Dodaj do ulubionych

Tanie linie do Madrytu

IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 15:19
Czy do Madrytu latają jakieś tanie linie i czy jeżdzą jacyś przewoźnicy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona Re: Tanie linie do Madrytu IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.05, 09:48
      www.easyjet.com/
    • marcin82 AirEuropa 23.02.05, 12:29
      Do Madrytu ale skad?
      Z Warszawy lata AirEuropa (www.aireuropa.com) (niektorzy myla te linie z
      AirPolonia, ale nie ma z nia nic wspolnego)
      • Gość: madryt Re: AirEuropa IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 13:38
        Własnie z Warszawy. Dziękuję. Gdzie mają swoje biuro, bo nie mogę się doczytać?
        Rzeczywiście cena konkurencyjna, 160 euro w obie strony.
        • marcin82 Re: AirEuropa 23.02.05, 13:44
          Tak cena atrakcyjna, ale:
          -nie podaja na swoich stronach czy jest to oplata koncowa, czy dochodza jeszcze
          jakies oplaty lotniskowe itd
          -jest to promocja do 25.lutego, przynajmniej tak jest napisane
          Biuro w Polsce czy w Hiszpanii, czy jeszcze w innym miejscu? Teraz nie moge sie
          dostac na link agencias de viaje, ale wczoraj sprawdzealem i widzialem, ze nie
          maja zadnego biura w Polsce. Mozna kupic przez internet, a jesli tak Tobie nie
          chcesz/nie mozesz, to spytam sie znajomych jak kupili bilet w Polsce jesli nie
          przez internet...
          • Gość: madryt Re: AirEuropa IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 22:18
            Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś się dowiedział. Teraz kupowane w Lot z
            wyprzedzeniem pięciomiesięcznym kosztuje około 900 zł (w obie strony)
            • Gość: aga Re: AirEuropa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:55
              Air \europa nalezy do BSP w zwiazku z tym mozna jej bilety kupic w u kazdego
              agenta, ktory sprzedaje np LOT, Luhtfanse i inne.
              To zaden lowcoast, normalna linia.
        • marcin82 Re: AirEuropa 24.02.05, 13:48
          Hej, faktycznie, pytalem sie i wychodzi na to, ze bilety aireuropy mozna kupic
          w dowolnym biurze podrozy. Moja znajoma kupila w Campusie na uniwersytecie,
          wiec w innych miejscach tez pewnie nie bedzie problemow. Pozdrawiam! I
          zapraszam do Madrytu ;)
    • Gość: Andzej Re: Tanie linie do Madrytu IP: *.datalink.cn 04.03.05, 20:38
      Ja dzisiaj kupiłem bilet na EasyJet z Berlina do Madrytu. zapłaciłem za
      wszystko,razem z opłatami lotniskowymi i marżą biura 308 zł :) jestem BARDZO
      zadowolony.

Nawet wliczając koszt dojazdu do Berlina z mojego miasta ( 150zł ), to itak
      zamknie sie to w ok 500zł. Gdy bilet na AUTOBUS który jedzie trasa południową
      via Bratysława , Mediolan itd kosztuje 540 zł!!!!!!!
      • marcin82 EasyJet z Berlina 07.03.05, 13:12
        Lecialem EasyJet´em z Madrytu do Berlina i z powrotem (za ok.65 euro (!!) ) i
        POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka