Dodaj do ulubionych

Hotel Myramar - Costa del Sol ??

30.11.12, 23:04
Witam,
Czy ktoś spędzał tegoroczny urlop w tym hotelu?? Ma go w ofercie na 2013 Itaka i zastanawiam sie nad jego wyborem. Przeczytałam juz starsze opinie (2008 - 09r.), w większości pozytywne. Zastanawiam sie czy takie są nadal, czy "ząb czasu" zbytnio tego hotelu nie nadgryzł ;-)
Pięknie proszę o świeże opinie :-)
Ania
Obserwuj wątek
    • muerte.muerte Hotel Miramar 01.12.12, 20:37

Elementarz hiszpanski en.wikipedia.org/wiki/Miramar
      • aniab_24 Re: Hotel Miramar 02.12.12, 15:06
        Nie rozumiem celowości zamieszczenia tego postu. Chodzi o pisownię, czy o naukę hiszpańskiego???? Za tego typu odpowiedzi z góry dziękuję.

Post nie zawiera zadnej informacji na temat hotelu, nie odpowiada na zamieszczoną przeze mnie prośbę.
        Hotel w katalogu Itaki widnieje pod nazwą Myramar:
        www.itaka.pl/wczasy/hiszpania/costa_del_sol/hotel_myramar_castle_beach_1796.php?SEARCH_HOTEL%5Bduration%5D=7&SEARCH_HOTEL%5Bwyloty%5D=WAW&SEARCH_HOTEL%5Bpokoje%5D=AP2&SEARCH_HOTEL%5Bwyzywienie%5D=H&SEARCH_HOTEL%5Bmonth%5D=04&SEARCH_HOTEL%5Bdate%5D=2013-04-29
        Co więcej na własnej stronie www zamieszcza nazwę Myramar:
        www.myramarhoteles.com/
        • muerte.muerte Hotel Myramar 02.12.12, 19:21

Nie mialem racji. Napisalas poprawnie.
          Disculpeme! Lo siento!
          • aniab_24 Re: Hotel Myramar 03.12.12, 22:43
            Choć hiszpański jest akurat dla mnie językiem całkowicie "obcym" wydaje mi się, ze powinnam odpowiedzieć:
            nie ma za co :-)))))))))))))))
        • Gość: gg Re: Hotel Miramar IP: *.Red-2-139-11.dynamicIP.rima-tde.net 09.12.12, 17:55
          zastanów się nad wynajęciem mieszkania w zamkniętej urbanizacji...z basenami przy plaży...
          możesz wynająć za 4000 pln całe mieszkanie dla 4..6 osób...
          wada...jedzenie przyrządzasz sama
          • aniab_24 Re: Hotel Miramar 11.12.12, 08:08
            Dziękuję, ale nie o to pytałam.
            Jeszcze raz proszę o opinie o hotelu Myramar.
            • Gość: gg Re: Hotel Miramar IP: *.Red-79-158-179.staticIP.rima-tde.net 11.12.12, 11:07
              no to raczej nie odpowiem. bo mieszkam tutaj a nie plażuję.
              co do samego hotelu to nie mieści się on przy samej plaży aczkolwiek jest łatwe, i bezpieczne dojście pod autostradą na plażę
              a co do jakości pobytu, wyżywienia niestety nie wiem.
              proponuje jednak poszperać na angielskich czy niemieckich forach, tam prędzej znajdziesz opinie
              • aniab_24 Re: Hotel Miramar 12.12.12, 20:08
                Dziękuję
    • Gość: aniab_24 Re: Hotel Myramar - Costa del Sol ?? IP: *.interkonekt.pl 03.01.13, 11:50
      Podbijam.
      Nikt nie był? :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka