kasia1kasia1 15.05.09, 08:27 Podpowiedzcie mi gdzie moge kupic chuste w okolicy Rybnika, Żor, Wodzisławia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agolej Re: Gdzie kupic? slask 15.05.09, 09:18 Jestem z Żor i swoją chustę kupiłam w necie, nie widziałam w okolicy nigdzie chust w sklepie. Odpowiedz Link
jx3 Re: Gdzie kupic? slask 15.05.09, 12:18 w necie:) ALe moze tu: tygielrozmaitosci.blox.pl/2009/04/Klub-Kangura-w-Wodzislawiu-Slaskim.html będziesz mogła poprzymierzać różne? JA się wybieram z moim girasolem:) Odpowiedz Link
lillyofthevally Re: Gdzie kupic? slask 15.05.09, 14:36 zapraszam do Chorzowa do WPKiW - "wioska Rybacka" SOBOTA g. 11 - Bedzie spotkanie chustowe :) Możesz pooglądać, pomotac :) Odpowiedz Link
bprusek Re: Gdzie kupic? slask 15.05.09, 21:32 W Chorzowie uczymy się wiązać i miło spędzamy czas. Powinna być Lidka z Koali ale jeśli chcesz od niej kupić to napisz do niej bo nie wozi wszystkich ze sobą. Tu link do jej sklepu: www.koala.info.pl/index.php?id=sklep A na spotkanie serdecznie zapraszamy :) Odpowiedz Link
lola_22 trochę dalej ale zapraszam 16.05.09, 00:30 jak będziesz w Bytomiu to zapraszam do mnie - www.zamotana.pl Odpowiedz Link
kasia1kasia1 Re: Gdzie kupic? slask 16.05.09, 07:59 Do chorzowa mialam zamiar jechac w sobote albo niedziele ale do zoo :) chetnie bym poogladala i doradzila sie kogos doswiadczonego ale mniejsza chora wiec napewno nie dzisiaj. wolalabym pomacac jakas chuste zanim zamowie wiec napewno na jakies spotkanie sie wybiore. dzieki Odpowiedz Link