Dodaj do ulubionych

Costa Brava-apartamenty,domki ,hotele

IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.13, 12:32
Możecie podpowiedzieć w której miejscowości najłatwiej znaleźć apartamenty w dobrej cenie .
Chcemy jechać w 2 auta 2+2(dzieci)w ciemno.Nie wiemy czy na miejscu znajdziemy jakieś wolne pokoje.Wspomnę że wybieramy się 12.07.2013r.
Za podpowiedź serdecznie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: costa Re: Costa Brava-apartamenty,domki ,hotele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.13, 18:56
      W szczycie sezonu , w ciemno i w dobrej cenie i jeszcze z dziećmi to chyba żart....
      • Gość: dorka-to-ja Re: Costa Brava-apartamenty,domki ,hotele IP: *.retsat1.com.pl 25.06.13, 19:53
        Z twojej wypowiedzi wynika że nie ma szans ....? Byłam w Chorwacji trzy razy w szczycie sezonu i dla chcącego zawsze coś się znalazło.Nie wiem czy jest w ogóle szansa na jakieś noclegi jadąc w ciemno...
    • Gość: Anna Re: Costa Brava-apartamenty,domki ,hotele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.13, 21:37
      www.lamanga.pl Polecam, jest bosko :)
    • Gość: Gość Re: Costa Brava-apartamenty,domki ,hotele IP: *.nsystem.pl 25.06.13, 21:51
      Posiadam apartamenty w super cenach np: Apartament na Costa Brava dla 4osób 2,344.02 PLN
      za tydzień od 12 lipca.

Jeśli interesuje Was ta oferta lub mogę doradzić coś innego, proszę o kontakt: domin@autograf.pl
      • grekan Re: Costa Brava-apartamenty,domki ,hotele 26.06.13, 02:33
        Zarezerwuj na str: Quickrooms.com
        np. od 12.07.13 na 7 dni hotel Marisol w Calelli z BB to koszt dla 2+2, 2156 zl. Oczywiscie rezerwujesz dowolna ilosc dni i w dowonym terminie.
    • Gość: Calella Calella de Mar - tanie noclegi :) IP: 62.57.154.* 26.06.13, 13:58
      Witam! Posiadamy w ofercie mieszkanie 3 pokojowe, 5 minut od plazy w Calella - Costa Brava.
      Po informacje zapraszamy na maila: rooms.bcn@gmail.com
      Pozdrawiamy!
    • Gość: eDom Re: Costa Brava-apartamenty,domki ,hotele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.13, 14:09
      Najlepiej wcześniej zarezerwować apartament z pewnego źródła. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą domków i apartamentów na Costa Brava :)
      • Gość: Ania_pokojeLloret Wynajmuje Tanio pokoje w lloret de Mar IP: *.Red-83-36-235.dynamicIP.rima-tde.net 26.06.13, 15:59
        Mam wolne terminy wynajecia pokoji do 20 lipca , pozniej od 30 sierpnia, w cenie bardzo atrakcyjnej 17 euro od osoby przy minimum 7 dni pobytu, jesli sa panstwo zainteresowani zostawiam maila do mnie i podam wszystkie szczegoly .
        solunasol83@gmail.com
    • Gość: AB Costa Brava - TANIO! IP: *.57.154.46.dyn.user.ono.com 27.06.13, 15:25
      Oferujemy TANIE noclegi na Costa Brava i Costa Dorada. Wynajmem zajmujemy sie od lat i cieszymy sie dobra opinia naszych gosci. Ceny od 15EUR/osoba/doba!!!

Calella de Mar - 3-pokojowy (+salon) apartament 5min od plazy, idealny dla rodzin z dziecmi, lub grup ktore niskim kosztem chca odpoczac na Costa Brava
      Blanes - 1-pokojowy (+salon) apartament 2 min od plazy, niedaleko pieknego ogrodu botanicznego, z bezposrednim dojazdem do parkow wodnych. Apartament dostepny tylko w lipcu
      Cubelles - 4-pokojowy (+salon) domek z basenem na Costa Dorada. Miesci sie na wzgorzu, jest jednak latwy dojazd autobusem na plaze (10min). Plaza szeroka, piaszczysta z lagodnym wejsciem do wody

Po wiecej informacji prosimy o kontakt pod adresem mailowym: rooms.bcn@gmail.com
    • Gość: astorka Re: Costa Brava-apartamenty,domki ,hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.13, 22:29
      Do Hiszpanii w szczycie sezonu lepiej nie jechać w ciemno...
      Jeśli chodzi o całe domki to polecam atraveo - www.atraveo.pl, mają duży wybór domków w Lloret de Mar i na całym Costa Brava.
      Resztę apartamentów i hoteli można zamówić na sprawdzonym www.booking.com.
      Można też użyć porównywarek cenowych różnych sieci rezerwacyjnych, np.
      www.hotelscombined.pl
      aczkolwiek w szczycie sezonu to chyba wielkich różnic nie będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka