Gość: terra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:27 CZY KTOS WIE COS O TAKIEJ FIRMIE, OFERUJE ZA DARMO TYDZIEN NA TENERYFIE, ALE PRZECIEZ NIE MA NIC ZA FRIKO... PILNE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fidelw Re: SUENA LIBRE PILNE!!! 23.06.05, 17:35 Dostałem również taką ofertę, sprawdzam ją jak mogę, na razie nie znalazłem nic na nich. proponuję wymianę informacji w razie znalezienia czegoś ciekawego. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieufna Re: SUENA LIBRE PILNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:44 Ciekawe,że nie mozna wejść w załączniki na stronie internetowej.Chronione hasłem, tylko dla "zaproszonych" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korzen Re: SUENA LIBRE PILNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:51 Znalazłam opinię od kogoś kto wyjechał z 10-osobową grupą.Na miejscu wszystko było OK. Opinia innej osoby: obowiazkowy udział w spotkaniu promocyjnym w hotelu + namowy do zakupu drogiego "pakietu" na przyszłość. Tygodniowy pobyt okazał się bezpłatny. Oferta wygląda podejrzanie... Jeśli wiesz coś więcej proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieufna Re: SUENA LIBRE PILNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:42 Byłam na spotkaniu z przedstawicielami tej firmy.Jasne,że nie ma nic za darmo. Czy wiesz coś więcej na ich temat? Może warto zaryzykować "wycieczkę" ? OCZYwIŚCIE PILNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korzen Re: SUENA LIBRE PILNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:46 Czy wiesz coś więcej?Byliśmy na spotkaniu i nie wiem czy zaryzykowac wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś