogoś interesuje u nas nikt nie kupował tego. To chyba na tyle jak by co pytajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 09:33 jakie w hotelu byly ceny wody 1,5 litra do posilkow.coz przy rodzinie male butelki sa nieekonomiczne.jak z cena wina ,jakie ceny na miescie ,co zwiedziliscie w barcelonie,daleko z hotelu do morza i do centrum ,jest tam jakis rynek ,jak ceny w kawiarniach.wielkosc basenu byly wystarczajaca? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: calella Hotel President z Orlando 17.07.10, 20:29 czy możesz przesłać jakieś zdjęcia pokoju, łazienki, stołówki, plaży na mój @ gazetowy? Czy w łazience był prysznic czy wanna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 14:52 maja super rezydenta ROBERTA chłopak jest naprawde dobry był z nami na wycieczce BARCELONA ma wiedze hotel ok jedzenie super POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: calella Hotel President z Orlando IP: 80.50.137.* 09.06.10, 08:23 Mam pytanie odnośnie Roberta i wycieczki do Barcelony czy to była organizowane przez biuro czy we własnym zakresie jak to wyglądało i jaki był koszt?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.lodz.mm.pl 12.07.10, 16:43 Witam. Mam pytanie, co jest na wyposażeniu w pokojach? Czy takie rzeczy jak szklanki, talerzyki, sztućce, czajnik trzeba zabrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta 24 Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 12:25 czy baseny sa duze/jak tam ze spedzeniem wieczorku hotelu ,dzieje sie cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werte Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.chello.pl 15.07.10, 21:16 Jeżeli jedziesz do Calleli i Hotelu President na pewno nie będziesz tego żałował ja tam jadę w sierpniu . Trzeci raz zawsze coś dzieje się wieczorami a jedzenie super Mam pytanie kiedy jedziesz i z jakiego biuro , odpowiem na pytanie baseny średnie ale mogą byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta 24 Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 23:35 jade 3 sierpnia z rodzinka.z orlando.cos ciekawego jest w calella. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werte Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.chello.pl 16.07.10, 14:26 Ja 12 Sierpnia też z Orlando co ciekawego w Calelli typowe miasteczko turystyczne , do Barcelony jest pociąg biura orgnizują też wycieczki do Barcelony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 11:44 czy bedac w calelli mam szanse zobaczyc tanczonce fontanny w barcelonie/to znaczy czy bede mialczym wrocic do calelli i jak to zrobic.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subet Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.nat.rev.ndi.net.pl 19.07.10, 11:20 o której są posiłki i jak wygladaja animacje w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyl Re: calella Hotel President z Orlando IP: 80.50.137.* 19.07.10, 11:39 w pokoju mieliśmy wanne chyba tak jest w większości. Animacje nas nie interesowały więc za dużo się nie wypowiem na ten temat aczkolwiek coś się działo:) posiłki są różnie nie wiem od czego zależne, my z Orlando mieliśmy śniadania 8-10 obiady 14-15 kolacja 20-21 jakoś tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
renia_125 Re: calella Hotel President z Orlando 21.07.10, 17:43 ile kosztuje sejf w president? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
renia_125 Re: calella Hotel President z Orlando 21.07.10, 17:49 ile kosztuje sejf?Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.lodz.mm.pl 21.07.10, 19:40 Witam. Pytanie do tych co tam już byli. Jak długo trwała podróż autokarem od naszej granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 21:09 z katowic od 6 rano do 9--10 dnia nastepnego w calelli.czyli z granicy okolo 20 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.lodz.mm.pl 21.07.10, 22:13 Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subet Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.nat.rev.ndi.net.pl 21.07.10, 22:30 co z tym sejfem jakie sa ołaty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 15:39 jedziemy 3 sierpnia .z corka 6 lat.kiedy jedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusia Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.chello.pl 23.07.10, 15:49 jadę 12.08.10 ale byłam dwa lata temu i byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka 22 Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 14:01 sa moze w hotelu lodowki w pokojach,ew ogolnodostepne.co mozna robic wieczorkiem w hotelu,sa jakies animacje ,jakie sa ceny napoi do posilkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibii Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.lodz.mm.pl 24.07.10, 21:55 przeczytaj ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 07:21 jaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subet Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.nat.rev.ndi.net.pl 25.07.10, 11:05 ten, wszystko jest napisane wyzej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.nat.rev.ndi.net.pl 22.08.10, 19:22 Przydałoby się odświeżyć troszkę wątek... Za tydzień wybieram się do Calelli do hotelu President, chciałbym się dowiedzieć czy początek września jest tak jeszcze pełnia sezonu, jakie są opłaty za korzystanie z sejfu, jak wyglądają posiłki, animacje i czy rzeczywiści do plaży jest 400m ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: calella Hotel President z Orlando IP: 62.87.236.* 25.08.10, 09:41 sejf kosztuje 19 E + 10 kaucja, do plaży jest mniej więcej tyle, a posiłki wyglądają zachęcająco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: calella Hotel President z Orlando IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.10, 16:20 a czy w lazience jest szuszarka ???? Odpowiedz Link Zgłoś
justynakielce Re: calella Hotel President z Orlando 29.08.10, 20:47 w łazience nie ma suszarki Odpowiedz Link Zgłoś