Gość: madryt IP: *.acn.waw.pl 13.02.05, 15:19 Czy do Madrytu latają jakieś tanie linie i czy jeżdzą jacyś przewoźnicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: Tanie linie do Madrytu IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.05, 09:48 www.easyjet.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
marcin82 AirEuropa 23.02.05, 12:29 Do Madrytu ale skad? Z Warszawy lata AirEuropa (www.aireuropa.com) (niektorzy myla te linie z AirPolonia, ale nie ma z nia nic wspolnego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madryt Re: AirEuropa IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 13:38 Własnie z Warszawy. Dziękuję. Gdzie mają swoje biuro, bo nie mogę się doczytać? Rzeczywiście cena konkurencyjna, 160 euro w obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin82 Re: AirEuropa 23.02.05, 13:44 Tak cena atrakcyjna, ale: -nie podaja na swoich stronach czy jest to oplata koncowa, czy dochodza jeszcze jakies oplaty lotniskowe itd -jest to promocja do 25.lutego, przynajmniej tak jest napisane Biuro w Polsce czy w Hiszpanii, czy jeszcze w innym miejscu? Teraz nie moge sie dostac na link agencias de viaje, ale wczoraj sprawdzealem i widzialem, ze nie maja zadnego biura w Polsce. Mozna kupic przez internet, a jesli tak Tobie nie chcesz/nie mozesz, to spytam sie znajomych jak kupili bilet w Polsce jesli nie przez internet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madryt Re: AirEuropa IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 22:18 Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś się dowiedział. Teraz kupowane w Lot z wyprzedzeniem pięciomiesięcznym kosztuje około 900 zł (w obie strony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: AirEuropa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:55 Air \europa nalezy do BSP w zwiazku z tym mozna jej bilety kupic w u kazdego agenta, ktory sprzedaje np LOT, Luhtfanse i inne. To zaden lowcoast, normalna linia. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin82 Re: AirEuropa 24.02.05, 13:48 Hej, faktycznie, pytalem sie i wychodzi na to, ze bilety aireuropy mozna kupic w dowolnym biurze podrozy. Moja znajoma kupila w Campusie na uniwersytecie, wiec w innych miejscach tez pewnie nie bedzie problemow. Pozdrawiam! I zapraszam do Madrytu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzej Re: Tanie linie do Madrytu IP: *.datalink.cn 04.03.05, 20:38 Ja dzisiaj kupiłem bilet na EasyJet z Berlina do Madrytu. zapłaciłem za wszystko,razem z opłatami lotniskowymi i marżą biura 308 zł :) jestem BARDZO zadowolony. Nawet wliczając koszt dojazdu do Berlina z mojego miasta ( 150zł ), to itak zamknie sie to w ok 500zł. Gdy bilet na AUTOBUS który jedzie trasa południową via Bratysława , Mediolan itd kosztuje 540 zł!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin82 EasyJet z Berlina 07.03.05, 13:12 Lecialem EasyJet´em z Madrytu do Berlina i z powrotem (za ok.65 euro (!!) ) i POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś